Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ağlara köpekbalığı sürüsü takıldı
wah yazık telef olmuş hayvanlar yaw inşallah kasıtlı bir olay değildirAffet
Bul
LeVrEkCi yazdı:köpekbalığı herzaman denizlerimizde vardır hemde sürüler halinde dolaşırlar bana birgün denk gelmişti suyun üstünde yavru köpekbalıkları tekneye dogru yüzmüşlerdi çok şaşırmıştım hemde 30-40 lı bir sürüydü.
bazende bir düşeriz yemli avda denk gelir at çek köpek balıgı.
olacak tabi abicim onlarda bir ekoolejik dengeci Seerf
Bul
bende daldığımda denk geldiğim oldu kıyıya yakın yerlerde ufaklarıyla..hatta çeşme de bi koya üremek için geliyorlarmış..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
LeVrEkCi yazdı:köpekbalığı herzaman denizlerimizde vardır hemde sürüler halinde dolaşırlar bana birgün denk gelmişti suyun üstünde yavru köpekbalıkları tekneye dogru yüzmüşlerdi çok şaşırmıştım hemde 30-40 lı bir sürüydü.
bazende bir düşeriz yemli avda denk gelir at çek köpek balıgı.
Nihat ufak boylari buradada cikiyor,onlara biz camgoz diyoruz...bizimde tuttugumuz oluyor2-3kg civarlari.fakat bu balikcinin tuttuklari epey buyuk...
Bul
sularımızda köpekbalığının pekçok türü var, 60-70 li yıllara kadar büyükbeyazlar marmarada dalarda vs görülüyormuş(genelde orkinos sürülerinin peşinden gelirmiş)

70-80 yıldır hiç görülmeyen bozcamgüz marmarada tekirdağ çukurund geçen yıl görüldü.

mavi köpekbalıkları özellikle marmaris-boncuk koyuna geliyor..yumurta için.
aslında tüm yıl bölgedeler. zıpkıncı arkadaşımız Gökhan Çetin tarafından
fotoları çekildi.

en çok görüleni mahmuzlu camgöz marmarada e karadenizde bolbol avlanıyor.

sapan k.balığı özellikle sonbaharda gırgırlar tarafından yakalanıyor,gazetelere yansıyor.

sarozda benekli puanlı bir türün yavrusunu gördüm. Aynı türün yumurtlarını garipçe-ist. da gördüm.

geçenlerde avlanan gölge köpekbalığı malum...

çeşit bol..
yinede bizden uzak olsunlar, Smile
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Can ARSLAN yazdı:sularımızda köpekbalığının pekçok türü var, 60-70 li yıllara kadar büyükbeyazlar marmarada dalarda vs görülüyormuş(genelde orkinos sürülerinin peşinden gelirmiş)

70-80 yıldır hiç görülmeyen bozcamgüz marmarada tekirdağ çukurund geçen yıl görüldü.

mavi köpekbalıkları özellikle marmaris-boncuk koyuna geliyor..yumurta için.
aslında tüm yıl bölgedeler. zıpkıncı arkadaşımız Gökhan Çetin tarafından
fotoları çekildi.

en çok görüleni mahmuzlu camgöz marmarada e karadenizde bolbol avlanıyor.

sapan k.balığı özellikle sonbaharda gırgırlar tarafından yakalanıyor,gazetelere yansıyor.

sarozda benekli puanlı bir türün yavrusunu gördüm. Aynı türün yumurtlarını garipçe-ist. da gördüm.

geçenlerde avlanan gölge köpekbalığı malum...

çeşit bol..
yinede bizden uzak olsunlar, Smile
Can bilgiler icin tesekkurler...fakat bizim buradaki bu turlerden hic insanlara saldirma durumu duyulmadi degil mi?
Bul
VALLA BENDE GELİBOLUDA LÜFER OLTASIYLA YAKALAMIŞTIM EEEE AÇ KÖPEKBALIĞI AĞLARI DELERMİŞ !!!!!!!Happy
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
Faruk abi, bildiğim kadarı ile Türk karasularında herhangi bir köpek balığı saldırısı görülmemiştir. Zaten dünya genelindede bir kaç cinsi hariç insanlara saldırganlıkları yoktur.

Hatda camgöz cinsinin en çok bulunduğu bölge olarak karadenizin güney batısı olarak belirtilir.

Ancak ne olursa olsun köpek balığının artışı demek; Kirliliğin arttığı ve küresel ısınmanın deniz sıcaklığını etkilemeye başladığı anlamına gelmektedir, her ikiside hayırlı bir şey anlamına gelmiyor.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Albatros-gr yazdı:Can bilgiler icin tesekkurler...fakat bizim buradaki bu turlerden hic insanlara saldirma durumu duyulmadi degil mi?
Ben bugüne kadar duymadım.Gulumse
Bornova - izmir
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Faruk abi, bildiğim kadarı ile Türk karasularında herhangi bir köpek balığı saldırısı görülmemiştir. Zaten dünya genelindede bir kaç cinsi hariç insanlara saldırganlıkları yoktur.

Hatda camgöz cinsinin en çok bulunduğu bölge olarak karadenizin güney batısı olarak belirtilir.

Ancak ne olursa olsun köpek balığının artışı demek; Kirliliğin arttığı ve küresel ısınmanın deniz sıcaklığını etkilemeye başladığı anlamına gelmektedir, her ikiside hayırlı bir şey anlamına gelmiyor.
Serkan,bilgiler icin tesekkurler..fakat son paragraf bilgileri uzucu.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  marmara denizinde köpekbalığı Cihan Deniz 13 2,060 12-01-2012, 18:33
Son Yorum: Cihan Deniz
  Köpekbalığı 30 metre ötesini göremez! LeVrEkCi 7 1,723 10-06-2010, 01:11
Son Yorum: orhanekmekci
  Boğa köpekbalığı tekneye atladı LeVrEkCi 32 4,222 17-08-2009, 13:51
Son Yorum: bahriyeli
  Ağlara levrek bereketi tatar35 18 3,504 22-04-2009, 18:53
Son Yorum: LeVrEkCi
  Marmara'da İnsana Benzeyen Köpekbalığı çatalca 84 2 1,342 28-02-2008, 22:05
Son Yorum: tomy77
  Marmara'da köpekbalığı! LeVrEkCi 5 1,559 13-12-2007, 15:44
Son Yorum: istavritci
  Ağlara köpek balığı sürüsü takıldı LeVrEkCi 11 3,065 11-12-2007, 11:12
Son Yorum: LeVrEkCi
  dişi köpekbalığı eşsiz üreyebiliyor esrasoydas 3 1,444 18-10-2007, 23:30
Son Yorum: ALİCO
  Ağlara ilk takılan İstavritler oldu harslan1978 1 1,165 01-09-2007, 09:38
Son Yorum: dgcn
  Gölcük Sahilinde Oltaya Köpek Balığı Takıldı LeVrEkCi 7 1,829 23-08-2007, 22:19
Son Yorum: alien13

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi