Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11-12 Temmuz Gökçekaya Barajı
bahriyeli yazdı:bereketli olsun ahmet baraj çok güzel inşallah daha bereketli avlar verir.hüso yine tulum çıkarmış sazanı afiyet olsun.birde sekizinci resimde barajın ortasındaki ada mı sanki dalyanlara kurulan balık çiftliği gibi çıkmış selamlar rastgeleAlkisSeerf

İsmailim tulumu çıkaran benim bu sefer,
Yanılmadın dalyanın ta kendisi gökçekaya barajınada alabalık tesisleri kurmuşlar..Ne kadar verim alırlar bilemem..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
MaVrUşGiL yazdı:Ahmet abi, süpersiniz Alkis teşekkürler.
Bu ay sonuna doğru siz bu taraflara geldiniz geldiniz, yoksa ben o taraflara gelecem haberiniz olsun Bobo.

Hiç düşünme bile hemen çık gel..Başımızın üstünde teriniz var..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
mariner8 yazdı:Tebrikler Ahmet ve Hüseyin ikilisine AlkisAlkis ne güzel yerler oraları değmiş iki saat yolculuğunuza , eh birdahaki sefere daha şanslı olursunuz ve bizde sizin trofe yayınlarınızın fotolarını seyrederiz Seerf rastgeleyin Seerf

Ahmet abi teşekkür ederim, biz memnunuz halimizden balık olmasada oluyor..İnşallah yayın olacak uğraşıyoruz..
murki yazdı:Arkadaşlar sayenizde çok güzel baraj resimleri ve tek tük de olsa balık görme fırsatı tanıdığınız için teşekkürler. Ahmet çok geniş bir alanamı yayıyorsun oltaları, arabım küçücek yere sıkışmış üç oltayıda aynı yere atmış, yoksa yorgunluktan hiç yerinden kalkmamak içinmi üçü bir arada çözemedim açıkçası.GulumseAlkis
Muratım aslında sizlerde güzel yarlere gidiyorsunuz benim şu anda en çok merak ettiğim yer samsundaki baraj inşallah birde oraya gideceğiz..
Benim oltlarda arabın gibi yanyana dağınık olmuyoruz pek..

ufuktan26 yazdı:Tebrikler Ahmet kardeşim.Yine güzel muhabbet ve doğa görüntüleri.Balık tek ama güzelmiş.Afiyet olsun.Seerf
Teşekkürler hocam sağolasın..

thunderbolt yazdı:Tebrikler , yine çadırlı hafta sonu tatilini yapmışsınız Alkis Balık da güzelmiş , afiyet şeker olsun Seerf Sazan'ın tulumunu niye çıkarttınız çok merak ettim Wink İlk defa farkettim bu olayı .
Nedimim sağolasın, biz devamlı bu şekilde temizleriz balığı sana bir link vereyim seyret o zaman..

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=7903
yycolak yazdı:Dahasını kaçırmadıysam ikidir tatil doğayla baş başa gayet güzel oluyor ama balık birde kalıyor.
Ama umutluyuz.Mutlaka bol balıklı avlarda gelecek mutlaka.
Bunada şükür hiç olmazsa boş değil.
Dostluğunuzu ve keyfinizi kutlarım.
Bir sonrakine bol balıklı bir av dilerim.

Yalçın abi çok teşekkür ediyorum, bizim balıkçılık %90 bu şekilde oluyor yani yatılı çadırlı, temenni ve iyi niyetleriniz için çok sağolun..

yalova tatar yazdı:uzunum maşallahınız var nerde sarı kadirle melek sezai. arapa o ip yetmez zincir lazım Bobo bereketli olsun bidakine yayın resmi bekliyorum.
bide ismailin sorduğu gibi ne o gölün içinde ağ gibi duruyo.AlkisSeerf

Tatarım sen bizi biliyorsun arapla ayrılmaz ikiliyiz,
Yukarıdada yazdığım gibi alabalık dalyanları onlar özellikle koydum o resimleri..
Uzun_ahmet yazdı:İsmailim tulumu çıkaran benim bu sefer,
Yanılmadın dalyanın ta kendisi gökçekaya barajınada alabalık tesisleri kurmuşlar..Ne kadar verim alırlar bilemem..
bak şimdi denizlerimizden sonra barajlaramı geldi sıra kooparatifler dalyanlar derken amatörlere yer kalmadı.geçenlerde salihli demir köprü barajına hafta içi balık avına gidenlere jandarma ceza kesmiş hafta içi amatöre yasakmış kooparatife bağlı avcılar av yapıyormuş böyle bişey varmı.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
tüm dostlara teşekkür ederimSmile ahmet bağladı suya düşmeyeyim diyeSiyirdimbizim anten kablosu ip yaptınız valla helal olsun....Happy
ismail hafta içi yasak diye bir kanun yok mahkemeye versinler eğer uygunsuz bir durumları yoksa
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bahriyeli yazdı:bak şimdi denizlerimizden sonra barajlaramı geldi sıra kooparatifler dalyanlar derken amatörlere yer kalmadı.geçenlerde salihli demir köprü barajına hafta içi balık avına gidenlere jandarma ceza kesmiş hafta içi amatöre yasakmış kooparatife bağlı avcılar av yapıyormuş böyle bişey varmı.

Hakikaten öyle oldu şimdide barajlara sıra geldi..

Bu ceza kesme olayını anlayamadım serbest bölge olmasına rağmen sadece hafta içinde avlanamassınız diyemi kesmiş bu cezayı, o zaman bu ceza kesilenler bence hemen mahkemeye versinler bu ceza kesenleri varmı böyle bişey yaaa..
Güzel keyif yapmışsınız...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
.
Çok güzel bir hafta sonu olmuş,
Resimler de oldukça güzel,

O dalyan bir bozulursa,
Alabalıklı baraj olurmu orası,,,
normal şartlarda bir şekilde alabalıklardan baraja sızma olması lazım,,,

Böyle bir şey olursa ağaca astığınız şamandıraların yerinde
çeşit,çeşit, renk, renk meps olur,
fly olta olur,güzel olur,,,

ayrıca bu kurulum sebebiyle balıkların yem tercihlerinde değişiklik olmayacakmı,,,?
diğer balıklarda alabalıklara verilen yemlerin kokusuna alışacaklar,,,sizinkilere naz yapacaklar,
bence sizin işiniz zorlaşacak,,

Ahmet-Hüseyin teşekkürler paylaşım için,,,
.
Niyazi - 1967 - 0+

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  temmuz başı kasna avım. muratcoskun 5 2,168 30-08-2013, 02:31
Son Yorum: muratcoskun
  16.06.2012 Çomar Barajı AmatörBalıkcı19 21 2,991 19-06-2012, 17:33
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Bayındır barajı; murki 36 7,731 27-09-2011, 11:48
Son Yorum: murki