Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
motor çalınmasına karşı
en güzeli küçük motor alacaksın indir bindir yapacaksın yoksa rahat yok Hadiordan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Maalesef hırsıza kilit yok arkadaşlar, amaç tercih edilebilirliği minimuma indirmek.Paylaşım için saol NihatAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
nihat aynı kilitten ercan abidede var o çok memnun
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
fish or die yazdı:en güzeli küçük motor alacaksın indir bindir yapacaksın yoksa rahat yok Hadiordan
murat oda zor is be abicim...yazin sicaklarda motor tak....geldiginde cikar..bilmiyorum,bana biraz zor geliyor..
baliga haffada bir gidenler icin olabilir,fakat biz her firsat buldugumuzda baliga kaciyoruzSiyirdim
Bul
bunların hafifi küçüğü olsa rahat taşınsa takılsa çıkarılsa sorun kalmayacak o zaman.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
motoru eve alma şansınız yokmu.
Bul
fish or die yazdı:bunların hafifi küçüğü olsa rahat taşınsa takılsa çıkarılsa sorun kalmayacak o zaman.

bucalıfikret yazdı:motoru eve alma şansınız yokmu.

Yeni nesil dört zamanlılar 30 kg başlıyorSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
fish or die yazdı:bunların hafifi küçüğü olsa rahat taşınsa takılsa çıkarılsa sorun kalmayacak o zaman.

bucalıfikret yazdı:motoru eve alma şansınız yokmu.
ufak motorlarin gucude ufak...kendi hafif gucude hafif(yani gereken isi yapmiyor)
Fikret dedigim gibi devamli baliga cikarsan o is biraz yorucu oluyor,onun icinde kilit gibi buna benzer onlemler araniyor
Bul
Albatros-gr yazdı:murat oda zor is be abicim...yazin sicaklarda motor tak....geldiginde cikar..bilmiyorum,bana biraz zor geliyor..
baliga haffada bir gidenler icin olabilir,fakat biz her firsat buldugumuzda baliga kaciyoruzSiyirdim
En güzeli benimkiBoboçek kürekleri kayıkcıSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:En güzeli benimkiBoboçek kürekleri kayıkcıSeerf
cumartesi gunu benim teknede o isi denedim mecbur kalinca...abi tekne 4,60 ..icinde bulunan yukle o is zor Snifsinf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  MOTOR TAMİRCİLERİ karadeniz01 1 2,558 26-01-2007, 10:21
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi