Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
arıcılık herkesin işi değil
devamlı takip ve bakım gerektiren bir iş.. oğul takibi olsun,güve kontrolü olsun insanı meşgul eder.. bir başlayan zor bırakırmış derler.. güzel ve zevkli bir uğraş..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Ege yazdı:devamlı takip ve bakım gerektiren bir iş.. oğul takibi olsun,güve kontrolü olsun insanı meşgul eder.. bir başlayan zor bırakırmış derler.. güzel ve zevkli bir uğraş..

evet zorlubir uraş oldugu kesin şimdilerde güneş çıkmasıyla ufak bir konturol edilmesi gerekmekte arıların kış bakımı arısı olanlara duyuralım saygılar
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
rizede amcam yapıyo arıcılık gorelede dayım yapıyo valla sagolsunlar hersene balım gelır hatta gecen karakovan getırtım o nasıl bır baldırya bal gıbiydi valla Siyirdim
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
ne kadar kolay diyorsun bu gün 5 ,6 tane soktu diye hiç acı yokmu acaba bize bi tane soksa sızlatıyor valla.
Bul
fotokopici yazdı:ne kadar kolay diyorsun bu gün 5 ,6 tane soktu diye hiç acı yokmu acaba bize bi tane soksa sızlatıyor valla.

erol abi arı ısırmadan olaz tabiki oda tuzu büberi arıcılıgın
Bul
Tropheus yazdı:rizede amcam yapıyo arıcılık gorelede dayım yapıyo valla sagolsunlar hersene balım gelır hatta gecen karakovan getırtım o nasıl bır baldırya bal gıbiydi valla Siyirdim

sedat abi kara kovan benim turan köyde çogaltmak istedigim arıcılık yani dogal petek olasını saglamak BoboBobo dedigingibi balın kalitesini ozaman
Bul
Afiyet olsun, kızarmış ekmek üzeri kestane balı, tüm derde deva, aman arı sokmasına dikkat et ben iyi bilirim parmaklarının bir hafta şiş kaldığını.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
turna yazdı:Afiyet olsun, kızarmış ekmek üzeri kestane balı, tüm derde deva, aman arı sokmasına dikkat et ben iyi bilirim parmaklarının bir hafta şiş kaldığını.

mehmet abi hadi bizi ısırıdımı şişiyor ama 1 günlük sana hakkattanda dokanıyormuşNayirolamazNayirolamaz
Bul
Harun maşallahın var on parmakta on marifetAlkisüstelik kestane balı çok iyi bir ilaçtır.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Harun maşallahın var on parmakta on marifetAlkisüstelik kestane balı çok iyi bir ilaçtır.Alkis

çok doru diyorsun haşim abi baharla beraber kestane balını aynı anda çıkarmak gerekAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi