Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yasak av yapanlara hapİs cezasi
bana gorede cezalar caydirici olmali,yasak av yapacak plan bir defa dusunmeli
Alper o baligin uzerindeki numara tutuklu numarasi mi?Siyirdim
Bul
desenize özetle; eğitim şart !! halkımız insallah bir gün bilinçlenecek.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
bundan sonra ne balık ne av hiç bir şey yok evde pinekleyeceksin boş zamanlarında evden işe işten eve SnifsinfHadiordanHadiordanHadiordanSiyirdimSiyirdimSiyirdimHappyHappy
Bul
balıkcı uğur yazdı:bundan sonra ne balık ne av hiç bir şey yok evde pinekleyeceksin boş zamanlarında evden işe işten eve SnifsinfHadiordanHadiordanHadiordanSiyirdimSiyirdimSiyirdimHappyHappy

Dur uğurcuğum hemen karamsarlığa kapılma bu işler yavaş yavaş insanlar bilinçlendikçe bu tür olaylar kendiliğinden azalacak tabiki..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
u_boy yazdı:hapis neyse de.en güzeli bunlar ismen fişlenmeli aynı futbol da olduğu gibi stada giriş yasağı gibi avlanma yasağı olsa çok güzel olur.
ümit işte ben de onu diyorum sabıkaya geçse,5 sene aynı suçu işlemediği sürece sabıkandan siliniyor ki mesela yasak koyacaksın o sabıkayı alan kişiye ve avda jandarma kimlik kontrolü yapıyor ve gbt sorduruyor merkeze orada ortaya çıkar ve o insanı avlandırmazlar.
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Hırs değil be alper bizde 150 km git 150 km gel yol yapıyoruz bizimkidemi hırs sadece balık tutabilmek temiz hava bol gıda SiyirdimHeheHehe
yok abi sizinki hırs değil de benim resim hırs yapıp yasakları delenlere bir örnek dokunma bana fişlenirsin, dokunma bana sen de yanarsınSiyirdim
Bul
SerenaY66 yazdı:maalesef ceza vermek zor .denetim az.kuvvetleri hangi suyun başına dikeceksin ki.ihbar yapsan ne gelen ne giden oluyor.
hatta şunu söyleyeyim doğuda bu tür av yapılmış yapılmamış kimsenin umrunda değil.
çünki iş aş sorunu yüksek olduğundan kimse kimseye karışmaz.doğuda o kadar çok sorun varki yasak av bu listeye bile girmez.
haklısın bu yönde abi de zaten sadece cezayla olmaz eğitim şart coğrafya dersinin müfredatında yer alsa bu sirküler kısa da olsa değinilse kulak dolgunluğu olsa tüm gençlerde fena olmaz hani zaten başımıza ne geliyorsa bilgisizlik ve cehaletten geliyorSnifsinf
Bul
Albatros-gr yazdı:bana gorede cezalar caydirici olmali,yasak av yapacak plan bir defa dusunmeli
Alper o baligin uzerindeki numara tutuklu numarasi mi?Siyirdim
SiyirdimMahcupyok abi o benim evin kapı numarası!...Mahcup
yutmadın di miSiyirdim
Bul
balıkcı uğur yazdı:bundan sonra ne balık ne av hiç bir şey yok evde pinekleyeceksin boş zamanlarında evden işe işten eve SnifsinfHadiordanHadiordanHadiordanSiyirdimSiyirdimSiyirdimHappyHappy
uğurum naptın abim o zaman tamamen sıyırırız ya eğitimle olacak işler bunlar okullarla ve ferdi çabalarla çevrene anlatıla anlatıla bilinçlendirerek çözülebilir ancak sen hiç yasak av yapmıyorsun ki neden böyle dedin bakayım senHiHappy
Bul
hak eden cezalandırılsın
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hapis Kamil ILIPINAR 3 1,826 29-11-2006, 02:06
Son Yorum: A.Kare_Balıkçı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi