29-01-2009, 22:48
mudanya yazdı:fiatına bakmayın dostlar pek lezzetli değil. yada ben hiç beğenmedimAdas bu kadar buyuk olunca etide serttir onlarin....bende begenmedim

porsiyonluk barbunlar !!!
|
29-01-2009, 22:48
mudanya yazdı:fiatına bakmayın dostlar pek lezzetli değil. yada ben hiç beğenmedimAdas bu kadar buyuk olunca etide serttir onlarin....bende begenmedim ![]()
29-01-2009, 22:49
Albatros-gr yazdı:Adas bu kadar buyuk olunca etide serttir onlarin....bende begenmedim faruk abı hedıye etseler gozunun yasına bakmazsın ama dimi hehehee ![]()
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
29-01-2009, 22:50
blue_zaire yazdı:faruk abı hedıye etseler gozunun yasına bakmazsın ama dimi heheheeFevzi...arkadasim hatir icin cig et yenirmis...hatir kirmayiz canim ![]()
29-01-2009, 22:52
Albatros-gr yazdı:Fevzi...arkadasim hatir icin cig et yenirmis...hatir kirmayiz canimhaklısın abı yoksa yemezsın zaten ![]()
KemalİZM'İR !
29-01-2009, 22:53
fevzi sana bi anı anlatayım karadenizde yaşayan bi dayım var kendine tekne yaptırmıştı 6 7 sene önce tekneyle ilk balıga çıktıgı gün bi arkadaşıyla ağ atmişlar ve 40 kasa barbun yani bu balıgın küçügünden yakalamışlar ozaman o balıklardan teknenin yarı parasını çıkarmiş acayip para kazanmiş hep anlatır tekne bedavaya geldi diye.
29-01-2009, 22:55
Tropheus yazdı:fevzi sana bi anı anlatayım karadenizde yaşayan bi dayım var kendine tekne yaptırmıştı 6 7 sene önce tekneyle ilk balıga çıktıgı gün bi arkadaşıyla ağ atmişlar ve 40 kasa barbun yani bu balıgın küçügünden yakalamışlar ozaman o balıklardan teknenin yarı parasını çıkarmiş acayip para kazanmiş hep anlatır tekne bedavaya geldi diye. dogrudur sedat abı cok kıymetlı balıktır oldukcada lezzetlı yedıysenız zaten tarıfe gerek yok ![]()
KemalİZM'İR !
29-01-2009, 22:56
Tropheus yazdı:fevzi sana bi anı anlatayım karadenizde yaşayan bi dayım var kendine tekne yaptırmıştı 6 7 sene önce tekneyle ilk balıga çıktıgı gün bi arkadaşıyla ağ atmişlar ve 40 kasa barbun yani bu balıgın küçügünden yakalamışlar ozaman o balıklardan teknenin yarı parasını çıkarmiş acayip para kazanmiş hep anlatır tekne bedavaya geldi diye.Dogrudur Sedat barbun burada da cok pahalli.
29-01-2009, 22:59
Fevzi sen kac kg aldin o sert etli barbunlardan?
![]()
29-01-2009, 23:02
fevzi ben direkt senin yakalayamadığını tahmin ettim
![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
29-01-2009, 23:05
(Son Düzenleme: 29-01-2009, 23:09, Düzenleyen: Albatros-gr.)
fish or die yazdı:fevzi ben direkt senin yakalayamadığını tahmin ettimO buyuklukte barbun bizim denizlerden mi cikmis Murat? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|