30-03-2009, 13:10
Eyvallah Murat.Rapala tamam da olta takımı biraz şüpheli ama ne yapıp edip ona da siftah yaptırırız inşallah.

SÜslÜ olta
|
30-03-2009, 13:10
Eyvallah Murat.Rapala tamam da olta takımı biraz şüpheli ama ne yapıp edip ona da siftah yaptırırız inşallah.
![]()
30-03-2009, 14:17
ufuk rapala tamamda o suslu dedığın gorduğum kadarıyla caparıye benzıyor o denızde ıs gorur genede hayırlı olsun yenı takımın
30-03-2009, 16:10
Hocam iyi gunlerde bol baliklar tutman dilgi ile
![]()
30-03-2009, 16:41
Güle güle kullanın Ufuk Bey.Bol balık yakalamanız dileklerimle, rasgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
30-03-2009, 17:24
valla hocam süslüyü tatlısuda nerde kullanacan ne tutacan çok merak ettim iyi günlerde kullan
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
30-03-2009, 17:42
Vallahi ben de merak ediyorum Hüseyin.Ambalajında "river" yazdığı için tatlı su herhalde dedim.Bildiğimden değil yani.Denizde dip oltası olarak kullanırım hiçbişey yapamazsam.Ama o süslemenin mutlaka bir esprisi vardır diye düşünüyorum.
![]()
30-03-2009, 18:12
ufuktan26 yazdı:Vallahi ben de merak ediyorum Hüseyin.Ambalajında "river" yazdığı için tatlı su herhalde dedim.Bildiğimden değil yani.Denizde dip oltası olarak kullanırım hiçbişey yapamazsam.Ama o süslemenin mutlaka bir esprisi vardır diye düşünüyorum.akarsularda dene bakalım hocam belki bizim bilmediğimiz ![]() ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
30-03-2009, 18:25
Yasak bitince inşallah ilk işim denemek olacak
![]()
30-03-2009, 21:02
ufuktan26 yazdı:Hocam yani bu süzlü takımı at çek şeklinde de kullanabiliyoruz demek.Yanlış anlamadım sanırım. Teşekkürler Hocam Tatlı suda sadece dip oltasıyla ya da şamandıralı olta ile balık tutulur diye bir kural yok. Hareket eden tüylü oltayada gelebilir. Ben tüylü yada simli çapariyle (kurşun takarak veya zargana topu takarak) bile balık tutuyorum. Yüzeyde avlanan balıklar hareketli oltaya daha iyi geliyor. Tabi at çeke müsait gölet ve ya göllerde daha uygun oluyor. (Dediğiniz gibi yasaklar bitince tabi ![]()
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
30-03-2009, 21:25
Ufuk hoca,tatlı suda elinizdeki parlayan payet pullarından yapılmış oltaya tatlı suda hangi balık gelecek bakalım,hiç olmassa denizde istavrit,kolyoz avında kullanırsınız
![]()
Bornova - izmir
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kıyıdan kullandığım rapalalar ve olta çantam | ufuktan26 | 78 | 12,232 |
13-04-2009, 08:56 Son Yorum: fotokopici |