Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spro flashback spin s-fiber 5-25gr 2,4m
benimde hoşuma gitti yaw levrek çin ideal bence(tatlı su levreği)at çek olayı yani BoboBobo
bizim av markette varmıdır bir bakıyım almak lazım öyle bir takım iki parçalısıda ver internette 3 parçalısıda fiyatlarıda 80 ila 45 ytl arası değişiyo
bu marka kamışSeerf
Bul
s-pro flashback kamışı bana da birisi tavsiye etmişti. ama biraz daha fark vererek shimano almanı tavsiye ederim. atarı da atacağınız sahteye göre bakmayın. takımda kesinlikle ağırlık topu (bullrag,zargana topu ya da sprilino) kullanın. İnanın daha uzağa atarsınız....
Bul
lodos_bt yazdı:s-pro flashback kamışı bana da birisi tavsiye etmişti. ama biraz daha fark vererek shimano almanı tavsiye ederim. atarı da atacağınız sahteye göre bakmayın. takımda kesinlikle ağırlık topu (bullrag,zargana topu ya da sprilino) kullanın. İnanın daha uzağa atarsınız....

Ağırlık kullanılacak ise 50-100 gr. arası atarlılar daha kullanışlı olacaktır.Bende de bunun için Alba Star'ın 2,70 lik Marina serisinden bir tane almıştım.Hem ucuz hem de iskele gibi yerlerden küçük balık avlamak için mükemmel oluyor Wink
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Benim tavsiyem Shimano dan yana fiyatları biraz yüksektir ama değer...Bende kullanıyorum pişman olmazsın...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
lodos_bt yazdı:s-pro flashback kamışı bana da birisi tavsiye etmişti. ama biraz daha fark vererek shimano almanı tavsiye ederim. atarı da atacağınız sahteye göre bakmayın. takımda kesinlikle ağırlık topu (bullrag,zargana topu ya da sprilino) kullanın. İnanın daha uzağa atarsınız....

Her rapalada veya sahtede ağırlık kullanamazsınız.Bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.Spin kamışta atarı düşük tutmak gerekir bence.
Bul
yine kamış olayı
allahtan bilenler varda bilgiler geliyor
ben hala el oltasından yanayımSiyirdim
Bul
biz alışamadık şu kamış olayına.bizde dikiş tutmuyor.aldığımız kamışları kullanamayınca bir müddet sonra ya birileri musallat olup bizim kamışı götürüyor yada biz birilerini sevindirmek için veriyoruz.Gulumse.kamışa alışmak için çok antrenman yapmalıyız.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:biz alışamadık şu kamış olayına.bizde dikiş tutmuyor.aldığımız kamışları kullanamayınca bir müddet sonra ya birileri musallat olup bizim kamışı götürüyor yada biz birilerini sevindirmek için veriyoruz.Gulumse.kamışa alışmak için çok antrenman yapmalıyız.
gel biz el oltalarımızla balığa gidelim ismaişlcim
tam balık havası var dışarıdaSiyirdim
Bul
Spin kamışlarda atarı düşük, Surf kamışlarda ise atarı yüksek tutunuz gerçi siz levrek için kullanacağınızı söylüyorsunuz sizin için atardan çok çekerde önemli o yüzden paraya kıyıp sağlam bir kamış alın bencede..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
spin kamışlarda ne tutacaksanız mesela levrekse eğer sahteler büyük olur genelde 10 gr dan 25 30 gr lara kadar

bence 10 30 gr veya 20 40 gr lık spin kamış derim

sadece sahtenin ağırlığıyla atarsınız
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Spin kamışım kırıldı, yenisi için tavsiye lazım mersinsahil33 11 4,507 26-06-2014, 14:41
Son Yorum: mersinsahil33
  Spin kamışı alıcam eqrha 4 1,639 08-04-2013, 17:00
Son Yorum: doktor
  Spin kamış tavsiyesi stanley68 21 9,179 25-07-2010, 23:53
Son Yorum: yalova tatar
  Surf Kamış - Spin Kamış  Rapala Boğaziçi 17 10,724 19-12-2006, 03:35
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi