Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
samader sakarya balık tutma yarışması
Yarışmaya katılacak arkadaşlarımıza bol şanslar,rasgeleAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
katılanlara rasgeleSeerf
Bul
Mehmet ERGÜL yazdı:Nihat bey merhabalar, konuyu gördüğüm kadarıyla tamamen açmışsınız. Arkadaşlar soracağınız her türlü sorularınız için mehmet@mehmetergul.com.tr adresinden msn ve mail üzerinden sizlere yardımcı olmaya gayret edeceğim. Sitenizi atladığım için sizlerden özür dilerim Sad Görüşmek üzere....
Mehmet Bey sitemize hoşgeldiniz. Anladığım kadarıyla yarışma tertip komitesindesiniz. Hayırlı olmasını ve devamını bir amatör ruhu ile en içten dileklerimi sunarım. Aynı tarihte sitemizin İzmir ve Sakarya olmak üzere iki organizasyonu mevcut. Sakarya, Karasu, İhsaniyede kampta olacağımızdan dolayı organizasyonunuzu ziyaret etme fırsatı bulamayacağımızı düşünüyorum. Fırsatınız olursa bekleriz. Başarılar.
Bul
nihat eline sağlık güzel bilgileri paylaştığın için.
Bul
murkican yazdı:Mehmet Bey sitemize hoşgeldiniz. Anladığım kadarıyla yarışma tertip komitesindesiniz. Hayırlı olmasını ve devamını bir amatör ruhu ile en içten dileklerimi sunarım. Aynı tarihte sitemizin İzmir ve Sakarya olmak üzere iki organizasyonu mevcut. Sakarya, Karasu, İhsaniyede kampta olacağımızdan dolayı organizasyonunuzu ziyaret etme fırsatı bulamayacağımızı düşünüyorum. Fırsatınız olursa bekleriz. Başarılar.

Murat bey merhaba, öncelikle hoş buldum. Evet organizasyon komitesinde görevliyim. Çok kapsamlı ve geniş bir yarışma olacağından dolayı sanırım organizasyonunuza katılma fırsatı bulamam. Eğer siz ve katılacak arkadaşların dönüşte fırsatı olursa, sizleri en azından bir çayımızı içmek üzere organizasyonumuza bekleriz. Görüşmek üzere Smile
Bul
Mehmet ERGÜL yazdı:Murat bey merhaba, öncelikle hoş buldum. Evet organizasyon komitesinde görevliyim. Çok kapsamlı ve geniş bir yarışma olacağından dolayı sanırım organizasyonunuza katılma fırsatı bulamam. Eğer siz ve katılacak arkadaşların dönüşte fırsatı olursa, sizleri en azından bir çayımızı içmek üzere organizasyonumuza bekleriz. Görüşmek üzere Smile
Teşekkür ederim, arkadaşlara bir teklifte bulunurum, zaman olarak müsait olabilirsek, nasipse. Görüşmek üzere. Rastgele.
Bul
Yarışma 2 gün mü sürecek ? Sormak istediğim organizasyon 25 inde başlayıp yarışma 26 sında mı olacak?

Burda yarışma tarihi 26 diyor .

Yarışma Saati : 26 / 04 / 2009 tarihi saat 07 : 00 ile 12 : 00
Sazanları özledim...
Bul
Bir de katılım ücretini öğrenebilir miyim ?
Sazanları özledim...
Bul
ben biliyorsun burdurda katılmıştım ve orada tanıştık yusufla ve artık hep beraber gidiyoruz balığa böyle organizasyonlar güzel tanışmalara ve arkadaşlıklara vesile oluyor ve çok güzel bir sosyal aktivitedir ben de bu organizasyona katılmayı çok isterdim ama uzak ne yazık ki katılımcılara başarılar ve hoş vakit geçirmelerini dilerimGulumseSeerf
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
biz o tarihde orada organizasyonda olacaz ama bakalım belki amatör balıkçı net pankartımızla bir ziyaret yaparızWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çeşme Balık Turu 2012 BATMANLI 5 2,155 08-03-2012, 20:35
Son Yorum: site yönetim
  sakarya karasu org.resimleri ve videoları araphüso26 189 24,199 05-01-2011, 12:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  alaçatıda tekneyle balık avlama turu dookktor 1 2,569 30-10-2009, 15:00
Son Yorum: LeVrEkCi
  sakarya oganizasyonu yalova tatar 315 30,850 26-04-2009, 07:59
Son Yorum: Albatros-gr
  Denİzlerİmİzde artik balik olacak HIDIR 40 6,851 30-03-2009, 14:02
Son Yorum: harun77
  1inci mordoğan balık org. orhanekmekci 204 24,538 27-01-2009, 10:33
Son Yorum: SerenaY66
  Burudur Avcılar Atıcılar ve amatör balıkçılar derneği 1. Balık Tutma yarışması alperburdur 46 7,490 28-11-2008, 23:52
Son Yorum: alperburdur
  HAMSİ YEME LÜFER TUTMA İST ORGANİZASYONU LeVrEkCi 166 20,120 20-11-2007, 15:56
  istanbul balık avı organizasyonu 1 LeVrEkCi 194 30,276 12-06-2007, 23:49

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi