Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11/9/2012 YoKlAmA
Forumdaki Kullanıcılar?
Şu Andaki Aktif Kullanıcılar: 869 (42 üyemiz 827 ziyaretçi)
Bugüne kadar en çok ziyaretçi : 1,843, 31-07-2012 saat 22:49' de çevirimiçi oldu.

• Administrator • Co-Administrator • Moderator • Üstad • VIP • Gold • silver • Miço • Aktive Olmamış Üye

orhanekmekci, 34lonely, Albatros-gr+, ALTAYLI+, b.kral, BABUÇ, Bahadır Sarıca+, bahriyeli+, BALIK and OZAN, brösi, bucalıfikret+, choopper, çiçekçi, dagistan, doremix, emrepasa, erdekli, farukumaz, fatihkaan, Gkmn34, Hamido, HAŞİM77+, kaya, Lakerda, levent1982, LeVrEkCi+, makineci, meteor, muhammed tr+, night fisher, nihatkr, pixonaro, rdmr, ring, sciftcan, sıtkı Tören, ssevdim, şerpa, tedirgin SaZaN, Torik Orhanbaba, Woiwodia+, yolcu79
Erkencilere iyi gecelerSeerf
Bornova - izmir
Bul
günaydın efendim.hayırlı sabahlar,hayırlı haftalar.76
Bul
Günaydın,hayırlı haftalar arkadaşlarGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Günaydın,hayırlı haftalar arkadaşlarGulumse

hoş geldin şeker abim.76
Bul
yycolak yazdı:hoş geldin şeker abim.76
Aynı anda kapıdan girmişizHappysende hoşgeldin,hayırlı haftalar bereketli kazançlarGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Aynı anda kapıdan girmişizHappysende hoşgeldin,hayırlı haftalar bereketli kazançlarGulumse

kızımı okula görderiyorumya abicim.saatler hemen hemen aynı oluyor.birde artık erken kapatıyorum.malum maydanozda kimsecikler yok.sabahlarıda uyku tutmuyor.can sıkıntısı işte.Siyirdim
Bul
Bugüne kadar en çok ziyaretçi : 1,843, 31-07-2012 saat 22:49' de çevirimiçi oldu.

• Administrator • Co-Administrator • Moderator • Üstad • VIP • Gold • silver • Miço • Aktive Olmamış Üye

bucalıfikret, BABUÇ, brösi, bucalı+, Cihan Deniz, Hamido, HAŞİM77, LeVrEkCi+, MirLivA, Mufi, Mustafa DEDEMLİ, nihatkr, orhanekmekci+, OZGUR__C, ozi_2525, rusan, Salih Reis, Torik Orhanbaba, vatos70, yalnız balıkçı, yycolak+

arkadaşlar günaydın .Alkis
Bul
selam arkadaşlar gününüz hayırlı ve bol kazançlı olsun bursada hava çok güzel pastırma yazı dedikleri bu olsa gerek.
Bul
bucalıfikret yazdı:arkadaşlar günaydın .Alkis
Günaydın Fiko.

BABUÇ yazdı:selam arkadaşlar gününüz hayırlı ve bol kazançlı olsun bursada hava çok güzel pastırma yazı dedikleri bu olsa gerek.
Hoşgeldin abim,güzel havaların sonunada geldikGulumse
Bornova - izmir
Bul
Günaydın dostlar.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  09\07\12 YOKlaMA MaVrUşGiL 5,213 285,250 11-09-2012, 14:50
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi