Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1915 yılında batan LUNDİ savaş gemisi!!!!!
ellerinize sağlık balıkların yuvası olmuş ön taraftan sağlam gözüken gemi arka tarafa gelen
mayın yüzünden falan batmış herhalde çok güzel görüntüler ellerine sağlık
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ali harika görüntüler.Sessiz derinlikte yatan tarihi bize gösteriyorsun.Bizim için bulunmaz imkan.Çok teşekkürlerAlkis
Bul
Ali kaptan çok teşekkürler, çok harika olmuş.
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
araphüso26 yazdı:ellerinize sağlık balıkların yuvası olmuş ön taraftan sağlam gözüken gemi arka tarafa gelen
mayın yüzünden falan batmış herhalde çok güzel görüntüler ellerine sağlık

kendisi mayın gemisiymiş ava giderken atalarım avlamış.görüntülemede emeği geçenlere teşekkürler.
Bornova - izmir
Bul
sea star yazdı:Ali harika görüntüler.Sessiz derinlikte yatan tarihi bize gösteriyorsun.Bizim için bulunmaz imkan.Çok teşekkürlerAlkis
Ben teşekkür ederim sizlere Fatoş hocamGulumse
Bul
cok guzeL goruntuler ali bey bende gormeyi cok isterdim paylasımLarınız için teşekkürLer HappyHeheSeerf
Bul
FreeSouL yazdı:cok guzeL goruntuler ali bey bende gormeyi cok isterdim paylasımLarınız için teşekkürLer HappyHeheSeerf
Umarım birgün görürsünüz Fırat beYYHeheHeheHeheHehe
Bul
Paylaşım için teşekkürler Ali Bey..
Bul
Kuzu maşallah kuzu Siyirdimbu güzel paylaşım için teşekkür ederiz AlkisSayenizde nostalji yaşıyorum ve Captain Cousteau 'yu hatırlıyorum.İşin güzel tarafı bizim tarihimizden olması Gulumse
Bul
thunderbolt yazdı:Kuzu maşallah kuzu Siyirdimbu güzel paylaşım için teşekkür ederiz AlkisSayenizde nostalji yaşıyorum ve Captain Cousteau 'yu hatırlıyorum.İşin güzel tarafı bizim tarihimizden olması Gulumse
Ya Nedimcim o yıllarda bende çok izlerdim kaptan Cousteau'yuGulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi