Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
21Mayıs2009
tünaydın arkadaşlar herkese kolay gelsin rastgele Gulumse
Bul
5 günden beri hastanelerde uğraşıyorum annemin dizlerinde rahatsızlık var bugün film çektirdik yarında doktoruna göztericem ALLAH hepimize sağlık sıhat versin balığa giden arkadaşlara rast gele.Alkis
Bul
herkese günaydınnnnn!!!!iyi avlarr RASTGELE
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
bucalıfikret yazdı:5 günden beri hastanelerde uğraşıyorum annemin dizlerinde rahatsızlık var bugün film çektirdik yarında doktoruna göztericem ALLAH hepimize sağlık sıhat versin balığa giden arkadaşlara rast gele.Alkis
cok buyuk gecmıs olsun romatızma herhalde acıl sıfalar dılerım cumlemıze amın
Bul
herkese hayırlı işler bol kazançlar Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:5 günden beri hastanelerde uğraşıyorum annemin dizlerinde rahatsızlık var bugün film çektirdik yarında doktoruna göztericem ALLAH hepimize sağlık sıhat versin balığa giden arkadaşlara rast gele.Alkis

Geçmiş olsun Fikret.Annene acil şifalar dilerim.Affet
Bul
yycolak yazdı:Tüm Amatör Balıkçı Dostları;
Sevgi ve saygı ile kucaklıyorum.
İllaki Önemli bir gün mü olması gerekiyor?..
İçimden geldi.

Tebrikler sana Yalçın abicim.Günün aydın olsunAlkisAlkisAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Fikret abi çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Fikret gecmis olsun..Allah acil sifalar vesinAffet
Bul
Hepiniz harikasınız.Alkis
İyiki varsınız.Snifsinf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi