Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ozan ve Birol'dan Boğaziçi'nin Çinekopları-20
birol ozanın muhabbetinin yanında balıklarda az da olsa gelince gece güzel geçmiştir.resimler herşeyi anlatmış,işte ben bu siteyi bu yüzden çok seviyorum insanlar tanışıyor bilgi ve dostluk paylaşıyor harikasınız Alkissenin mantarlı köstekli takımı babama gösterdim bu şekilde eregli köylü balıkçılar liman önünden sarıkanat tutarlarmış bende ilk defa duydum.birde çaparilere hamsi takıp 5 er 6 şar tutarlarmış.babam,balık çapariyi kesemesin diyede beyaz elektrik kablosu geçirirmiş.afiyet olsun rastgele
Bul
balıkçılar merayı nzayıflatmışsınız elinize kolunuza sağlık.güzel görüntüler.
Bul
Şahanesiniz beyler. Ellerinize saglık.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul
tebrikler ozan ve birol guzel av olmus yaw.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Helal olsun, orada balık tutamasanızbile o ilk resim her şeye değer. AlkisAlkisAlkis
Evet Serkan zevkli bir gece oldu.
orhanekmekci yazdı:Çok güzel görüntüler.Tanışma.muhabbet.balıkAlkisbereketli afiyet olsunSeerf
Teşekküler Orhan Bey.
adem77 yazdı:maşallah güzel av olmuş
Teşekkürler Adem.
phnx yazdı:guzel bulusma olmus soguk havayi sicak sohbetinizle isitmissinizdir.

tebrikler bu aralar hic bosun yok yine tavaligi tutmussunAlkis

Sağol Sedat. Sıcak havayı sohbet ve içkilerimizle dahada sıcak hale getirdik. Hatta Ozan sıcaklayıp üzerindeki montu çıkarıp avlandıHappy
Şaka bir yana Ocak ayında 14 derece ve sıfır rüzgarda avlandık.
Bul
LeVrEkCi yazdı:birol ozanın muhabbetinin yanında balıklarda az da olsa gelince gece güzel geçmiştir.resimler herşeyi anlatmış,işte ben bu siteyi bu yüzden çok seviyorum insanlar tanışıyor bilgi ve dostluk paylaşıyor harikasınız Alkissenin mantarlı köstekli takımı babama gösterdim bu şekilde eregli köylü balıkçılar liman önünden sarıkanat tutarlarmış bende ilk defa duydum.birde çaparilere hamsi takıp 5 er 6 şar tutarlarmış.babam,balık çapariyi kesemesin diyede beyaz elektrik kablosu geçirirmiş.afiyet olsun rastgele

Evet Nihat zevkli geçti. Havada çok güzeldi. Bir Ozan çekti çinekopları bir ben.
Çapariye kırmızı kablo takılırsa daha iyi olur. Malum bu balık kırmızıya karşı hassas. ama çaparinin dengesi bozulabilir kablo takılınca. Köstekler ağırlaşıp dolaşabilir. Denemek lazım.
Bul
fotokopici yazdı:balıkçılar merayı nzayıflatmışsınız elinize kolunuza sağlık.güzel görüntüler.
Merada balık falan kalmadı Erol BeySmile Zaten koca karaköy tarafında bizimle beraber toplasanız 5-6 kişi çinekopa atıyordu. geri kalan herkes yemli istavritle uğraşıyordu. çinekopa atanlarında çektiklerini görmedik pek.
GURHAN yazdı:Şahanesiniz beyler. Ellerinize saglık.
Teşekkürler Gürhan. Sanada rastgelsin.
Tropheus yazdı:tebrikler ozan ve birol guzel av olmus yaw.

Teşekkürler Sedat.
Bul
ne demişler 1 elin nesi var 2 elin sesi var elinize sağlık süper av yapmışsınızSeerfSeerfAlkis
Bul
birolla buluşmamız,avlanmamız,muhabbetimiz çok güzeldi..akşam ortam muhteşemdi,hava okadar güzeldiki gerçekten montumu çıkARTIIMuzun bir süre...balık seyrekti,ama oltaların hiç hareketsiz kalmadığını söyleyebilirim. .çinekop yokken istavritlerin vuruşları aradaki zamanda sıkılmamamızı sağladı...ben çok keyif aldım...birol çok sıcak samimi dostu
,ve bu dostluğuda beraber avlanarak daha da pekiştirdiğime inanıyorum..bundan sonra daha iyi avlar yapacağız gibi gözüküyor...bende 1 kaçparça balık almışım,tabi birolun takımının yanında bizimki fos çıktı..birol bundan sonra aynen takımları öyle yapıcam...çok hoşuma gitti...aslında yapacaktım ama sana söyledim kafa ii iken yaptım takımı fazla uğraşmadım..herşey için teşekkürler dostum ,,bede şu balıkları gönderyim yeşillik olsun..saygılar..rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
Ben dikkat ettim balık birimize vurduğunda hemen diğerimizede vuruyordu. sen benim sarıkanatı aldığımda oltanın başında olsaydın bir tanede sen almıştın. çünkü anında senin oltayada güzel vuruş olduSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,888 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  LEVREKÇİ&BALIK and OZAN(20-23 EKİM 2014) BALIK and OZAN 25 4,875 01-11-2014, 15:36
Son Yorum: doktor
  Boğaziçi'nin son lüfergilleri 03.06.2013 FuRkAn * 15 2,820 06-06-2013, 21:35
Son Yorum: bahriyeli
  07.02.2013 boğaziçi BALIK and OZAN 24 3,550 11-02-2013, 19:04
Son Yorum: SpinAvcısı
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 4 / 27.12.2012 ® FuRkAn * 12 2,704 30-12-2012, 02:45
Son Yorum: xfisher
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 2 / 22.11.2012 ® FuRkAn * 9 2,157 24-11-2012, 13:35
Son Yorum: tahsinmersin
  Boğaziçi'nin nazlı palamutları 16.10.2012 ® FuRkAn * 19 2,962 18-10-2012, 15:39
Son Yorum: FuRkAn *
  Boğaziçi'nin lüfer ve çinekopları ® FuRkAn * 28 4,236 14-11-2011, 18:45
Son Yorum: OZGUR__C
  28.12.2010 Boğaziçi'nin dev sarıkanatları ve çinekopları ® FuRkAn * 31 7,106 11-01-2011, 01:07
Son Yorum: Can ARSLAN
  Boğaziçi'nde çinekop avım 09.11.2010 ® FuRkAn * 28 6,471 22-11-2010, 10:43
Son Yorum: FuRkAn *

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi