Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evropean Baraccuda avi
ufuktan26 yazdı:Bahadır sana bildiğini de unutturdu galibaSiyirdim
yok hocam,bu baliga bu isim bizimde hosumuza gittiSiyirdimbeynelminel bir isim altina girdi bizim luco`larSiyirdim
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi güzel av yapmışsınız.TebriklerAlkis
Adı ben vermedim ama siz öyle diyorsanız ben vermiş olayım. Bu konudaki uzman kişilerin yazdıklarından öğrendim. Ama asya mı dersiniz, turna mı dersiniz, baraturna mı dersiniz, luço mu dersiniz bunu bilemem. Amaç bilgi paylaşımı ve öğrenmek.Ve tabii ki öğretmek.AlkisSeerf
Afiyet olsun.Rastgele...
Bahadir adi sen verdin demedim...
yanlis anladin..arastirdin oyle dendigini buldun diyorum...
isin icine biraz espri koydum,yanlis anlasildiysa duzeltirim
tesekkurler
Bul
mariner8 yazdı:Aretlik tavalık çıkmış Alkis yanına bir marul salatası bir beyaz ş---p Gulumse afiyetler
sagolasin aretlik...aynen dedigini uygulamak gerekSeerf
Bul
tmm Bahadir duzelttim,hakikaten oyle anlasilmis ,yazis seklimden..
Bul
Faruk reis yine keyifli birgün yaşamışsın eli boşda dönmemişsin bir dahakki avının bereketli geçmesi dileklerimle afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
eşref sürek yazdı:Faruk reis yine keyifli birgün yaşamışsın eli boşda dönmemişsin bir dahakki avının bereketli geçmesi dileklerimle afiyet olsun rastgele
tesekkurler Esref....eli bos donmekt iyi sayilir kesinlikle durum..
sizlerede rastgele
Bul
Albatros-gr yazdı:Bahadir adi sen verdin demedim...
yanlis anladin..arastirdin oyle dendigini buldun diyorum...
isin icine biraz espri koydum,yanlis anlasildiysa duzeltirim
tesekkurler

Albatros-gr yazdı:tmm Bahadir duzelttim,hakikaten oyle anlasilmis ,yazis seklimden..

Faruk abi, düzeltmenize gerek yoktu.Siz bilirsiniz.Ama bu ismi benim vermem gibi bir durum söz konusu değil.O gece sormuş olduğunuz soruya karşılık ben de hiç yakalamamış olduğumdan dolayı cevap verememiştim.Daha sonra yapmış olduğum araştırmayı sizlerle paylaştım.
Bu konuyu bilmeyen arkadaşlar bunu gerçek zannederler, bunu düzeltmek istedim.
Bu konuda gerçekten bilgili ve bu bigisini esirgemeden paylaşan bir ağabeyimiz Yakup Erdem Bey'den öğrendiğim bilgilerdir.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi, düzeltmenize gerek yoktu.Siz bilirsiniz.Ama bu ismi benim vermem gibi bir durum söz konusu değil.O gece sormuş olduğunuz soruya karşılık ben de hiç yakalamamış olduğumdan dolayı cevap verememiştim.Daha sonra yapmış olduğum araştırmayı sizlerle paylaştım.
Bu konuyu bilmeyen arkadaşlar bunu gerçek zannederler, bunu düzeltmek istedim.
Bu konuda gerçekten bilgili ve bu bigisini esirgemeden paylaşan bir ağabeyimiz Yakup Erdem Bey'den öğrendiğim bilgilerdir.
hayir-hayir...yanlis anlasilma,veya baska bir durum yok..
sadece yazdigimi yeniden okuduktan sonra,dedigin gibi eski isim muhabbetini bilmeyen arkadaslar ismi senin koydugunu zannederler..ondan yaptim duzeltmeyi...
Bul
bahadır yakup beye selam..suçlu sensin ayağa kalkSmileHiHappy
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:bahadır yakup beye selam..suçlu sensin ayağa kalkSmileHiHappy
tutmiyacagim abi bu baligi..
her denizden cikisinda bir durum yaratiyor..
bu gunlerdede cok cikiyor,,nasil olacak...bir cozum bulmak gerek
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi