Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
boğaziçinin çaylağı 3
güzel av olmuş nihat tebrikler kullandığın çapari nasılsı merak ettim büyük şefe selamlarAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
alperburdur yazdı:yav mesela ben hayatta hanımı karıştırmam işime maçoyumdur yani kesinlikle korkar karışamaz hanım işime mesela bulaşığı mı çamaşırı mı yoksa ütüyümü önce yapıcam, nasıl yapıcam hayatta karışamazSiyirdim
Dogrudur Alper hanim otur dediginde sen yatacaksin ,en son sozu sen soyliyeceksin<haklisin karicigim>HappyHappyHappy
Bul
helal olsun sana be abicim..babamda yanında ne güzel olmuş..süpersiniz elinize kolunuza sağlık..kokusu geldi valla...bende fırın yapıyım şu balıkları...yağ koyacazmı tepsiye.?babamın ellerinden öpüyorum..saygılar..rastgele............
Seerf
Bul
İstavritin denizden masaya yolculuğu harika görünüyor Nihat,bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
alperburdur yazdı:yav mesela ben hayatta hanımı karıştırmam işime maçoyumdur yani kesinlikle korkar karışamaz hanım işime mesela bulaşığı mı çamaşırı mı yoksa ütüyümü önce yapıcam, nasıl yapıcam hayatta karışamazSiyirdim
Doğru söylüyon Alper,Delikanlı adam yapacağı işe hanımıda olsa karıştırtmazSiyirdimBoboSeerf
Bornova - izmir
Bul
süper, yeşil istavrit denizin kuru fasulyesi gibi devamı dileğiyle rastgelsin
Bul
mudanya yazdı:nihat levrekçliliğe paydos ettirir insanı bu istavrit bereketi ona göre haa.
Adas bana soz dusmez,cevap hakki Nihat,in ama..safrit iyi hos,lezzetli bereketlide..levregin yeri apayri..tabii bu benim fikrim
Bul
dostum tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsın istavritler çok güzel koca reis inde maşallahı var devamı daha bereketli olur inşallah afiyet olsun saygılar.AlkisSeerf
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
bereketli olsun abi maşallahın var..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
nihat abi babayla beraber iyi bi aw yapmışsınız afiyet olsunSeerf bereketli olsun...
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi