Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
doğa resimleri
kamil abi bi de ankarada deniz olsaydıı seni valla kimse tutamazdıı hep balık tutardınn
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
sağolun arkadaşlar burası kurtboğzı barajı önceden yasakdı levrek ve turna girdi gireli yasak varmı yokmu bilmiyorum ama jandarma gelip bakıyor tırıvırı atana gerekli cezayı verip yolluyor oltaya birşey demiyor aslında burası ankaranın içme suyunu karşılayan yerlerden biri onun için böyle güzel kaldı yoksa burasınında sonu belliydi tıpkı diğer yerler gibi
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Gezginci emmi olmak istiyorum bennnGulumse
Emekliliğin tadını çıkarıyorsunuz Kamil abi, ne güzel.
Paylaşım için teşekkür ederim.HArika görüntülerAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
daha dur bahadır yeni başladım şimdilik telofonla sonra fotoğraf makinasıyla devam edeceğim inşallah ayrıca emeklilik güzel bişi Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
kamil bende cepten çektiğim zaman böyle görüntü olmuyosanırım sende bir sorun var güzel mkareler içöin teşekkürler eline sağlık....AlkisSeerf
Bul
sorun telofonun kalitesi hocam Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
sen işi biliyosun kamil abi.yani hem balık,hem manzara,harika...
Bul
kamil abi nerelerdesin.emekli olunca tatlısuyu unuttun gibi.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
yo haftada üç gün kurtboğazının hatırını soruyorum turna ufak çıkıyor diye bu sene gitmiyorum turnaya ilker kurtboğazına devam şimdilik Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
kamil abi çok güzel kareler yakalamışsın.dediğin gibi jandarma el atmasa ne olurdu şimdi orası kimbilir.paylaşım için tesekkurler abi..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  doğa için çal! MaVrUşGiL 26 6,273 28-10-2009, 00:22
Son Yorum: deniz aşığı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi