birol ozanın muhabbetinin yanında balıklarda az da olsa gelince gece güzel geçmiştir.resimler herşeyi anlatmış,işte ben bu siteyi bu yüzden çok seviyorum insanlar tanışıyor bilgi ve dostluk paylaşıyor harikasınız senin mantarlı köstekli takımı babama gösterdim bu şekilde eregli köylü balıkçılar liman önünden sarıkanat tutarlarmış bende ilk defa duydum.birde çaparilere hamsi takıp 5 er 6 şar tutarlarmış.babam,balık çapariyi kesemesin diyede beyaz elektrik kablosu geçirirmiş.afiyet olsun rastgele
tebrikler bu aralar hic bosun yok yine tavaligi tutmussun
Sağol Sedat. Sıcak havayı sohbet ve içkilerimizle dahada sıcak hale getirdik. Hatta Ozan sıcaklayıp üzerindeki montu çıkarıp avlandı
Şaka bir yana Ocak ayında 14 derece ve sıfır rüzgarda avlandık.
LeVrEkCi yazdı:birol ozanın muhabbetinin yanında balıklarda az da olsa gelince gece güzel geçmiştir.resimler herşeyi anlatmış,işte ben bu siteyi bu yüzden çok seviyorum insanlar tanışıyor bilgi ve dostluk paylaşıyor harikasınız senin mantarlı köstekli takımı babama gösterdim bu şekilde eregli köylü balıkçılar liman önünden sarıkanat tutarlarmış bende ilk defa duydum.birde çaparilere hamsi takıp 5 er 6 şar tutarlarmış.babam,balık çapariyi kesemesin diyede beyaz elektrik kablosu geçirirmiş.afiyet olsun rastgele
Evet Nihat zevkli geçti. Havada çok güzeldi. Bir Ozan çekti çinekopları bir ben.
Çapariye kırmızı kablo takılırsa daha iyi olur. Malum bu balık kırmızıya karşı hassas. ama çaparinin dengesi bozulabilir kablo takılınca. Köstekler ağırlaşıp dolaşabilir. Denemek lazım.
Merada balık falan kalmadı Erol Bey Zaten koca karaköy tarafında bizimle beraber toplasanız 5-6 kişi çinekopa atıyordu. geri kalan herkes yemli istavritle uğraşıyordu. çinekopa atanlarında çektiklerini görmedik pek.
16-01-2009, 13:06 (Son Düzenleme: 16-01-2009, 13:08, Düzenleyen: BALIK and OZAN.)
birolla buluşmamız,avlanmamız,muhabbetimiz çok güzeldi..akşam ortam muhteşemdi,hava okadar güzeldiki gerçekten montumu çıkARTIIMuzun bir süre...balık seyrekti,ama oltaların hiç hareketsiz kalmadığını söyleyebilirim. .çinekop yokken istavritlerin vuruşları aradaki zamanda sıkılmamamızı sağladı...ben çok keyif aldım...birol çok sıcak samimi dostu
,ve bu dostluğuda beraber avlanarak daha da pekiştirdiğime inanıyorum..bundan sonra daha iyi avlar yapacağız gibi gözüküyor...bende 1 kaçparça balık almışım,tabi birolun takımının yanında bizimki fos çıktı..birol bundan sonra aynen takımları öyle yapıcam...çok hoşuma gitti...aslında yapacaktım ama sana söyledim kafa ii iken yaptım takımı fazla uğraşmadım..herşey için teşekkürler dostum ,,bede şu balıkları gönderyim yeşillik olsun..saygılar..rastgele.
Ben dikkat ettim balık birimize vurduğunda hemen diğerimizede vuruyordu. sen benim sarıkanatı aldığımda oltanın başında olsaydın bir tanede sen almıştın. çünkü anında senin oltayada güzel vuruş oldu