Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaziçi'nin Buzz Gibi Çinekopları-17
eşref sürek yazdı:Birol balıkların göz kamaştırıyor yeni yıldada bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
Teşekkürler Eşref Bey. Bende size yeni yılda bol avlar dilerim. Rastgele.
yalova tatar yazdı:birol tebrikler Alkiskapanış harika olmuş yeni yılda daha bol avlar dilerim Affet
Teşekkürler Eren Bey. Sizede bol avlar dilerim yeniyılda.
Tropheus yazdı:birol tebrikler yine yapmışsın güzel bir av .
Sağol Sedat. Sanada rastgelir inşallah.
orhanekmekci yazdı:Tebrikler Birol,bu yılı bereketli avla kapatmışsın.Yeni yıldada sana bol şanslar diliyorum,balıklar içinde afiyet olsun.AlkisSeerf
Teşekkürler Orhan Bey. Bende size yeni yılda bol balıklı keyifli avlar diliyorum. Rastgele.
Bul
BALIK and OZAN yazdı:birol tebrikler...dün ordan geçtim kovalarda 1-2 çinekop vardı..biz balık inmez diyoduk bak nasılda indi..balıklar gayette iriler ..benim gördüklerim yaprak irisi idi...ozaman bu balık kaldı diyelim buralarda...bizimle beraber bidahki sezona kadar kalsın burda...köprüde busene balık tutmak nasip olmadı pek..Alkis

Teşekkürler Ozan. 2 gündür köprüde güzel balık haberleri geliyordu bende o yüzden gittim. Sen de yoktu diyorsun ilginç..Belkide sen geçtikten sonra başlamıştır. Gerçi ben gittiğimdede kovalarda pek balık yoktu. Millet çapariyle ve yemliyle istavrite uğraşıyor. Çinekopu deneyen çok az. Onlarında takımları ve yemleri kötü. Balığın yerini bilmiyorlar. Dİbe indirip bekliyorlar. Bu balık sanıyorumki en az 1 hafta daha kalır haliçte. İmkan bulursan kaçırma derim.
Banada 7-8 tane yaprak irisi geldi saldım hepsini geri.
Bul
Tebrikler Birol , çinekopu kırmışsın Alkis Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Çanakkale Boğazı İstanbul Boğazına göre çok geniş , dezavantajlarını sıralamak uzun sürer Siyirdim Hele şehiriçinden avlanmak için lodosu beklemek gerekiyor.Boğazın karşı yakasındaki meralar da ters kalıyor maalesef Wink . Tekneden avlananlar da bile balığın az olması balığın geçmek için çok güzel bir kanal bulduğunu gösteriyor bence ya da yemini kıyaya sıkıştırmaya gerek duymadan derinlerde bulabiliyor Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Çanakkale Boğazı İstanbul Boğazına göre çok geniş , dezavantajlarını sıralamak uzun sürer Siyirdim Hele şehiriçinden avlanmak için lodosu beklemek gerekiyor.Boğazın karşı yakasındaki meralar da ters kalıyor maalesef Wink . Tekneden avlananlar da bile balığın az olması balığın geçmek için çok güzel bir kanal bulduğunu gösteriyor bence ya da yemini kıyaya sıkıştırmaya gerek duymadan derinlerde bulabiliyor Smile

Teşekkürler Nedim Bey. Çanakkalede yemsiz kalmayacağı garantiSmile
Kepez limanı kapatılmasaydı o derin suda güzel çinekop yapardı diye düşünüyorum.
Bul
sedat tebriklerAlkisyeni yılın habercileri mi ne ?!!!!!!!inşallah böle bereketli olur hepAffet
Bul
manisalıdeli yazdı:sedat tebriklerAlkisyeni yılın habercileri mi ne ?!!!!!!!inşallah böle bereketli olur hepAffet

Feridun Kardeşim, ikidir Sedat diyorsunSiyirdim
Birol benim adım..Wink
TeşekkürlerGulumse
Bul
Birol abi yine yapmışsın yapacağını.

Cuma gününe kadar izinliyim.istanbulda balığa gidecek dostlar var ise yanlarında gelebilirim.

Birol abi heveslendirdin beni vallaha akşam akşam.Yeni yılda daha bol bereketli avlar olur inşallah.Paylaşım ve resimler için teşekkürler abi.Saygılar.
Bul
birol tebrik ederim gerçekten çok güzel av olmuş
Bul
birol eline emeğine sağlık yine döktürmüssün herzamanki gibi Seerf yoğun hava şartlarına rağmen kovayı doldurmuşsun bereketli ve afiyet olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaziçi'nin son lüfergilleri 03.06.2013 FuRkAn * 15 2,763 06-06-2013, 21:35
Son Yorum: bahriyeli
  07.02.2013 boğaziçi BALIK and OZAN 24 3,487 11-02-2013, 19:04
Son Yorum: SpinAvcısı
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 4 / 27.12.2012 ® FuRkAn * 12 2,654 30-12-2012, 02:45
Son Yorum: xfisher
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 2 / 22.11.2012 ® FuRkAn * 9 2,110 24-11-2012, 13:35
Son Yorum: tahsinmersin
  Boğaziçi'nin nazlı palamutları 16.10.2012 ® FuRkAn * 19 2,874 18-10-2012, 15:39
Son Yorum: FuRkAn *
  Boğaziçi'nin lüfer ve çinekopları ® FuRkAn * 28 4,142 14-11-2011, 18:45
Son Yorum: OZGUR__C
  arkadaşlar geç olsada sonunda istediğim gibi bir site buldum akif 19 2,762 07-09-2011, 13:08
Son Yorum: ufuktan26
  28.12.2010 Boğaziçi'nin dev sarıkanatları ve çinekopları ® FuRkAn * 31 7,023 11-01-2011, 01:07
Son Yorum: Can ARSLAN
  Boğaziçi'nde çinekop avım 09.11.2010 ® FuRkAn * 28 6,349 22-11-2010, 10:43
Son Yorum: FuRkAn *
  akşamın çinekopları ve eşkinası dede 30 4,353 04-10-2009, 15:26
Son Yorum: harun77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi