Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
küçükbahce-mordoğan
eline sağlık orhan abi neyazıkki gece geçtik güzelim yerleri göremedik.
Bul
bucalıfikret yazdı:eline sağlık orhan abi neyazıkki gece geçtik güzelim yerleri göremedik.
Fiko gündüzde geçsen göremezdinSiyirdimfotolar Mordoğandan Karaburuna doğruSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi 3. resimdeki koyda suya girmek isterdim..çok güzel kareler teşekkürler.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Seerf orhan abi teşekkürler paylaşım için çok güzel fotolar çekmişsin ah şimdi orda olmak vardı dedirtiyor
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bucalı yazdı:Orhan abi 3. resimdeki koyda suya girmek isterdim..çok güzel kareler teşekkürler.
Barış,ikinci serinin üçünçü fotosunu kastediyorsan meşhur kanlıkayalar mevkiSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi,cok guzel yerler,bu guzel fotograflar icin sagol...oaralarda yasayan insanlarimiz cok sanslilar diye dusunuyorumAlkis
Bul
orhanekmekci yazdı:Barış,ikinci serinin üçünçü fotosunu kastediyorsan meşhur kanlıkayalar mevkiSeerf

İsmini beğenmedim Orhan abiSmile sakat vazgeçtim..

Bul
Albatros-gr yazdı:Orhan abi,cok guzel yerler,bu guzel fotograflar icin sagol...oaralarda yasayan insanlarimiz cok sanslilar diye dusunuyorumAlkis
Doğru söylüyorsun Faruk kardeşim yeterki kıymetini bilelim.8-9uncu fotolardaki adaları Sakız,arkası Psara,midilliyi aynı yerden görmek mümkünSeerf
Bornova - izmir
Bul
bucalı yazdı:İsmini beğenmedim Orhan abiSmile sakat vazgeçtim..
Yapma be BarışBoboTürkiyede en iyi balık yakalanan yerlerdenSeerfilk onda ismi geçerAlkis
Bornova - izmir
Bul
keşke oraya gitseydik o zaman babaya...

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi