Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 günlük bir çalışmanın sonunda malzemelerimi düzenlemeyi başardım(resim)
Malzemelerinin düzenli olduğu kadar tatlı suyu geçtim denizde avlanmayada yetecekAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
yeni işin hayırlı olsun alper Siyirdimbiraz daha malzeme alırsan yöre halkı senden alışveriş yapmaya başlar artık GulumseSeerf
Bul
sana helal olsun arkadaşım çok güzel bi paylaşım eline emeğine sağlık tertipli düzenli olursan ne nerde herzaman bulabilirsin tebrik ederim .Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
alper abi yine güzel bir icat Bobo Herşey düzene girmiş aradığını hemen bulacaksın.Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Maşallah deyim, vallahi süper bir toplama olmuş. Bura benim malzeme dükkanım desen inanırdım doğrusu. AlkisAlkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
alper eline sağlık güzel tertipli olmuş herşey elinin altında tabi birde fazladan oda olunca oluyor. yanlız kutudan kamışları nasıl çıkartıyorsun kafama takıldı rast gele..Alkis
Bul
alper güzel olmuş derli toplu Alkis ah bide bizde böyle düzenleyebilsekRolleyes
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Tebrikler Alper Kardeş.Alkis
Ruh AMATÖR işlem PROFÖSYONEL!.......
Şimdi yapılacak iş belli... RASTGELE......
Bul
çok güzel olmuş alper abi eline sağlıkta şimdi balık yasakta olduğu için böyle yoksa onları varya biri bir yerde olur biribiryerde bende düzetledim koydum bir yere ama yazın balıklar gelmeye başlayınca evde adımını attınğın yer av mazemesiSiyirdim
ama kendine ait bir av odan olması büyük bir güzellik bizim oda yokSnifsinfSiyirdim
he bu arada oda aynı bizim burdaki av marketlere benzemişSeerf
Bul
Alper ellerine sağlık ne güzel olmuş, yalnız anlamadığım balığa giderkenmi karar veriyorsun hangilerini götüreceğine..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi