Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Av Kanalı:İBERALLA TV
erdal atasat bizimdir diyecektim ama sen zaten orada mod sun galiba yanlış bilmiyorsam.eger yanlışsam http://www.atasatforum.com/v6/ buraya bi gözatıver.
http://www.atasatforum.com/v6/ bu site bize ait arkadaşlar bilginiz olsun oktay ve erdemindir bu sitede.
Bul
paylaşım için teşekkürler.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bilgi icin tesekkurler Erdal...
Bul
hotbird uydusunu seyredenler hiçbir ayar yapmadan. frekanslarını girer ise bu kanalı seyredebilir. fakat bir süre sonra şifrelenir sanırım. çünki artık bedavaya hava bile teneffüs edemiyeceğiz.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
mudanya yazdı:hotbird uydusunu seyredenler hiçbir ayar yapmadan. frekanslarını girer ise bu kanalı seyredebilir. fakat bir süre sonra şifrelenir sanırım. çünki artık bedavaya hava bile teneffüs edemiyeceğiz.

Hotbird den bu frekansları yazdım böyle bir kanal çıkmadı Baby
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Hotbird den bu frekansları yazdım böyle bir kanal çıkmadı Baby
Uzun korkarım canağın yönünü değişdircenSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Erdal,bu uydu kaç kanal?av kanalından başka seyredebileceğimiz kanal varmı.Paylaşım için teşekkürlerAlkis

abi açıkcası fazla inceleme fırsatım olmadı uyduyu inceleyip gerekli bilgileri istiyorsan ulaştıra bilirim.
Bul
LeVrEkCi yazdı:erdal atasat bizimdir diyecektim ama sen zaten orada mod sun galiba yanlış bilmiyorsam.eger yanlışsam http://www.atasatforum.com/v6/ buraya bi gözatıver.
http://www.atasatforum.com/v6/ bu site bize ait arkadaşlar bilginiz olsun oktay ve erdemindir bu sitede.

evet nihat üstat oktay bey ile oradan tanışıyoruz bayadır beraberiz iyi kötü yardımcı olmaya çalışıyorumbende arkadaşlara.kesinlikle kardeş siteyiz hatta akvaryum balıkları ile ilgili bir bölüm açacaktım oktay abinim balık ile ilgili sitesi var dediler o sayede tanıştım sizlerle zaten. inceledim sizin formatın dışında akvaryum balıkçılığı ile ilgili bölüm kurdum.bir birimize yararımız olur zararımız olamaz çünkü kardeşler birbirini korur.hepiniz çok iyisiniz sizleri tanımak beni çok mutlu ediyor.teşekkürler.
Bul
tatar35 yazdı:abi açıkcası fazla inceleme fırsatım olmadı uyduyu inceleyip gerekli bilgileri istiyorsan ulaştıra bilirim.
Teşekkür ederim Erdal.Yukarda Nihatın verdiği siteden ulaşdım.Alkis
Bornova - izmir
Bul
mudanya yazdı:hotbird uydusunu seyredenler hiçbir ayar yapmadan. frekanslarını girer ise bu kanalı seyredebilir. fakat bir süre sonra şifrelenir sanırım. çünki artık bedavaya hava bile teneffüs edemiyeceğiz.

abi çıkma olasılığı yok gibi geliyor farklı bir uydu çünkü ama araları çok yakın çanak çapına göre değişe bilir.en ucuz yolu ise çanakların ortasına plastik aparatlar satılıyor 5 tl civarı birde lnb bu kadar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  marmarada yeni tehlike LeVrEkCi 15 3,173 27-02-2011, 23:30
Son Yorum: yycolak
  barış'ın yeni oyuncağı. bucalıfikret 19 3,306 21-08-2009, 18:57
Son Yorum: yycolak
  Kabus gibi yeni haftanın hava raporu H.A.R.U.N 15 3,356 25-03-2008, 00:30
Son Yorum: ilerya
  yeni yılınız kutlu olsun ishak BALLICA 33 5,283 31-12-2007, 23:18
Son Yorum: serpmeci
  Denizde yaşayan 700 yeni canlı türü bulundu MaVrUşGiL 5 1,944 11-12-2007, 10:05
Son Yorum: LeVrEkCi
  Gap'ın Yenı Altın Bılezıgı: Balıkcılık LeVrEkCi 5 1,632 06-07-2007, 11:55
Son Yorum: yalova tatar
  500 yeni canlı türü LeVrEkCi 5 2,103 25-04-2007, 08:53
Son Yorum: Marjan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi