Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
marmara denizinde yasaklı bölgeler
Teknesi olanlar için faydalı olurda beni bağlamaz hehe karada boş bulduğum m2 den sallarım oltamı
Bul
Şu paşabahçe-yeniköyden yukarsınıda yasak kapsamına alıp komple boğazda gırgırı yasaklasalardı keşke.
Bul
sagol erden abi guzel paylasım .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
balikoltasi yazdı:Şu paşabahçe-yeniköyden yukarsınıda yasak kapsamına alıp komple boğazda gırgırı yasaklasalardı keşke.
Yeniköy deyince aklıma geldi yeniköye keşif yapacaktım Lüfer yapıyor demişlerdi yapıyordurda
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Yeniköy deyince aklıma geldi yeniköye keşif yapacaktım Lüfer yapıyor demişlerdi yapıyordurda

sandallar kalabalık oluşturmaya başlamışlar orda. ama kıyıdan gelirmi acaba.
Bul
balikoltasi yazdı:sandallar kalabalık oluşturmaya başlamışlar orda. ama kıyıdan gelirmi acaba.
Kıyıdan bir kere almıştım asansör sistemiyle ama rast gele geldi bence çünkü rapalada sandalları geçtim içlerine attım ne yaptıysam alamadım akıntı çok fazla 250 gr kurşun bile attım ama nafile kurşun durmuyor takan yerler fazla tekneler kıyıya 20 mt ye kadar yanaşabiliyorlar ve balık alıyorlar onlar canlıyı indiriyor aşağı ve tekneleri akıntıya karşı tutuyorlar ve yem aşağıda bayrak gibi sallanıyor ve neticede balık alıyorlar
Farklı teknikler geliştirilirse alınabilir
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Kıyıdan bir kere almıştım asansör sistemiyle ama rast gele geldi bence çünkü rapalada sandalları geçtim içlerine attım ne yaptıysam alamadım akıntı çok fazla 250 gr kurşun bile attım ama nafile kurşun durmuyor takan yerler fazla tekneler kıyıya 20 mt ye kadar yanaşabiliyorlar ve balık alıyorlar onlar canlıyı indiriyor aşağı ve tekneleri akıntıya karşı tutuyorlar ve yem aşağıda bayrak gibi sallanıyor ve neticede balık alıyorlar
Farklı teknikler geliştirilirse alınabilir

Evet. Aynısını bende arnavutköy akıntı burnunda yaşamıştım. tekneleri geçmeme rağmen balık alamamıştım. önemli olan kıyıdan atıp zarganayı o akıntıda sallandırabilmek . o da çok zor bir olay. lüferin boğaza iyice yayıldığı eylül 20 den sonra fırtınalı havada yoklamak gerek. ozaman balık iyice kıyıya gelip yem ayırmadan atlıyor.
Bul
bu sene lüferi zor gorursunuz palamut var acık yollu
Denizlerimize gerçek anlamda sahip çıkmanın zamanı gelmiştir. Unutmamalıdır ki;
yarın çok geç olabilir.

Bul
AFALA yazdı:bu sene lüferi zor gorursunuz palamut var acık yollu
Reis seni burada görmek ne güzel yaw özlettin kendini nickini görmek bile nostalji oldu Bobo Palamut olduğunu biliyorumda kısa sürelide olsa bir lüfer olur en azından Palamutlarda vanoz ve ufakları galiba ne dersin irimi yoksa
Bul
AFALA yazdı:bu sene lüferi zor gorursunuz palamut var acık yollu

çinekopu busene görürüz inşallah. lüferide arada bir tane kaptırırsak fena olmaz.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  (Yardım) MArmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Lapsetur 5 2,262 19-08-2008, 20:25
Son Yorum: meteor

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi