Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yılda 2 kez kan vermek vücudu yeniler
Paylaşım çok güzel sağol HarunAlkis
White GuLL
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3872&dateline=1219789187]
Bul
Harun hatırlatma ve bilgilendirme için teşekkürler.Bu yıl Yalova kızılayı Çiftlikköy'de çok sık kan bağışı kampanyası düzenledi.İki kez katıldım.Geçen yıl da iki kez kızılaya,bir kez de bir arkadaşımın annesi için verdim.Kan bağışı için bir engeli bulunmayan tüm arkadaşlarıma da bağışta bulunun çağrısını yapıyorum.Yarın sizin de ihtiyacınız olabilir.
Bul
harun abi çok güzel ve önemli bir konu bencede..bende senede 2 kere olmasada iş arkadaşlarımdan yada yakın çevremizden kana ihtiyaç duydukları zamanlarda fırsat buldukça bir kaç kere kan verdim,önceden çok korkuyordum ama,kan vermek gerçekten önemli..harun abi paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
harun konu için teşekkürler,fakat ne yazık insanın veya yakının başına böyle olaylar gelince hep ozamanlar aklımıza geliyor,alışkanlık yapabilsek aslında iyi hem kendi sağlığımız açısından ve hasta olan ınsanlarımızıda faydası olmuş olacak.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Aslında bu konuda cok hassas olmalıyız cok güzel bir konu tavsiyeniz icin cok teşekkürler harun abiAlkisBen kan hic vermedim ama inş vermeyi düşünüyorum.
Bul
ben şahsen bir kaç kez direk şahsa hastanesinde kan verdim. alanda verende memnun yani.

Ama şöyle bir durum var.
Kan vermeye veriyoruzda bize lazım olunca parayla satıyorlar.paran yoksa vermiyorlar.sürüm sürüm süründürüyorlar.ve eşden dosttan bulamazsan mecbur kalıp alıyorsun.karşı tarafta biliyor nasılsa alacak ucunda hayat var diyor.ben bedava veriyorsam alan yerde lazım olana bedava vermeli.bu anlayıştan kurtulmayan ilgili yere kan vermek bana göre değil.depremdede ne yaptıklarını gördük.sınıfta kaldılar.
Hiç Kusura bakmasınlar.Benim kanım bedava ,Satılık değil.

diğer bir durumda şöyle.bir üniversite hastanesine kan verdim.onlarda bana kan verdiğime dair bir belge verdiler.üniversite hastanesi bana bir ünite kan borçlu oldu.lazım olduğunda herhangi bir kişi bu belgeyle gelsin kandan faydalanabilir dedi.yılda 2-3 kez gidip kan verceksin.bu belgeyide ihtiyaç sahibine vereceksin.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
ustam61 yazdı:..............."teyze sabaha kadar kalkmış kalkmış oturmuş,aha şurada sazan var ,burada yayın var ,şu tepenin arkasına çabuk gideyim balık doluymuş"gibi şeyler sayıklamış."anladıkki kan veren avcı dere tepe gezen biri"demişler.bir kaç gün sonra ben gittim ziyaretine.doktorda oradaydı "akrabasımısın "diye sorduğunda kan vermiştim dedim."ya o kan seninmiydi ?2-3 ünite daha ver bir sürü uyuşuk hastamız var onlara da azar azar verelim.teyze senin kandan sonra yerinde duramaz oldu "dedi.
İnanması zor ama bu olaydan çok etkilendim.
Abi bu inanılacak gibi değil çok enteresan bir olay hayret ettim doğrusu
Bul
SerenaY66 yazdı:..................................

diğer bir durumda şöyle.bir üniversite hastanesine kan verdim.onlarda bana kan verdiğime dair bir belge verdiler.üniversite hastanesi bana bir ünite kan borçlu oldu.lazım olduğunda herhangi bir kişi bu belgeyle gelsin kandan faydalanabilir dedi.yılda 2-3 kez gidip kan verceksin.bu belgeyide ihtiyaç sahibine vereceksin.

Bu belge işi en doğru çözüm gibi görünüyor kan ver kan al
Bul
harun abi cok guzeL bi konu ama bende nıhat abiye aynı durumdayımm cok lafı gecer yapılmasıdaa gerkiyo ama gidip veremiyoruzz Siyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi