Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramazan Ayı Kuralları
yycolak yazdı:haydarı boş bırakamazlar nasıl olsa serkancım.baksana akşam orhan abim bile niyetlenmiş hafiften.Siyirdim

bazı isimler vardır ki o isimlere yasak olmaz yalçın abi,işte orhan abi ve sen o isimlerdensin..size yemekle ilgili yasak yok odayada zyaretçi olarak istediğiniz zaman girip girmişkende istediğiniğinize 3-5 tekme atabilirsiniz.serbest Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:eyvahlar olsun iş adminlikten diktatörlüğe doğru yola çıktı.NayirolamazHiSiyirdim

abi bunlara başka türlü olmuyor burada diktatör içeride krallarıyız bu yaramazların Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:bazı isimler vardır ki o isimlere yasak olmaz yalçın abi,işte orhan abi ve sen o isimlerdensin..size yemekle ilgili yasak yok odayada zyaretçi olarak istediğiniz zaman girip girmişkende istediğiniğinize 3-5 tekme atabilirsiniz.serbest Siyirdim

canıııııımn sağol.valla kahkahayla güldüm.tekme ha.Siyirdimyok ben yapamamda izlerim.Happy
Bul
LeVrEkCi yazdı:abi bunlara başka türlü olmuyor burada diktatör içeride krallarıyız bu yaramazların Siyirdim

asayiş başka türlü elde tutulmazmı yani...SiyirdimHappyseviyorum seni.Sefiom
Bul
yycolak yazdı:asayiş başka türlü elde tutulmazmı yani...SiyirdimHappyseviyorum seni.Sefiom

işte bak emen gevşedin patron vur diyorsa sen vuracaksııııınnnnn.SiyirdimHappyBobo
Bul
bucalıfikret yazdı:işte bak emen gevşedin patron vur diyorsa sen vuracaksııııınnnnn.SiyirdimHappyBobo

yok ya,ben yapamam öyle şeyler.GulumseMahcup
Bul
YaKaMoZ yazdı:Ben girmem odaya flan giren girsin çıksınHappyHappy
HappyBugün ortalık neden süt liman olduğu anlaşıldıSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:yok ya,ben yapamam öyle şeyler.GulumseMahcup

öyle deme abi çok zevkli oluyor Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:babaya yassak yok herşey serbest Allahın arapı Siyirdim

LeVrEkCi yazdı:bazı isimler vardır ki o isimlere yasak olmaz yalçın abi,işte orhan abi ve sen o isimlerdensin..size yemekle ilgili yasak yok odayada zyaretçi olarak istediğiniz zaman girip girmişkende istediğiniğinize 3-5 tekme atabilirsiniz.serbest Siyirdim

vay faşo vayyyyyy yokluğumuzdan faydalanıp adam toplamaca çok kurnazsın ne diyeyim amma senin işin olmaz aalırım havanı HadiordanSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:vay faşo vayyyyyy yokluğumuzdan faydalanıp adam toplamaca çok kurnazsın ne diyeyim amma senin işin olmaz aalırım havanı HadiordanSiyirdim

vay kankim gelmiş,kanki bu akşam sayın haşimi alalım içeri sonra aynanın arkasından kahvelerimizi içerken seyrederiz arada gidip sopalarız eğleniriz yahuu Siyirdimaslan kankim benim GulumseHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ramazan ayı yalova tatar 16 2,094 22-06-2015, 10:22
Son Yorum: LeVrEkCi
  Balıkçılığın Özel Kuralları aygroup 23 4,049 26-10-2009, 23:00
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi