Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karnelerİ gÖrelİm :)
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi, çamaşırsuyu bizim zamanımızdaydı Happy. Artık damgalı mühürlü hazırları satılıyor.
aşmışlar olayı desene Gulumse
Bul
Ugur-Bahadir...yemler hazir da,karneler ne durumda?
bir gorelim
Bul
ilk ben gödereyim o zaman oğlum liseyi bitirdi hedefi ege ünv izmirliler size iş düşcekk AlkisBoboAffet
resimlerini ben çektim 10 gün tatil verdim istediği yere gitcek . kızında teşekkürü var hemşirelik okuyo unuda yollarım şu an evde değil karnesi .herkese başarılar diliyorum
VATANINA MİLLETİNE sahip çıkacak evlatlardan eylesin hepsini
yaw şunları bile yazarken ağlıyom Snifsinf ALLAH herkesin gönlüne göre versinAffet

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
959595OĞLUM SENİNLE GURUR DUYUYOM Affet ALLAH HERKESEDE NASİP ETSİN Biggrin959595
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
.
Erden ağabey sevincinizi paylaşıyorum,

Beni kendi mezuniyet günüme döndürdün,,,

Sağol, Varol,,,

Ayrıca ;

Engin ve Enginin şahsında 14,06,2009 (pazar) tarihinde

ÖSS sınavına girecek tüm gençlerimize başarılar diliyorum,,,
.
.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Niyazi - 1967 - 0+
Alkisyolları açık olsun tüm çocuklarımızın,erden abi maşallah boyundan büyük olmuşlar artık o günleri bizlerde görürüz inşallah darısı başımıza Alkisselamlar çocuklara Gulumsetebrik ederimAlkis
Bul
orhanekmekci yazdı:Uğur,Bahadır,orkinos,küçükbalıkcı hemen aklıma gelen isimler.Balık yakalamak için izni ne kadar hakettinizAlkis
orhan abi küçük balıkçı emirhanda güzel bir karneyle beni sevindirdi sağolsun ama makina serviste görüntüleyemedik emirhan ellerinizden öper.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Erden cok sevindirici bir durum,cocuklarinl;a gurur duymakta cok haklisin....Allah basarili kilsin ikisinideAffet,ve hepimizin cocuklariniAffet
Bul
yalova tatar yazdı:959595OĞLUM SENİNLE GURUR DUYUYOM Affet ALLAH HERKESEDE NASİP ETSİN Biggrin959595
bahtları açık olsun erden abi engin kardeşimizi tebrik ederim güzel bir hediyeyi hak etti yolları açık olsun tebrikler.Alkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
yalova tatar yazdı:959595OĞLUM SENİNLE GURUR DUYUYOM Affet ALLAH HERKESEDE NASİP ETSİN Biggrin959595

Engini başarılarından dolayı kutlarım,inşallah gönlünden geçen bölümü kazanırAffetAlkis
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2013 karneleri açıklıyorum LeVrEkCi 49 4,142 31-01-2013, 22:13
Son Yorum: HAŞİM77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi