16-12-2011, 23:46
olsun iyi olmuş...aramıza hoşgeldiniz

ASKERLİĞİMİZİ NERDE YAPTIK.
|
16-12-2011, 23:46
olsun iyi olmuş...aramıza hoşgeldiniz
![]()
16-12-2011, 23:48
@çakır yazdı:64/3 doğubeyazıt AĞRI 1MKNZ TUG KŞF TB KH Cakir ailemize hosgeldin ![]() iyi paylasimlar
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
17-12-2011, 00:13
@çakır yazdı:64/3 doğubeyazıt AĞRI 1MKNZ TUG KŞF TB KH iyi olmuş çakırım hoş geldin hoş bir yere geldin ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
@çakır yazdı:64/3 doğubeyazıt AĞRI 1MKNZ TUG KŞF TB KH Hoşgeldiniz,eski konuyu hortlatmadınız anılarımı tazelediniz teşekkürler.Ayrıca konu eski değil aramıza katılan her üyemiz için günceldir.. 10.Hd.Tb. 51.Tugay'a (Ardahan) ve 51.Tümen'e (Erzurum) bağlı idi benim zamanımda.Şimdi Ağrı'ya mı bağlı ? Hey gidi günler... Yukarılarda bir yerde 10.Hd.Tb. ile ilgili bir arkadaşımızla fotolu yazışmalarımız olmuştu.Damal'da S-1 yazıcısı idim.(52/1 ![]() (Bu arada Damal,Posof demişsiniz ama Yeniköy yok.Orada da Posof gibi Hd.Bl. vardı.)
17-12-2011, 05:48
78/2
İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı / 13. Bölük (Acemi Birliği) Mersin Orduevleri Md'lüğü Akdeniz Bölge Komutanlığı ![]()
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
aslında tabur edirneden sürgün gönderilmiş şimdilerde 52 hv taktik tug,25 p alayına bağlı(ardahan) ayrıca tabur edindiğim bilgiye göre posofa tamamı ile kaldırılmış.eski yeri ise keşif taburu olmuştur.o yukarıdaki konuda saydığım il ve ilçelerde 4,6,7,8 ve 9 uncu sınır taburları vardı en uç karakollarına kadar hepsini görmek nasip oldu.haritacıydım.sınır ölçüyorduk.evet bende yazıcıydım ama biraz farklı işte bizdeki sadece sayısal
![]() 1 ve 2'inci bölükler o vakitlerde posof ve yeniköyde idi şimdi ise türkgözü ve yeniköy bölük olmuş bunlardan unutamadıklarım posof erimli ve hopa 7 de camili köyünde iki karakol vardı.orlardaki muhteşem manzarayı asla unutamadım. Hoş bulduk arkadaşlar.Sağolun Saygılar;
18-12-2011, 20:47
eğirdir dağ komando okulu , güneydoğunun dağları (komando rütbeli olarak bilimum yerler gezilmiş görevler ifa edilmiştir)
251. dönem Eğirdir Dağ Komando okulu (piyade komando asteğmen)..
Ardından Hakkari Yüksekova (tim komutanı).. Bir ay da bilfiil kesintisiz Kuzey Irak.. Ülkeme hizmet edebilmenin haklı gururunu son nefesime kadar onurla yaşayacağım..
bir tutkudur balık tutmak..
19-12-2011, 00:24
82/4 acemi birliği antalya topçular,usta birliği cum.bşk.muh.alayı.ankara.. bizim zamanımızda askerlik düşmüştü.askerlikten sonra kaça sene aradan sonra ,bir aksilik olmazsa yılbaşında yine ankardayım...
22-12-2011, 23:25
81/1 acemi birliği amasya ordanda ağrı merkez 106 havan cı olarak gittim.çook zevklı bi askerliğim oldu o konuda şanslıydım.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|