Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hangi uyemizin gozu daha keskin?
murkican yazdı:Bence 3700 gram olabilir, boya gitmemiş ama kiloya gitmiş maşallah.
Kuru fasulyenin getirdigi bir siskinlik olamazmiHehe
Bul
4.127 gram diyorum Siyirdim nokta diye buna derim. hep tutulan balıklar nedense 3,700 - 4,500 1,600 gibi düz rakamlar oluyor Happy
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:4.127 gram diyorum Siyirdim nokta diye buna derim. hep tutulan balıklar nedense 3,700 - 4,500 1,600 gibi düz rakamlar oluyor Happy
Evet Murat,kuyumcu tartisi gibi bir durum...bari birde bucuk koysaydin.mesela4127,53gr gibiHehe
Bul
abi genelde hep öyle olur ama düz rakamlar ben bu kez nokta atışı yapayım dedim Happy 2. hakkımı kullanıyorum kutuma gidiyorum ve 3,458 diyorum Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
1 kişi 1 hak murat o ne bulanakadar sallıyacaksan 1 den başla 4 e kadar tutturursun Heheburada kutu göremiyorum ya sen Bobo
Bul
ooo olmaz mzıkçılık yapmayın faruk nihata neden söylüyon cevabı bende açıklandıktan sonra yazcam nokta atışını Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
fish or die yazdı:abi genelde hep öyle olur ama düz rakamlar ben bu kez nokta atışı yapayım dedim Happy 2. hakkımı kullanıyorum kutuma gidiyorum ve 3,458 diyorum Siyirdim
Duz rakamlar konusunda haklisin...bu insanimizin iyi niyettinden oluyor...karisik rakamlarla arkadaslarini yormasinlar diyeHappy
Bul
ben cevap vermiyorumki yaww hakemim ben hakem kıskanma erden abi birdahakine sen olursun bende sana söyliyecem söz Hehe
Bul
yalova tatar yazdı:ooo olmaz mzıkçılık yapmayın faruk nihata neden söylüyon cevabı bende açıklandıktan sonra yazcam nokta atışını Alkis
Abi o yarismanin hakemi...ondan soyledim..o tahmin etme hakkina sahip degilki(onun icinde bana kiziyor)..dogru neticeyi nihat aciklayacak
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben cevap vermiyorumki yaww hakemim ben hakem kıskanma erden abi birdahakine sen olursun bende sana söyliyecem söz Hehe
Soz abi birdahakine hakem ERDENAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hangi balik daha lezzetlidir? Albatros-gr 91 16,451 30-05-2012, 20:49
Son Yorum: AmatörBalıkcı19
  En çok hangi balık zevklidir ? Bektashi 111 21,306 29-09-2011, 14:48
Son Yorum: muhammed tr
  sizce hangi avcılık daha uygun LeVrEkCi 66 15,302 12-11-2007, 22:30
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi