Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sakarya Mollaköyde Turna;
murat abi eline sağlık güzel olmuş Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
LeVrEkCi yazdı:tamamdırGulumse
Valla ben bir şey yapmadım. Amcaoğlu yine yetiştin imdadıma. Ben bu işi kıvırımadım. Yukarıdaki hangisi bilmiyorum, sana zahmet aşağıdakinine buraya ekleyiver.
6148101850141752552, diğeri
5654276570042559601 şimdiden teşekkürler. Sağolasın , varolasın.
Bul
fish or die yazdı:murat abi eline sağlık güzel olmuş Seerf
bu arada her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim dostlarım.
Bul
2. videoyuda ekledim amcaoğlu kodların başında 1. videoda - işaretini koymamışsın 2. de = koymamışsın,1. konuyu açıp düzenle dersen nasıl yaptıgımı görürsün Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:2. videoyuda ekledim amcaoğlu kodların başında 1. videoda - işaretini koymamışsın 2. de = koymamışsın,1. konuyu açıp düzenle dersen nasıl yaptıgımı görürsün Gulumse
Teşekkürler. Turnayı yakalayıp getirdiğimde evin önünde annem ve babam oturmuş kahve içiyorlardı. Bir haftadır İzmirde yeğenimin yanında kalıyorlar. 2. videodaki sesler ben, annem ve babama ait. Balık yemeği çok seven her ikiside kahveleri bırakıp balıkla uğraşmaya başlamışlardı. Tüm izleyenlere sevgi ve saygılar sunarım.
Bul
muratım başlaman işin yarısını bitirmen demektir bir iki yaptınmı tamamdır eline sağlık.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:muratım başlaman işin yarısını bitirmen demektir bir iki yaptınmı tamamdır eline sağlık.Alkis
Ben ve oğlum bütün gece uğraştık fos çıktı. En sonunda oğlum dediki millet uçan araba yapıyor biz google ye video yüklemeyi beceremiyoruz. Tabiki ben bastım kerataya kahkahayı. Sağolsunlar Mehmet abinin (lakerda) tarifleri ve Nihatın yardımlarıyla en sonunda becerdik. Eski bir kayıt sizlerle paylaşayım dedim.
Bul
Turna tatlısuyun lezzetli balıkların biridir.Eskiden silikon balıklardan kırmızı veya beyaz renk diğer seçenekte meps kullanarak at çek yaparak yakalardık ama bir günde 3-5 adet ancak alırdık Allah kısmet ederse seneye bende turnaya gitmiş olacağım,video için teşekkürler.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
süperler abim eline sağlıkAlkisAlkis
Bul
hayırlı olsun sende başardın...Alkis ben bir ara çok uğraşmıştım sonunda olduSiyirdim bundan sonraki avlarını seyretmek dileyi ile bol avlar...AlkisAlkis
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sakarya'da Yayın; murki 14 3,006 22-12-2008, 10:47
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Gürhan, Rapalacı,Harun,Serkanefe Turna avında Muhabbeti GURHAN 37 6,081 06-06-2007, 13:25
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: