Yorumları: 1,496
Konuları: 64
abi, yılandan dost olmaz demişler ama onlar da doğanın içinde. yaşamı dengeliyorlar.
ekosistemin bir parçası. paylaşım için teşekkürler. fotoyu iyi yakalamışsınız.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Ahmet abi dostun ile samimiyetine suphem yok ama sen genede mesafe koy...

.bir dost tavsiyesi...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bu yılanlardan bir tanesi çocukken ayaklarımın üstündengeçmşti bende seyretmiştim ama çok korkmuştum

doğa için yapılan herşey için herkese minnettarız.paylaşım için teşekkürler
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
ahmet abi bu güzel paylaşımın için çok teşekkürler eline emeğine sağlık
doğanın güzelliklerini ve bir dengesi olduğunu unutmamak gerek hiçbirzaman
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
balıkcı uğur yazdı:ne etdin abi yav bu dost dediğin yılan olmasın çok korkarım ben yav resimine bile bakamam amam abi dikkattli ol doşt katili olmasın o yılan 

Evlat...
Yılanlardan korkma...Onların görünce kaçtığı daha tehlikeli canlılar var...Onlardan kork...Mesela insanlar...
Sevgiler...
gobekbalığı yazdı:ahmet abi kıymetli paylaşımın için sağ ol güzel bir yazı olmuş
Teşekkürler Muharrem...
Bir faydamız olabilirse ne mutlu bize...
Selamlar...
araphüso26 yazdı:yine bilgilendirici bir paylaşım teşekkürler ahmet abi
..arkadaşın yılan beye de selamlar bizden olsun..
yılanlara bende genellikle avda rastlarım.ama bu güne kadar öldürmedim gerçekten faydalı bir hayvandır....
uğur yılandan bu kadar korkma türkiyedeki zehirli yılan sayısı çok az en tehlikeli olanı engerek olarak biliyorum
Evet Hüseyin...
Engerek oldukça zehirli olmasına rağmen engerek tarafından ısırılma ihtimalin yok denecek kadar azdır.Çünkü daha sen onu görmeden sessizce kaçar gider...Belki bir hışırtı duyarsın o kadar...
Selamlar...
fotokopici yazdı:paylaşım için teşekkürler.
Sağolun Erol Bey...
Selamlar...
Yorumları: 1,919
Konuları: 47
a.s. abi paylaşımın çok güzel
orhanekmekci yazdı:Konu çok geniş kapsamlı Ahmet bey,ben ve ailem doğaya kendi adımıza katkıda bulunduğumuza inanıyorum.Artık devletin bu konuda birşeyler yapma zamanı gelmedimi?Kısadan özet yaptığınız şikayetlerin ne kadarının karşılığını alıyorsunuz
O sevimli yaratığa gelince,burdada çoklar sağolsunlarda birde ağaçlara çıkmasalar
saygılarımla.
Sevgili Orhan Bey....
Sözlerinizde umutsuzluk belirtileri görüyorum.Mutlaka söylediklerinizde haklısınız.Lakin bu düşünce tarzı daima sizi daha da karamsarlığa götürür.Çünkü devlet yapar veya yapmaz .Buna müdahale imkanınız yoktur.
Ben ve arkadaşlarım daha farklı bir felsefe ile yaklaşıyoruz.Benim muhatabım doğanın kendisi...Ben hiçbir menfaat gözetmeden sadece kendi mutluluğum için veririm.Karşılığını beklemem.İnancım gereği bana bir şekilde döneceğine inanırım.Ama dönmese de umurumda olmaz.Ben doğaya vererek amacıma ulaşmışımdır.
Ama karşılığı mutlaka döner.Tüm hayatım buna delil teşkil edecek mucize kabilinden örnekler ile doludur.
Yani bu benim şahsi mevzuumdur.Bu yazıma arkadaşlarımızın verdiği cevaplar bana yeter.Bir kişinin bile aklına girip yarın bir yılanın hayatını kurtarırsak diye düşünürüm.Ötesi beni ilgilendirmez.
Sevgiler...