Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
erdekli yücel
olur tabii sayın abimSeerf resimlerle süsleriz Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Tanercim,hoş geldiniz.
Bul
orhanekmekci yazdı:Balık avı paylaşımınızı bekliyoruz Taner bey,aramıza hoşgeldinizAlkisSeerf

orhan abi teşekkür ederim hoşbulduk .

Albatros-gr yazdı:Taner ailemize hosgeldiniz,iyi paylasimlarSeerf

hoşbulduk abi

yycolak yazdı:Tanercim,hoş geldiniz.

hoşbulduk abi
kişi bilmediklerinin düşmanıdır
Bul
yalova tatar yazdı:ben bu hafta sonu ordayım kısmetse yem götürcem burdanAlkisSeerf

Erden abi biz burada uğuraşalım sen git bakalım...Şaka bir tarafa git güzel bir dinlen zevk yap abi.Oralar şimdi harikadır...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
LeVrEkCi yazdı:yücelle konuştum eşkinadaymış tam telefondayken balık vurdu büyük bir gelincik tuttu,2 tanede eşkina tutmuş geceleri güzel eşkinalar tutuyormuş
herkese selam söyledi.

Bundan iki gün sonrada 19-07-2009 tarihindede yücelle biz gece eşkineye gitmiştik hatta siz yüceli aradınız telefonla daha sonra yücel bana verdi telefonu o ara balık vurmaya başladı ve size söyledimConfusedizin cevabınız elektriğim oraya geldi demekki.Happy
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
şimdilerde lüferlerin ve palamutların peşindeyim hep bir adım arkalarında dolaşıyorum akşam lüferler aldım kofana ayarı
karşıdan kışkışlada bizim tarafa gelsinler yücel Gulumse
Bul
erdekli yücel yazdı:şimdilerde lüferlerin ve palamutların peşindeyim hep bir adım arkalarında dolaşıyorum akşam lüferler aldım kofana ayarı
Resim isteriz arkadaş eşkinelerde ben vardım ama şimdi görmek istiyorum. bakarsın bayrama gelirim.
Bul
haşim abi benim makina nazara geldi nereye koyduğumu hatırlamıyorum düğün vardıya bizim ozaman nereye koyduğumu bilmiyorum o yüzden resim yok ben şu anda 34 saattir uyumadım ve birazdan denize çıkacam gecede uyku yok lüfer ve palamutların ensesindeyim şans dileyin bana bu akşam lüfer ve palamutları boğalım SiyirdimSiyirdimHehe ammada aç gözlüyüm demeHehe
erdekli yücel yazdı:haşim abi benim makina nazara geldi nereye koyduğumu hatırlamıyorum düğün vardıya bizim ozaman nereye koyduğumu bilmiyorum o yüzden resim yok ben şu anda 34 saattir uyumadım ve birazdan denize çıkacam gecede uyku yok lüfer ve palamutların ensesindeyim şans dileyin bana bu akşam lüfer ve palamutları boğalım SiyirdimSiyirdimHehe ammada aç gözlüyüm demeHehe
Makineye üzüldün inşallah bulursunda bizi resimsiz bırakmassın.Sana rasgele yücel bereketli olsun. Haaa uykusuzluğunuda bilirim bu kadar yıpratma kendini.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  erdekli yücell LeVrEkCi 9 1,751 06-05-2008, 09:34
Son Yorum: istavritci
  erdekli yalova tatar 12 2,328 21-01-2008, 18:57
Son Yorum: fotokopici
  erdekli yücel nerede? LeVrEkCi 8 1,826 18-10-2007, 09:50
Son Yorum: SerenaY66
  erdekli yücelden selamlar LeVrEkCi 20 3,861 13-09-2007, 00:15
Son Yorum: H.A.R.U.N