Yorumları: 899
Konuları: 26
thunderbolt yazdı:Bizden yana helal olsun.Sende helal et.Şimdiden hayırlı teskereler dilerim
Ben de Etimesgut'ta Çavuş Talimgah'ta idim.500 rakımlı tepeye istikamet yiyip duruyorduk 
valla abi gidip görecez 500 mü 600 mü hayırlısı ne ise o olsun birlikte sınava gittiğimiz arkadaşa mardin çıktı ben yatıp kalkıp dua ediyorum bu yüzden allah ona yardımcı olsun gerçi bu işlere belli olmaz orada bizim anamızı ağlatırlar adam mardinde bizden çok daha rahat askerlik yapar ama sonuç ta bu borcu ödeyip gelecez inşallah sağ sağlim
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
mürsel hayırlı teskereler dilerim,oglumun acemi birliğinde orasıydı şimdi şu an kıbrısta vatani görevini yapmakta hayırlısıyla git hayırlısıyla gelirsin işallah.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
boranmursel yazdı:allah nasip ederse pazar akşamı saat 5 itibarıyla askerlik görevimi yapmak için ankara ya gideceğim aranızdan ve balık avlarından yaklaşık 6 ay kadar ayrı kalacam herkese ben yokken bol balıklı avları hakkınız helal ediniz
Boran kardeş, öncelikle hayırlı teskereler dilerim.
Gittiğin yerde sabah ayazına dikkat et, içlik falan almışsındır zaten. Oraların pırpırlısı çok olur, gözün hep açık olsun çarpmasınlar

.
Bu arada bir çok şey söyleyen olmuştur ama ihmal etmemen gereken çok önemli bir kaç noktayıda yazayım; Yanına
kaliteli bir pudra al ve her sabah ayaklarını onunla ovlayıp çorabını giy. Bir gün giydiğin çorabı 2 kere kesinlikle giyme ve en önemlisi çoraplarını
sabunla kesinlikle yıkama. Tabi diyeceksin neyle yıkayım? Cevabı sadece su. Haa bide yanında antibiyotikli bir melhem olsun, (teramiycin gibi) oraya gidince ne demek istediğimi anlıyacaksın.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
mürselim bizden yana helal olsun sende helal et kardeşim şimdiden hayırlı teskereler dilerim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
helal olsun mürselim güle güle git hayırlı teskereler.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 101
Konuları: 6
hayırlı teskereler..
BALIK TUTMAK, TEDAVİ OLMAKTIR.
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
allah güle güle giderek güle güle gelmeni nasip etsin.yolun açık olsun hayırlı teskereler.Saygılar
Yorumları: 941
Konuları: 69
mürsel kardeşim gülele güle hayırlı teskereler inşallah. körfez seni özliyecek.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Yorumları: 657
Konuları: 11
gule gule git ,gulegule gel . hayirli teskereler.
1980 Sirinyer Izmir