Yorumları: 2,905
Konuları: 44
benimde hoşuma gitti yaw levrek çin ideal bence(tatlı su levreği)at çek olayı yani

bizim av markette varmıdır bir bakıyım almak lazım öyle bir takım iki parçalısıda ver internette 3 parçalısıda fiyatlarıda 80 ila 45 ytl arası değişiyo
bu marka kamış
Yorumları: 2
Konuları: 0
s-pro flashback kamışı bana da birisi tavsiye etmişti. ama biraz daha fark vererek shimano almanı tavsiye ederim. atarı da atacağınız sahteye göre bakmayın. takımda kesinlikle ağırlık topu (bullrag,zargana topu ya da sprilino) kullanın. İnanın daha uzağa atarsınız....
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
lodos_bt yazdı:s-pro flashback kamışı bana da birisi tavsiye etmişti. ama biraz daha fark vererek shimano almanı tavsiye ederim. atarı da atacağınız sahteye göre bakmayın. takımda kesinlikle ağırlık topu (bullrag,zargana topu ya da sprilino) kullanın. İnanın daha uzağa atarsınız....
Ağırlık kullanılacak ise 50-100 gr. arası atarlılar daha kullanışlı olacaktır.Bende de bunun için Alba Star'ın 2,70 lik Marina serisinden bir tane almıştım.Hem ucuz hem de iskele gibi yerlerden küçük balık avlamak için mükemmel oluyor
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 1,468
Konuları: 30
Benim tavsiyem Shimano dan yana fiyatları biraz yüksektir ama değer...Bende kullanıyorum pişman olmazsın...
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
lodos_bt yazdı:s-pro flashback kamışı bana da birisi tavsiye etmişti. ama biraz daha fark vererek shimano almanı tavsiye ederim. atarı da atacağınız sahteye göre bakmayın. takımda kesinlikle ağırlık topu (bullrag,zargana topu ya da sprilino) kullanın. İnanın daha uzağa atarsınız....
Her rapalada veya sahtede ağırlık kullanamazsınız.Bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.Spin kamışta atarı düşük tutmak gerekir bence.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
yine kamış olayı
allahtan bilenler varda bilgiler geliyor
ben hala el oltasından yanayım
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
biz alışamadık şu kamış olayına.bizde dikiş tutmuyor.aldığımız kamışları kullanamayınca bir müddet sonra ya birileri musallat olup bizim kamışı götürüyor yada biz birilerini sevindirmek için veriyoruz.

.kamışa alışmak için çok antrenman yapmalıyız.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
tahsinmersin yazdı:biz alışamadık şu kamış olayına.bizde dikiş tutmuyor.aldığımız kamışları kullanamayınca bir müddet sonra ya birileri musallat olup bizim kamışı götürüyor yada biz birilerini sevindirmek için veriyoruz.
.kamışa alışmak için çok antrenman yapmalıyız.
gel biz el oltalarımızla balığa gidelim ismaişlcim
tam balık havası var dışarıda
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Spin kamışlarda atarı düşük, Surf kamışlarda ise atarı yüksek tutunuz gerçi siz levrek için kullanacağınızı söylüyorsunuz sizin için atardan çok çekerde önemli o yüzden paraya kıyıp sağlam bir kamış alın bencede..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 1,495
Konuları: 56
03-12-2009, 13:51
(Son Düzenleme: 04-12-2009, 13:47, Düzenleyen: FuRkAn *.)
spin kamışlarda ne tutacaksanız mesela levrekse eğer sahteler büyük olur genelde 10 gr dan 25 30 gr lara kadar
bence 10 30 gr veya 20 40 gr lık spin kamış derim
sadece sahtenin ağırlığıyla atarsınız