Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karnı aç olan bakmasın :)
tebrikler afiyet olsun güzel av olmuş.
Bul
AlkisAlkisAlkisBoboBoboserkan abi baktım ne göreyim mis gibi çupralar daha kahvaltı bile yapmadım yaw
abim ayın aşçısı bölümüne eklede yarışalım dimi
SiyirdimSeerf
Bul
dün akşam gittik baraja yem bulamadık yaw şu ay işimahfediyo aylıgecelerede gümüş kenera gelmiyo bizde tutamıyozSiyirdim
Bul
balıkcı uğur yazdı:dün akşam gittik baraja yem bulamadık yaw şu ay işimahfediyo aylıgecelerede gümüş kenera gelmiyo bizde tutamıyozSiyirdim
baska yem olmuyor mu Ugur..tam firsat baska yem denemek icin..
bu arada ayli gecelerde avlanmayi ben cok seviyorumSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:baska yem olmuyor mu Ugur..tam firsat baska yem denemek icin..
bu arada ayli gecelerde avlanmayi ben cok seviyorumSiyirdim
abim balık aylı gecelerde çok süper çıkar aklın hayalin durur yani çok çok süper çıkar
ama şimdi solucan taksak küşük balık rahat vermiyo gümüşüde tutamıyok ay olduğunda içlerde oluyo bizde böle kös kös oturuyoz
aslında babama dedimki solucanı topluyolım gidelim diyede yaw şimdi ne geleceğpi belli değil kancaya bir 10 kg yayın oyurursa salmam yani Siyirdimvalla salmam o yüzden gitmedik birde bu ettobur balıklar aylı geceleri çok ama çok seviyo gecelerde avlandığı için çok süper balık çıkıyo
artık 15den sonra çok güzel günler bizi bekliyorSeerf
Bul
balıkcı uğur yazdı:abim balık aylı gecelerde çok süper çıkar aklın hayalin durur yani çok çok süper çıkar
ama şimdi solucan taksak küşük balık rahat vermiyo gümüşüde tutamıyok ay olduğunda içlerde oluyo bizde böle kös kös oturuyoz
aslında babama dedimki solucanı topluyolım gidelim diyede yaw şimdi ne geleceğpi belli değil kancaya bir 10 kg yayın oyurursa salmam yani Siyirdimvalla salmam o yüzden gitmedik birde bu ettobur balıklar aylı geceleri çok ama çok seviyo gecelerde avlandığı için çok süper balık çıkıyo
artık 15den sonra çok güzel günler bizi bekliyorSeerf
anladim Ugur...yarindan sonra ay kaybolmiya basliyacak...
sana rastgele
Bul
allhadan kahvaltı olsun yapmıştım serkan yoksa çekeceğin vardı dilimden Siyirdim görüntüsü bile iştah kabartıyor afiyet olsun yazık sadece kılçıklar kalmış neden acaba HappyBobo Hehe 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:Allahdan kahvaltı olsun yapmıştım serkan yoksa çekeceğin vardı dilimden Siyirdim görüntüsü bile iştah kabartıyor afiyet olsun yazık sadece kılçıklar kalmış neden acaba HappyBobo Hehe 76

Kamil abi, hiç sorma bende anlıyamadım BoboSeerf birden kılçıklar kalı verdi tabakta.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
balıkcı uğur yazdı:AlkisAlkisAlkisBoboBoboserkan abi baktım ne göreyim mis gibi çupralar daha kahvaltı bile yapmadım yaw
abim ayın aşçısı bölümüne eklede yarışalım dimi
SiyirdimSeerf

Bir iki rötüşlük yeri var, halledeyim ekliycem.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Serkan'ım afiyet bal şeker olsun.SeerfGömmüşsünüz çupra kardeşlerimizi.Mundar da edilmemiştir balıklar. WinkÖzellikle balık ızgaralıklarına bayıldım.Yakladığın standart balık ölçeğine göre mi aldın onlarıBobo
Şaka bi yana daha önce görmemiştim.Güzel fikirmiş.Tekrar afiyet olsunSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Düzden ve Tersten okunuşu aynı olan kelimeler ufuktan26 67 10,516 20-08-2011, 21:50
Son Yorum: Zıpkıncı
  adrenalin (yükseklik korkusu olan izlemesin) MaVrUşGiL 24 4,087 22-04-2010, 22:09
Son Yorum: turna
  Yok Olan Balıklar ufuk66 3 1,822 24-08-2006, 08:57
Son Yorum: murat.badak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi