19-10-2012, 21:04
Org. bizler için çok güzeldi ilk defa böyle güzel aile ortamında geçti emeği geçen herkese teşekkür ederim iyiki varsınız.

14 ekim izmir nasil geçti
|
19-10-2012, 21:04
Org. bizler için çok güzeldi ilk defa böyle güzel aile ortamında geçti emeği geçen herkese teşekkür ederim iyiki varsınız.
![]()
19-10-2012, 22:04
sağolun arkadaşlar hava sıcklığı 20 derecenin altına düşmediği ve sağlığım elverdiği sürelerde organızasyonlarda varım türkiyenin neresinde olursa farketmez hep sizinleyim insanlar bence sevildikleri yerde olmalılar herkese hayırlı geceler.
21-10-2012, 20:10
Fotolara ve videolara bakmaktan kendimi alamadım. Slayt gösteriside tek kelime ile harika olmuş hele 30 senelik arkadaşım dost SUAVİ'nin sesinden İZMİR'in kavakları ile taçlanmış. Hepinize tekraren teşekkürler
![]()
21-10-2012, 20:51
ALTAYLI yazdı:Fotolara ve videolara bakmaktan kendimi alamadım. Slayt gösteriside tek kelime ile harika olmuş hele 30 senelik arkadaşım dost SUAVİ'nin sesinden İZMİR'in kavakları ile taçlanmış. Hepinize tekraren teşekkürler ercan abi org özlemeye başladım arası uzamasın. ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
21-10-2012, 21:26
Ellerinize sağlık Fahrettin abi. Süper olmuş
![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
22-10-2012, 08:30
BABUÇ yazdı:Değerli arkadaşlar sizler için slayt hazırladım zevkle seyredebilirsiniz arkalarda kalmasın.her gün bir doz izlemek güne güzel başlamama sepep oluyor. emek veren ellerinden öpüyorum babuç abicim,bir kez daha. ![]()
22-10-2012, 15:28
Bir rüya gibi geçti hani bayram olur,düğün olur kısacası böyle cemiyetler olunca bütün aile bir yerde olur ya bizde aynıydık.Bir yabancılık olayı bir rahatsızlık ne bileyim hiç bir sıkıntı olmadı çok güzeldi.
![]() ![]()
22-10-2012, 16:38
HAŞİM77 yazdı:Bir rüya gibi geçti hani bayram olur,düğün olur kısacası böyle cemiyetler olunca bütün aile bir yerde olur ya bizde aynıydık.Bir yabancılık olayı bir rahatsızlık ne bileyim hiç bir sıkıntı olmadı çok güzeldi. küçükte olsa aynını bir daha yaparız haşimcim.sen zamanı söyle. ![]()
22-10-2012, 16:41
yycolak yazdı:küçükte olsa aynını bir daha yaparız haşimcim.sen zamanı söyle. Yaparız bir plan abi iş durumunu ayarladımı sorun yok.Bir aksilik olmassa bu önümüzdeki ayda izmire gelme durumum var. ![]()
22-10-2012, 16:44
HAŞİM77 yazdı:Yaparız bir plan abi iş durumunu ayarladımı sorun yok.Bir aksilik olmassa bu önümüzdeki ayda izmire gelme durumum var. ne zaman istersen kardeşim.yeğenleri unutma. ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|