Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kefalde leşe son!!!
Burakcım öncelikle HOŞGELDİN.
Benim hiç duymadığım bir yöntem!..
Paylaşımın için teşekkürler..Devamını da bekleriz.
Sağlıklı günler diliyorum.Alkis
Bul
Burak paylaşımın için teşekkürler.Son iki yıldır.Antalya taraflarında kefal tarif ettiğin dip oltası ile yakalanıyor.Ben de kullanıyorum iki yıldır..Ayrıca şamandıralı olta ile de avlanırım kefalde. Seerf Fakat işkembe ile yemlemeyi yeni duydum.Ellerine sağlık.
Bul
paylaşım için teşekkürlerAlkis
Bul
burak aramıza hoş geldin hemşerim .arkadaşlar bizim buraların kefali çok makbul bir balıktır favoridir başkayerlerin kefaline benzemez rast gele inşallah ileride bir gün güzel kefaller alırızGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Paylaşım için teşekkürler, çok güzel anlatmışsın..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
burak aramıza hoşgeldin bilgilerini görüşlerini bizlerle paylaştığın için teşekkürler rastgeleSeerf
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
burak abi öncelikle hoş geldin
paylaşım içinde teşekkürler ben deniz avcılığı ile uğraşmıorum ama genede teşekkülerAlkisAlkisSeerf
Bul
Paylaşım için teşekkürler Burak,değişik bir teknik.Mazmoz, kokmuş işkembe yerine hamsi,sardalya parçaları ile yapılsa olmazmı ?
Bul
Lakerda yazdı:Paylaşım için teşekkürler Burak,değişik bir teknik.Mazmoz, kokmuş işkembe yerine hamsi,sardalya parçaları ile yapılsa olmazmı ?
olur tabiki ancakkkkk hamsi ve sardalya parçalarını bir file içerisine koyulup atmakta fayda var aksi takdirde denizin akıntısıyla bunlar sürüklenip gidiyor ve dolayısıyla kokuda ve balıkta peşine gidiyor....
işkembe hem cok kalıcı oluyor çünkü hem taşa bağlanmış hemde tıpkı dip kıbrıs gibi suda sallanır ve balık onu kolay kolay bitiremez...burda dikkat edilmesi gereken hususda kokmuş leşin bir kereye mahsus olarak atılamsı balık av bölgesine çekildiyse kesinlikle tekrarlamayın derimmm ekmekle yemleyin ki balık oraya yatsın...ve kokmuş peynirrrr Gulumse
Bul
burak bilgilendirme için teşekkürlerAlkisgüzel bi anlatım ve teknikSmile
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi