Yorumları: 2,649
Konuları: 156
eşref sürek yazdı:Birol balıkların göz kamaştırıyor yeni yıldada bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
Teşekkürler Eşref Bey. Bende size yeni yılda bol avlar dilerim. Rastgele.
yalova tatar yazdı:birol tebrikler
kapanış harika olmuş yeni yılda daha bol avlar dilerim 
Teşekkürler Eren Bey. Sizede bol avlar dilerim yeniyılda.
Tropheus yazdı:birol tebrikler yine yapmışsın güzel bir av .
Sağol Sedat. Sanada rastgelir inşallah.
orhanekmekci yazdı:Tebrikler Birol,bu yılı bereketli avla kapatmışsın.Yeni yıldada sana bol şanslar diliyorum,balıklar içinde afiyet olsun.

Teşekkürler Orhan Bey. Bende size yeni yılda bol balıklı keyifli avlar diliyorum. Rastgele.
BALIK and OZAN yazdı:birol tebrikler...dün ordan geçtim kovalarda 1-2 çinekop vardı..biz balık inmez diyoduk bak nasılda indi..balıklar gayette iriler ..benim gördüklerim yaprak irisi idi...ozaman bu balık kaldı diyelim buralarda...bizimle beraber bidahki sezona kadar kalsın burda...köprüde busene balık tutmak nasip olmadı pek..
Teşekkürler Ozan. 2 gündür köprüde güzel balık haberleri geliyordu bende o yüzden gittim. Sen de yoktu diyorsun ilginç..Belkide sen geçtikten sonra başlamıştır. Gerçi ben gittiğimdede kovalarda pek balık yoktu. Millet çapariyle ve yemliyle istavrite uğraşıyor. Çinekopu deneyen çok az. Onlarında takımları ve yemleri kötü. Balığın yerini bilmiyorlar. Dİbe indirip bekliyorlar. Bu balık sanıyorumki en az 1 hafta daha kalır haliçte. İmkan bulursan kaçırma derim.
Banada 7-8 tane yaprak irisi geldi saldım hepsini geri.
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Tebrikler Birol , çinekopu kırmışsın

Afiyet olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Çanakkale Boğazı İstanbul Boğazına göre çok geniş , dezavantajlarını sıralamak uzun sürer

Hele şehiriçinden avlanmak için lodosu beklemek gerekiyor.Boğazın karşı yakasındaki meralar da ters kalıyor maalesef

. Tekneden avlananlar da bile balığın az olması balığın geçmek için çok güzel bir kanal bulduğunu gösteriyor bence ya da yemini kıyaya sıkıştırmaya gerek duymadan derinlerde bulabiliyor
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 717
Konuları: 7
sedat tebrikler

yeni yılın habercileri mi ne ?!!!!!!!inşallah böle bereketli olur hep
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
Birol abi yine yapmışsın yapacağını.
Cuma gününe kadar izinliyim.istanbulda balığa gidecek dostlar var ise yanlarında gelebilirim.
Birol abi heveslendirdin beni vallaha akşam akşam.Yeni yılda daha bol bereketli avlar olur inşallah.Paylaşım ve resimler için teşekkürler abi.Saygılar.
Yorumları: 719
Konuları: 0
birol tebrik ederim gerçekten çok güzel av olmuş
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
birol eline emeğine sağlık yine döktürmüssün herzamanki gibi

yoğun hava şartlarına rağmen kovayı doldurmuşsun bereketli ve afiyet olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.