Yorumları: 8,454
Konuları: 99
bahriyeli yazdı:bereketli olsun ahmet baraj çok güzel inşallah daha bereketli avlar verir.hüso yine tulum çıkarmış sazanı afiyet olsun.birde sekizinci resimde barajın ortasındaki ada mı sanki dalyanlara kurulan balık çiftliği gibi çıkmış selamlar rastgele

İsmailim tulumu çıkaran benim bu sefer,
Yanılmadın dalyanın ta kendisi gökçekaya barajınada alabalık tesisleri kurmuşlar..Ne kadar verim alırlar bilemem..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
MaVrUşGiL yazdı:Ahmet abi, süpersiniz
teşekkürler.
Bu ay sonuna doğru siz bu taraflara geldiniz geldiniz, yoksa ben o taraflara gelecem haberiniz olsun
.
Hiç düşünme bile hemen çık gel..Başımızın üstünde teriniz var..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
murki yazdı:Arkadaşlar sayenizde çok güzel baraj resimleri ve tek tük de olsa balık görme fırsatı tanıdığınız için teşekkürler. Ahmet çok geniş bir alanamı yayıyorsun oltaları, arabım küçücek yere sıkışmış üç oltayıda aynı yere atmış, yoksa yorgunluktan hiç yerinden kalkmamak içinmi üçü bir arada çözemedim açıkçası.

Muratım aslında sizlerde güzel yarlere gidiyorsunuz benim şu anda en çok merak ettiğim yer samsundaki baraj inşallah birde oraya gideceğiz..
Benim oltlarda arabın gibi yanyana dağınık olmuyoruz pek..
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Ahmet kardeşim.Yine güzel muhabbet ve doğa görüntüleri.Balık tek ama güzelmiş.Afiyet olsun.
Teşekkürler hocam sağolasın..
thunderbolt yazdı:Tebrikler , yine çadırlı hafta sonu tatilini yapmışsınız
Balık da güzelmiş , afiyet şeker olsun
Sazan'ın tulumunu niye çıkarttınız çok merak ettim
İlk defa farkettim bu olayı .
Nedimim sağolasın, biz devamlı bu şekilde temizleriz balığı sana bir link vereyim seyret o zaman..
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=7903
yycolak yazdı:Dahasını kaçırmadıysam ikidir tatil doğayla baş başa gayet güzel oluyor ama balık birde kalıyor.
Ama umutluyuz.Mutlaka bol balıklı avlarda gelecek mutlaka.
Bunada şükür hiç olmazsa boş değil.
Dostluğunuzu ve keyfinizi kutlarım.
Bir sonrakine bol balıklı bir av dilerim.
Yalçın abi çok teşekkür ediyorum, bizim balıkçılık %90 bu şekilde oluyor yani yatılı çadırlı, temenni ve iyi niyetleriniz için çok sağolun..
yalova tatar yazdı:uzunum maşallahınız var nerde sarı kadirle melek sezai. arapa o ip yetmez zincir lazım
bereketli olsun bidakine yayın resmi bekliyorum.
bide ismailin sorduğu gibi ne o gölün içinde ağ gibi duruyo.

Tatarım sen bizi biliyorsun arapla ayrılmaz ikiliyiz,
Yukarıdada yazdığım gibi alabalık dalyanları onlar özellikle koydum o resimleri..
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
Uzun_ahmet yazdı:İsmailim tulumu çıkaran benim bu sefer,
Yanılmadın dalyanın ta kendisi gökçekaya barajınada alabalık tesisleri kurmuşlar..Ne kadar verim alırlar bilemem..
bak şimdi denizlerimizden sonra barajlaramı geldi sıra kooparatifler dalyanlar derken amatörlere yer kalmadı.geçenlerde salihli demir köprü barajına hafta içi balık avına gidenlere jandarma ceza kesmiş hafta içi amatöre yasakmış kooparatife bağlı avcılar av yapıyormuş böyle bişey varmı.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
tüm dostlara teşekkür ederim

ahmet bağladı suya düşmeyeyim diye

bizim anten kablosu ip yaptınız valla helal olsun....

ismail hafta içi yasak diye bir kanun yok mahkemeye versinler eğer uygunsuz bir durumları yoksa
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
bahriyeli yazdı:bak şimdi denizlerimizden sonra barajlaramı geldi sıra kooparatifler dalyanlar derken amatörlere yer kalmadı.geçenlerde salihli demir köprü barajına hafta içi balık avına gidenlere jandarma ceza kesmiş hafta içi amatöre yasakmış kooparatife bağlı avcılar av yapıyormuş böyle bişey varmı.
Hakikaten öyle oldu şimdide barajlara sıra geldi..
Bu ceza kesme olayını anlayamadım serbest bölge olmasına rağmen sadece hafta içinde avlanamassınız diyemi kesmiş bu cezayı, o zaman bu ceza kesilenler bence hemen mahkemeye versinler bu ceza kesenleri varmı böyle bişey yaaa..
Yorumları: 1,468
Konuları: 30
Güzel keyif yapmışsınız...
Emrah77
YALOVA
Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Yorumları: 966
Konuları: 69
.
Çok güzel bir hafta sonu olmuş,
Resimler de oldukça güzel,
O dalyan bir bozulursa,
Alabalıklı baraj olurmu orası,,,
normal şartlarda bir şekilde alabalıklardan baraja sızma olması lazım,,,
Böyle bir şey olursa ağaca astığınız şamandıraların yerinde
çeşit,çeşit, renk, renk meps olur,
fly olta olur,güzel olur,,,
ayrıca bu kurulum sebebiyle balıkların yem tercihlerinde değişiklik olmayacakmı,,,?
diğer balıklarda alabalıklara verilen yemlerin kokusuna alışacaklar,,,sizinkilere naz yapacaklar,
bence sizin işiniz zorlaşacak,,
Ahmet-Hüseyin teşekkürler paylaşım için,,,
.
Niyazi - 1967 - 0+