20-05-2009, 22:57
orhanekmekci yazdı:Maşallah,sende hızlısın Furkanbereketli afiyet olsun
Orhan abi senin kadar olamasakta teşekkürler Rastgelsin
20 Mayıs Boğaz Raporu
|
20-05-2009, 22:57
orhanekmekci yazdı:Maşallah,sende hızlısın Furkan Orhan abi senin kadar olamasakta teşekkürler Rastgelsin
20-05-2009, 23:00
tebrikler Furkan ..iğneyi açanda sağlam balıkmış..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20-05-2009, 23:08
ufuktan26 yazdı:Furkan tebrikler iyi av olmuş yaw o süre içinde. Sagol ufuk hocam sizin yanınızda ne ustası beni mahcup ediyorsunuz igneleri degistirdim ufak olms nerden bulduysam onlara nazar boncugu olsun dedıgınız gibi rastgelsin
20-05-2009, 23:13
DarkDream yazdı:Furkan anlaşılan o ki spider rapalaya yol gözüktü tesekkür ederim ben sana getireceğim biraz boyası bozulmuş ama her biriyle yüzlerce balık tuttum onlarca spiderden iyi yüzeni bulmak zor gerçekten
20-05-2009, 23:15
kasap100 yazdı:vmc 'yi mi açtı Furkan??İlginç balıga göre normal iğneler büyük balık binince son metrelerde farkına gec vardım alamadım yukarı ignelerden dolayı ufak kaldıgı için
20-05-2009, 23:23
furkan tebrikler
![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
20-05-2009, 23:27
FuRkAn * yazdı:balıga göre normal iğneler büyük balık binince son metrelerde farkına gec vardım alamadım yukarı ignelerden dolayı ufak kaldıgı için Furkan biraz balığa da şans vermek lazım. ![]() "En iyi tecrübe yaşıyarak edilinendir" Bu da senin genç yaşında tecrübelerinin arasına girdi.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
20-05-2009, 23:31
Tebrikler Furkan. Yazık olmuş lüferede. VMC Perma Steel den vazgeçmeyeceksin
![]() yozurilerin orijinal iğnesini açsın bakalım kolaysa. bu arada balık seyreldi galiba biraz. bu akşam bende gidecektim, rüzgarda gözüm kesmedi..
20-05-2009, 23:34
kasap100 yazdı:Furkan biraz balığa da şans vermek lazım. balıga sans vermem strike pro bi rapalam vardı bu güne kadar beni hiç mahcup etmeyen ve karışıklık yüzünden ortadan kayboldu şimdi onu arıyorum ama bulamıyorum onunla büyük istavrit ve sarıkanatı gecen cumartesi öyle bir bogdum ki yan tarafımda olanlar iki de bir gelip rapalama bakıyordu rapala sudasın balık almadan çıkta göreyim diyordum rapalaya deli gibi sanki kulagı var almadan cıkmıyordu ah ah
20-05-2009, 23:38
yalova tatar yazdı:furkan tebrikler Sagolasın erden abicim rastgele |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|