Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yarım kalan avım
Bobo nerde badi badi yürümek kim ben kim tazı gibi demek istedin herhal Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil..guzel bir ani olmus...eger yavrulari..olurda rastlarsan bir fotosunu nasil-nasil al
paylasim icin tesekkurlerSeerf
Bul
inşallah bişey olmadan yavruları çıkarda büyütür
Bul
Kamilcim,artık bu iş seninAlkis.Nasıl yaparsın bilmem o yavruların fotosunu çekmelisin.Bobo
Madem bizi meraklandırdın.HiSonunuda getir...Happy
Kolay gelsin.Sağlıklar.GulumseSmileWink
Bul
Bütün hayvanların üreme dönemindeyiz buda normal, ama oralarda fazla dolanmamakta en güzeli siz iyisini yapmışsınız rahatsız etmemişsiniz..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
kamil abi güzel bir anı olmuş senin için ördek kendince en güvenli yere yapmış yuvasını Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
kamil harika valla ne güzel hem balık çıkmış hemde değişik bir olay paylaşım için teşekkürler.
Bul
ben yine doğada neyin yumurtası olduğunu az çok öğrendim kekliğinden tutunda sığırcık yumurtasına kadar hepsiyle tanışmak nasip oldu bazıları daha evinin yada işyerinin önündeki yumurtanın ne yumurtası olduğunu bile bilmiyor Siyirdimartık yumurtalar çıkınca bakar öğrenir ne cins olduğunu Hehe yarın büyük bir ihtimalle oraya gideceğim garibimi son bir kez rahatsız edip resimlerini almam lazım artık bide kısmet olursa yavrularıyla beraber alırız inşallah Affet
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:ben yine doğada neyin yumurtası olduğunu az çok öğrendim kekliğinden tutunda sığırcık yumurtasına kadar hepsiyle tanışmak nasip oldu bazıları daha evinin yada işyerinin önündeki yumurtanın ne yumurtası olduğunu bile bilmiyor Siyirdimartık yumurtalar çıkınca bakar öğrenir ne cins olduğunu Hehe yarın büyük bir ihtimalle oraya gideceğim garibimi son bir kez rahatsız edip resimlerini almam lazım artık bide kısmet olursa yavrularıyla beraber alırız inşallah Affet

Ben bu taşın kime geldiğini anladım..SiyirdimSiyirdimSiyirdimBoboHehe
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
duyarlılığın için tebrik ederim kamil abi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  işte o yumurtalar ve levrek avım Kamil ILIPINAR 47 6,549 17-06-2009, 12:56
Son Yorum: fotokopici
  Denizde ilk avım mumbal 0 2,207 27-12-2005, 03:50
Son Yorum: mumbal

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi