23-07-2009, 00:39
araphüso26 yazdı:valla sen bu işlerin piri oldun yav hehehehehheh harikasınız abi valla sizlerle esaslı bi muhabbet ne kadar güzel olurduİnşallah bir organizasyonda buluşuruz

Kime benziyor?
|
23-07-2009, 00:39
araphüso26 yazdı:valla sen bu işlerin piri oldun yav hehehehehheh harikasınız abi valla sizlerle esaslı bi muhabbet ne kadar güzel olurduİnşallah bir organizasyonda buluşuruz ![]()
23-07-2009, 00:42
mariner8 yazdı:İnşallah bir organizasyonda buluşuruzinşallah ahmet abi cidden çok hoş ve türkiyede balıkçı sitelerinin içinde ilk olur ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
23-07-2009, 00:45
Tabi Abi , İstanbul Bayrampaşa Kızılay Düğün Salonu'nda ŞİPŞAKçılık da yaptık zamanında
![]() ![]() ![]() Bak sen tekne pas lekesi olmasın diye ne güzel bir tüyo verdin . Gerçi balıkçılıkla alakası yok ama ben de zamanında yaptığım bir iş'ten bir tüyo verdim ![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Ahmet abi, bence sen şimdiden çığlık atmaya başla ( küçükken kaçırılan ikizimi bulduuuumm
![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
23-07-2009, 00:49
thunderbolt yazdı:Tabi Abi , İstanbul Bayrampaşa Kızılay Düğün Salonu'nda ŞİPŞAKçılık da yaptık zamanındahe he... baltayi tasa vurdun derler bizim burada ![]() ![]() benim enistemin fotografci dukkani var.oradan biliyorum az-cok sipsakciligi..ve isin puf noktalarini..fakat yinede tesekkurler MaVrUşGiL yazdı:Ahmet abi, bence sen şimdiden çığlık atmaya başla ( küçükken kaçırılan ikizimi bulduuuumm ![]() ![]() ![]()
23-07-2009, 01:03
Ahmet abi izmire gitmişken galiba karşı tarafada bir uğramış
![]()
23-07-2009, 01:10
Yok be Abi düğün sırasında güzel kızlarla aynı karede görünmek isteyen delikanlılar oluyordu , ordan düştü jeton
![]() ![]() ![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
23-07-2009, 01:13
thunderbolt yazdı:Yok be Abi düğün sırasında güzel kızlarla aynı karede görünmek isteyen delikanlılar oluyordu , ordan düştü jeton ![]() ![]() vay Nedim iste bu puf noktayi bilmiyordum ![]()
23-07-2009, 01:25
Albatros-gr yazdı: Abi benim soy Karaman'a dayanır ![]() ![]()
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|