Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeytinelinde buca team show !!
Fevzi seni şubat ayının balıkçısı seçiyorum.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Köksal yazdı:Fevzi seni şubat ayının balıkçısı seçiyorum.

saol koksal abı bırdahakı org. sana daha buyuklerı gelır ıns.Alkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Ben cipuranin tutuldugunda nasil delirdigini biliyorum,fakat benim tuttuklarim 17 metreden.30 metredende ayni delirme ile mi geliyor,yoksa sisiyormu?
Bul
Albatros-gr yazdı:Ben cipuranin tutuldugunda nasil delirdigini biliyorum,fakat benim tuttuklarim 17 metreden.30 metredende ayni delirme ile mi geliyor,yoksa sisiyormu?

valla faruk abı hemde ne delırme kafa ata ata gelıyor..allahtan ıp mısına kullanmamı soyledı barıs abı yoksa alamazdım tekneye

KemalİZM'İR !
Bul
blue_zaire yazdı:valla faruk abı hemde ne delırme kafa ata ata gelıyor..allahtan ıp mısına kullanmamı soyledı barıs abı yoksa alamazdım tekneye
o kafa atmalar olduruyor insani...tutmadan o zevki anlamak zor...ha bu arada subat VIP liginde simdiden hayirli olsun...bu cipura show dan sonra Smile
Bul
Albatros-gr yazdı:o kafa atmalar olduruyor insani...tutmadan o zevki anlamak zor...ha bu arada subat VIP liginde simdiden hayirli olsun...bu cipura show dan sonra Smile

saol faruk abıSeerf

KemalİZM'İR !
Bul
Çok güzel bir gün daha geçirdik tüm arkadaşlara teşekkürler. Fevzi meğer ustaymışta bizi işletiyormuşSmile malesef öğle saaatlerinde yengecimiz bittiği için akşam suyunda pek çupra alamadık.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Çok güzel bir gün daha geçirdik tüm arkadaşlara teşekkürler. Fevzi meğer ustaymışta bizi işletiyormuşSmile malesef öğle saaatlerinde yengecimiz bittiği için akşam suyunda pek çupra alamadık.
Baris..tebriklerAlkis..yaniniza baska yedek yem almamismiydiniz?
Bul
Siyirdim
Albatros-gr yazdı:Baris..tebriklerAlkis..yaniniza baska yedek yem almamismiydiniz?

vardı abı teke vardı sulunez vardı ama ılla yengec dıyo baska bısı demıyo namussuzlar..mamun bulamadık mamun olsaydı emınım ıkı katı balık alırdık...degılmı barıs abı ?

KemalİZM'İR !
Bul
Albatros-gr yazdı:Baris..tebriklerAlkis..yaniniza baska yedek yem almamismiydiniz?

abi aldık sülünez, teke vardı ancak küçük balıklardan çupraya sıra gelmiyor o yemlerle. yengeç biraz daha olsaydı bi kaç parça daha olurdu kesin.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  LeVrEkCi,Kamil ILIPINAR, murki, tedirgin SaZaN, MaVrUşGiL :) SHOW MaVrUşGiL 115 16,665 10-05-2013, 17:16
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  ''Asker Uğurlama Org.''Videosu ve mini foto slayt show Lakerda 16 4,374 12-04-2008, 22:24
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi