Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
porsiyonluk barbunlar !!!
mudanya yazdı:fiatına bakmayın dostlar pek lezzetli değil. yada ben hiç beğenmedim
Adas bu kadar buyuk olunca etide serttir onlarin....bende begenmedimSmile
Bul
Albatros-gr yazdı:Adas bu kadar buyuk olunca etide serttir onlarin....bende begenmedimSmile

faruk abı hedıye etseler gozunun yasına bakmazsın ama dimi heheheeHehe
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
blue_zaire yazdı:faruk abı hedıye etseler gozunun yasına bakmazsın ama dimi heheheeHehe
Fevzi...arkadasim hatir icin cig et yenirmis...hatir kirmayiz canimGulumse
Bul
Albatros-gr yazdı:Fevzi...arkadasim hatir icin cig et yenirmis...hatir kirmayiz canimGulumse
haklısın abı yoksa yemezsın zaten Hehe

KemalİZM'İR !
Bul
fevzi sana bi anı anlatayım karadenizde yaşayan bi dayım var kendine tekne yaptırmıştı 6 7 sene önce tekneyle ilk balıga çıktıgı gün bi arkadaşıyla ağ atmişlar ve 40 kasa barbun yani bu balıgın küçügünden yakalamışlar ozaman o balıklardan teknenin yarı parasını çıkarmiş acayip para kazanmiş hep anlatır tekne bedavaya geldi diye.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Tropheus yazdı:fevzi sana bi anı anlatayım karadenizde yaşayan bi dayım var kendine tekne yaptırmıştı 6 7 sene önce tekneyle ilk balıga çıktıgı gün bi arkadaşıyla ağ atmişlar ve 40 kasa barbun yani bu balıgın küçügünden yakalamışlar ozaman o balıklardan teknenin yarı parasını çıkarmiş acayip para kazanmiş hep anlatır tekne bedavaya geldi diye.

dogrudur sedat abı cok kıymetlı balıktır oldukcada lezzetlı yedıysenız zaten tarıfe gerek yok Seerf

KemalİZM'İR !
Bul
Tropheus yazdı:fevzi sana bi anı anlatayım karadenizde yaşayan bi dayım var kendine tekne yaptırmıştı 6 7 sene önce tekneyle ilk balıga çıktıgı gün bi arkadaşıyla ağ atmişlar ve 40 kasa barbun yani bu balıgın küçügünden yakalamışlar ozaman o balıklardan teknenin yarı parasını çıkarmiş acayip para kazanmiş hep anlatır tekne bedavaya geldi diye.
Dogrudur Sedat barbun burada da cok pahalli.
Bul
Fevzi sen kac kg aldin o sert etli barbunlardan?Hehe
Bul
fevzi ben direkt senin yakalayamadığını tahmin ettim Siyirdim kesin eş dottur dedim Siyirdim barbunun maşallahı var ama 2-3 kg gelen levrek gibi olanını gördüm ağzım açık kalmıştı.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:fevzi ben direkt senin yakalayamadığını tahmin ettim Siyirdim kesin eş dottur dedim Siyirdim barbunun maşallahı var ama 2-3 kg gelen levrek gibi olanını gördüm ağzım açık kalmıştı.
O buyuklukte barbun bizim denizlerden mi cikmis Murat?
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi