Yorumları: 1,182
Konuları: 49
1 tane göğüs aldım.. Bu arada nedense "göğüs" sözcüğü beni acaip tahrik edio.
Akşamdan ince ince kestim. sonra küp küp yaptım.. uzunlamasına 2 iğneye birden taktım.. iğneler balığın baarsaana kadar gitmişti... hepsinin içini çıkardım iğneyi çıkarırken
Yorumları: 240
Konuları: 35
Burhan tebrikler...bu arada esas kıyı mezgitinin başlamasına hemen hemen 15_20 gün daha var...mezgitle beraberinde mezgiti yemek için gelen kırlangıçlarında kıyılamasınada bir o kadar vakit var...burhan sana tavsiyem arkadaşım 025 beden 022 köstek 5 numarada iğne kullan...yem olarak istavrit kullan...takoz diye tabir ettiğimiz şekilde kes ve o şekilde iğneye tak...hem çok iri mezgit alırsın hemde kırlangıçta alırsın...mezgite çıkarken muhakkak yanında kepçe bulundur ve her ne olursa olsun sana bahsettiğim ölçülerin altına düşme bundan sonra...mezgitin içinde kırlangıçta alacaksın sende göreceksin...dediğim gibi muhakkak kepçen olsun...rastgele...
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
arka planda birde müzik olsa klip seyrediyorum sanacağım.1. resimde sanki olta değil gitar var kardeşimde.
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
güzel balıklar helal olsun mezgitlari unlayıp tavaya yatıracan kızgın yağda birgüzel pişirecen afiyet olsun.
rasgele
doktor yazdı:güzel balıklar helal olsun mezgitlari unlayıp tavaya yatıracan kızgın yağda birgüzel pişirecen afiyet olsun.
rasgele
Doktor!
Mezgitler başarı ile sindirilip çıkarılmıştır !
phahha
Yorumları: 10
Konuları: 1
burhan adamım hadi gözün aydın en somumda yakalamışsın bu seni durdurmaz her fırsatta gidersin artık bu meret öle bişeki bi tuttunmu devamını ister
heuu uueh...
Şevket seni de sadece bana yorum yazman için çağırıyorum ama.. Aip olmuyordur umarım... :d
Yorumları: 320
Konuları: 22
tebrikler burhan kardeşim,güzel av olmuş,seni dinlemeyenlere güzel bir ders vermişsin,bol balık dileklerimle...rastgele..
Eyvallah hocam

Valla öyle oldu dinlemediler beni ! Ben sizi dinledim sonuç verdi

Yeni teknmikler öğreniyorum. Bakalım neler olacak.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
işte budur sezonu müthiş açmışsın artık bundan sonrası senden beklenen daha iyi ve farklı avlar bu işlerde vazgeçmek olmaz.Mezgitleri tavaya atmadan iyi çırpılmış yumurtaya sonra una ve iyice kızdırılmış yağa bir yemek kaşığı becel luna gibi margarin ve doğru tavaya yanınada ne gerektiğini söylemeye gerenk yok afiyet bal şeker olsun