Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Büyükçekmecem sahilim (albatros sahili)
serkanım çok güzel kareler yakışır küçük kardeşime yılın balıkçısı ünvanıAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Bu arada son resimde balık tutmaya çalışan kardeşimizi ilk gördüğümde denize eğilmiş bir şeyler yapıyordu. Ne yaptığını ilk anlıyamadım heralde suyla oynuyor dedim. Yanına gittiğimde ne göreyim kenardaki midyeleri küçücük elleriyle kazıyordu çünki yemi bitmiş AlkisAlkisAlkis

Kendisini yılın balıkçısı seçtim Hediye
benden de 10[SIZE=3]puan[/SIZE]
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
serkan bu güzel kareleri bizimle paylaştığın için teşekkürler. bende bahadır abi gibi ilk resmi görünce palet restorant geldi aklıma .AlkisAlkis
BİR AĞAÇTAN BİRMİLYON KİBRİT ÇIKAR !!!!

BİR KİBRİT BİRMİLYON AĞACI YAKAR!!!
Bul
serkan teşekkürler fotolaraAlkishepsi birbirinden güzelSiyirdimistanbula birde bu gözden bakmak ayrı bi güzellikHappy
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
thomas1925 yazdı:serkan bu güzel kareleri bizimle paylaştığın için teşekkürler. bende bahadır abi gibi ilk resmi görünce palet restorant geldi aklıma .AlkisAlkis

Evet İsmail hatırladın değil mi?Günler nasıl da geçiyor...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Namussuz uyumuyordiki zaten Siyirdim gözlerini dinlendiriyordu. Ama o halinide çekmezsem niye çekmedim diye ben uyku uyuyamazdım.

Bahadır abi, oradan biraz zor yol geçer çünki o sahilin beton kısmı her baharda yeniden yapılıyor çünki deniz her kış yerinden oynatıyor. Bide yeri pek yol yapmayı gerektirecek bir yer değil.

Serkan buna sevindim gerçekten, böyle güzellikler yok olmasınGulumse
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
resimler için teşekkürler,
albatros harika görünüyor, bayılırım büyük çekmeceye, senede 1 defa kesin giderim
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
Alkis Eline sağlık Serkan çok güzel fotolarAlkis
Bul
eskiden o sahillerde surf yapardık harika yerlerdir,insan sahilde gezerken herdaim olta atmak istiyor,resimlere bakarken serkan neden olta atmamışki dedim Gulumseteşekkürler serkan.
Bul
orada 1-2 saat geçirmek insanı dinlendirir gerçekten harika bir akşamüstü olmuş bizlerlede paylaştın usta eline emeğine sağlık Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi