28-05-2009, 00:09
ufuktan26 yazdı:Bahadır sana bildiğini de unutturdu galibayok hocam,bu baliga bu isim bizimde hosumuza gitti

Evropean Baraccuda avi
|
28-05-2009, 00:09
ufuktan26 yazdı:Bahadır sana bildiğini de unutturdu galibayok hocam,bu baliga bu isim bizimde hosumuza gitti ![]() ![]()
28-05-2009, 00:11
kasap100 yazdı:Faruk abi güzel av yapmışsınız.TebriklerBahadir adi sen verdin demedim... yanlis anladin..arastirdin oyle dendigini buldun diyorum... isin icine biraz espri koydum,yanlis anlasildiysa duzeltirim tesekkurler
28-05-2009, 00:12
mariner8 yazdı:Aretlik tavalık çıkmışsagolasin aretlik...aynen dedigini uygulamak gerek ![]()
28-05-2009, 00:16
tmm Bahadir duzelttim,hakikaten oyle anlasilmis ,yazis seklimden..
28-05-2009, 00:18
Faruk reis yine keyifli birgün yaşamışsın eli boşda dönmemişsin bir dahakki avının bereketli geçmesi dileklerimle afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
28-05-2009, 00:20
eşref sürek yazdı:Faruk reis yine keyifli birgün yaşamışsın eli boşda dönmemişsin bir dahakki avının bereketli geçmesi dileklerimle afiyet olsun rastgeletesekkurler Esref....eli bos donmekt iyi sayilir kesinlikle durum.. sizlerede rastgele
28-05-2009, 00:22
Albatros-gr yazdı:Bahadir adi sen verdin demedim... Albatros-gr yazdı:tmm Bahadir duzelttim,hakikaten oyle anlasilmis ,yazis seklimden.. Faruk abi, düzeltmenize gerek yoktu.Siz bilirsiniz.Ama bu ismi benim vermem gibi bir durum söz konusu değil.O gece sormuş olduğunuz soruya karşılık ben de hiç yakalamamış olduğumdan dolayı cevap verememiştim.Daha sonra yapmış olduğum araştırmayı sizlerle paylaştım. Bu konuyu bilmeyen arkadaşlar bunu gerçek zannederler, bunu düzeltmek istedim. Bu konuda gerçekten bilgili ve bu bigisini esirgemeden paylaşan bir ağabeyimiz Yakup Erdem Bey'den öğrendiğim bilgilerdir.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
28-05-2009, 00:25
kasap100 yazdı:Faruk abi, düzeltmenize gerek yoktu.Siz bilirsiniz.Ama bu ismi benim vermem gibi bir durum söz konusu değil.O gece sormuş olduğunuz soruya karşılık ben de hiç yakalamamış olduğumdan dolayı cevap verememiştim.Daha sonra yapmış olduğum araştırmayı sizlerle paylaştım.hayir-hayir...yanlis anlasilma,veya baska bir durum yok.. sadece yazdigimi yeniden okuduktan sonra,dedigin gibi eski isim muhabbetini bilmeyen arkadaslar ismi senin koydugunu zannederler..ondan yaptim duzeltmeyi...
28-05-2009, 00:26
bahadır yakup beye selam..suçlu sensin ayağa kalk
![]() ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
28-05-2009, 00:28
araphüso26 yazdı:bahadır yakup beye selam..suçlu sensin ayağa kalktutmiyacagim abi bu baligi.. her denizden cikisinda bir durum yaratiyor.. bu gunlerdede cok cikiyor,,nasil olacak...bir cozum bulmak gerek |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|