Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Albatros-gr yazdı:Ya ...simdi aklima geldi..bundan 5-6 sene evvel..o Akmerkezin yaninda bir pazar oluyor..adini hatirlamiyorum..Ayhan arkadas ile oradan kar pantolonlari almistik..montlari kalmamis...abi sadece pantolonu giyiyorsun icine hic takviyeye gerek yok..AHH birde montunu bulsaydik acaip sicak tutuyor..pazardan oldugu icin ucuza almistik
meşhur ulus pazarıdır faruk abi orası sosyete pazarı deriz marka mallar orada çok çok ucuz olur ama kaldırıldı biryerlere kuruluyormu bizde merak ediyoruz.
ben termal giysileri merak ediyorum sadece atlet giyiyormuşsun çok sıcak tutuyormuş,narlıya gittigimizde gürhanda vardı ama oda kullanamadı bildigim kadarıyla.
onları bi araştırayım bakim yarın.
ben kaçtım herkese iyi geceler.
Yorumları: 1,919
Konuları: 47
ben çok soğukta alabalıkta cep sobası denen bişey kullanıyorumelleri ısıtıyor istersen yüzüne de koy
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Nihat, fazladan giyilen giyim hareketi kısıtlıyor,balıkcı yağmurluğunun çok faydasını gördüm yüzüm için kar maskesi kullanıyorum,ellerime sorun bulamadım.Teknede el oltası kullandığımdan suyla temas çok oluyor el ıslaklığınıda devamlı havlu ile kurulayarak önlem almaya çalışıyorum
Bornova - izmir
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Termo çamaşırlar ve çoraplar var balık-av malzemesi satan dükkanlarda.Avcı arkadaşlarım var kullanan.Hepsi memnun.Ellere çözüm zor.Çeşitli krem v.s ile koruyabilirsin ama yem kullanırken sorun yaratabilir.
orhanekmekci yazdı:Nihat, fazladan giyilen giyim hareketi kısıtlıyor,balıkcı yağmurluğunun çok faydasını gördüm yüzüm için kar maskesi kullanıyorum,ellerime sorun bulamadım.Teknede el oltası kullandığımdan suyla temas çok oluyor el ıslaklığınıda devamlı havlu ile kurulayarak önlem almaya çalışıyorum
orhan abi en büyük sorun ellerde onun içinde önlem yok ancak tüp üstü ocak ama oda balık vurunca sakat levrek kalama isteyen balık misinayı sobanın üzerine çekip salınca levrege el sallamakta var ama deneyecegim balık vurdugunda tüpü ön tarafa koymak lazım acilen.
ufuktan26 yazdı:Termo çamaşırlar ve çoraplar var balık-av malzemesi satan dükkanlarda.Avcı arkadaşlarım var kullanan.Hepsi memnun.Ellere çözüm zor.Çeşitli krem v.s ile koruyabilirsin ama yem kullanırken sorun yaratabilir.
bu termo (termal)çamaşırları bi araştırayım teşekkürler ufuk hocam.
alperburdur yazdı:ben çok soğukta alabalıkta cep sobası denen bişey kullanıyorumelleri ısıtıyor istersen yüzüne de koy
cep sobasını duymuştum buda güzel olabilir yada sıcak su torbalarıda işe yarayabilir en azından balık beklerken eller ısıtılabilir.konuyu açmaktaki amacım buydu zaten değişik şeyler bulabilmek mesela cep sobası güzel fikir teşekkürler alper.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Teknede hareketsiz olduğun için kesin dışarıdan bir ıstıcı takviyesi şart bana göre..
Termal falan hak getire diyorum..Termal içlikler teri dışarı çabuk atıyor ısıtıcı bir özelliği yok diye biliyorum sonuçta vücut ısısı şart..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
nihat ellerine hoh hoh diye sıcak hava üfle
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
bence en güzeli alttan ısıtmalı tekne
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258