Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zarganalar
doktor yazdı:zarganalar güzel afiyet olsun bende yemim yok ise midye kullanırım zargana tuttuktan sonra kuyruktan beyaz yerinden yemyaparım.

rasgele

Hisarın ordaki balıkçılardan, kuyruk tarafından beyaz yem aldım.. at çek at çek... yavaş yavaş... Vurmadı bile Verwirrt Onlar alıyor ben alamıyorum Verwirrt Verwirrt Verwirrt Sonra fosforlu parlayan ve aynı zargana kuyruğuna benzeyen suni yem taktım. ona da gelmedi... Confused Cry
Bul
OceanDream yazdı:
doktor yazdı:zarganalar güzel afiyet olsun bende yemim yok ise midye kullanırım zargana tuttuktan sonra kuyruktan beyaz yerinden yemyaparım.

rasgele

Hisarın ordaki balıkçılardan, kuyruk tarafından beyaz yem aldım.. at çek at çek... yavaş yavaş... Vurmadı bile Verwirrt Onlar alıyor ben alamıyorum Verwirrt Verwirrt Verwirrt Sonra fosforlu parlayan ve aynı zargana kuyruğuna benzeyen suni yem taktım. ona da gelmedi... Confused Cry
      onlar alıyorsa sen alamıyorsan bir yerlerde bir hata yapıyorsun...zargana avını ipekle yapacaksan yavaş yavaş çekeceksin buraya kadar okey...fakat kıyıdan yemle yapacaksan zargana lastik topun arkasındaki yemi takip eder onu gördüğün andan itibaren çekme işlemine son verip lastik topun sürüklenmesini veya balığın sıçramasını bekleyeceksin...yani yemle ipek kullanımı aynı değil bilmeni isterim...yemli oltayla balık peşinden geliyorsa ve sen hala çekiyorsan balığı alman tamamen şans olur ve bol bol yem kaptırırsın...yemlide sarma işlemine son vereceksin ipekte tam tersine sarmaya devam edeceksin...saygılarımla....
Bul
sevgili kartallı kardeşim dün bana midye çıkar dedin çıkardım ve sen zarganaya gelmedin bu yüzden sarı kartasın bilgine bende tüm kızgınlığımı zarganalardan çıkardım ne yazık ki foto koyamıyorum daha teknolaji yi yakalıyamadım Smile)))) görüşmek üzere rast gelsin
Bul
kartallı yazdı:
OceanDream yazdı:
rasgele

onlar alıyorsa sen alamıyorsan bir yerlerde bir hata yapıyorsun...zargana avını ipekle yapacaksan yavaş yavaş çekeceksin buraya kadar okey...fakat kıyıdan yemle yapacaksan zargana lastik topun arkasındaki yemi takip eder onu gördüğün andan itibaren çekme işlemine son verip lastik topun sürüklenmesini veya balığın sıçramasını bekleyeceksin...yani yemle ipek kullanımı aynı değil bilmeni isterim...yemli oltayla  balık peşinden geliyorsa ve sen hala çekiyorsan balığı alman tamamen şans olur ve bol bol yem kaptırırsın...yemlide sarma işlemine son vereceksin ipekte tam tersine sarmaya devam edeceksin...saygılarımla....

Hocam çok teşekkür ederim. İpekli oltayı çeke çeke saracam, yemli oltada atıp beklicem. Yarın, yani pazartesi akşam 17:00 gibi tekneyle açılıcaz. Fisherman sağ olsun dün çizip bana zargana takımını yolladı. Bu pazartesi bereketli bir av olacak. Yüzme bilmiyorum suya düşersem kim kurtaracak ? Confused   66   :0507:  

Bul
OceanDream yazdı:
kartallı yazdı:
OceanDream yazdı:
rasgele

onlar alıyorsa sen alamıyorsan bir yerlerde bir hata yapıyorsun...zargana avını ipekle yapacaksan yavaş yavaş çekeceksin buraya kadar okey...fakat kıyıdan yemle yapacaksan zargana lastik topun arkasındaki yemi takip eder onu gördüğün andan itibaren çekme işlemine son verip lastik topun sürüklenmesini veya balığın sıçramasını bekleyeceksin...yani yemle ipek kullanımı aynı değil bilmeni isterim...yemli oltayla  balık peşinden geliyorsa ve sen hala çekiyorsan balığı alman tamamen şans olur ve bol bol yem kaptırırsın...yemlide sarma işlemine son vereceksin ipekte tam tersine sarmaya devam edeceksin...saygılarımla....

Hocam çok teşekkür ederim. İpekli oltayı çeke çeke saracam, yemli oltada atıp beklicem. Yarın, yani pazartesi akşam 17:00 gibi tekneyle açılıcaz. Fisherman sağ olsun dün çizip bana zargana takımını yolladı. Bu pazartesi bereketli bir av olacak. Yüzme bilmiyorum suya düşersem kim kurtaracak ? Confused   66   :0507:  
tekneyle avcılık yapacaksan ipek kullanmanda bir sakınca yok hatta daha faydalı olur...yemli atacaksan balık gelince sarmayı bırakacaksın atıp beklersen çok beklersin balığa yemi göstermen lazım....bir de sana ufak bir tyo vereyim balığa yemi göstermek için zaman zaman kısa aralıklarla topunu sertçe ama bu sertlik yarım m.yi geçmeyecek şekilde olsun suyun üzerinde kaydır...merada balık varsa hemen geldiğini göreceksin....yüzmeyi sorun etme bizim de bir arkadaş birkeresinde sandaldan düşmüştü yüzme öğrendi:0507: resimlerini bekliyoruz hadi rastgele....
Bul
jumbo160 yazdı:sevgili kartallı kardeşim dün bana midye çıkar dedin çıkardım ve sen zarganaya gelmedin bu yüzden sarı kartasın bilgine bende tüm kızgınlığımı zarganalardan çıkardım ne yazık ki foto koyamıyorum daha teknolaji yi yakalıyamadım Smile)))) görüşmek üzere rast gelsin
ALİ ABİ ÇOK ÖZÜR gerçi görüştük anlattım sana ama o ayranı içmeyecektim bir bardak ayran içtim sanki bi büyük rakı içtim arkadaş kafamı kaldıramadım ya89:0507:neyse 3 hafta izindeyim ben çıkartırım midyeyi tekeyi kurtu araşırız...kendine iyi bak
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mudanya Kumyaka'dan şıkır şıkır zarganalar (erci) Lapsetur 11 8,362 23-04-2012, 22:47
Son Yorum: yycolak
  zarganalar kartallı 3 2,092 07-09-2006, 10:05
Son Yorum: SinekOltasi
  zarganalar ve ispari kartallı 2 1,648 05-09-2006, 19:23
Son Yorum: kartallı
  zarganalar kartallı 2 1,830 05-09-2006, 19:12
Son Yorum: kartallı
  zarganalar ve istavritler kartallı 1 1,601 05-09-2006, 18:44
Son Yorum: SinekOltasi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: