Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kime benziyor?
araphüso26 yazdı:valla sen bu işlerin piri oldun yav hehehehehheh harikasınız abi valla sizlerle esaslı bi muhabbet ne kadar güzel olurduAlkisHappyHehe
İnşallah bir organizasyonda buluşuruz 76
Bul
mariner8 yazdı:İnşallah bir organizasyonda buluşuruz 76
inşallah ahmet abi cidden çok hoş ve türkiyede balıkçı sitelerinin içinde ilk olurAlkisWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Tabi Abi , İstanbul Bayrampaşa Kızılay Düğün Salonu'nda ŞİPŞAKçılık da yaptık zamanında Happy Happy Happy

Bak sen tekne pas lekesi olmasın diye ne güzel bir tüyo verdin . Gerçi balıkçılıkla alakası yok ama ben de zamanında yaptığım bir iş'ten bir tüyo verdim Siyirdim 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Ahmet abi, bence sen şimdiden çığlık atmaya başla ( küçükken kaçırılan ikizimi bulduuuumm Siyirdim) Bu kadar benzerlik olur ne diyim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
thunderbolt yazdı:Tabi Abi , İstanbul Bayrampaşa Kızılay Düğün Salonu'nda ŞİPŞAKçılık da yaptık zamanında Happy Happy Happy

Bak sen tekne pas lekesi olmasın diye ne güzel bir tüyo verdin . Gerçi balıkçılıkla alakası yok ama ben de zamanında yaptığım bir iş'ten bir tüyo verdim Siyirdim 76
he he...
baltayi tasa vurdun derler bizim buradaHappyHappy
benim enistemin fotografci dukkani var.oradan biliyorum az-cok sipsakciligi..ve isin puf noktalarini..fakat yinede tesekkurler
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Ahmet abi, bence sen şimdiden çığlık atmaya başla ( küçükken kaçırılan ikizimi bulduuuumm Siyirdim) Bu kadar benzerlik olur ne diyim.
HappyHappyHappy
Bul
Ahmet abi izmire gitmişken galiba karşı tarafada bir uğramış Smile
Bul
Yok be Abi düğün sırasında güzel kızlarla aynı karede görünmek isteyen delikanlılar oluyordu , ordan düştü jeton Happy Happy Happy Ben de o fotolardan daha güzel paralar alıyordum Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Yok be Abi düğün sırasında güzel kızlarla aynı karede görünmek isteyen delikanlılar oluyordu , ordan düştü jeton Happy Happy Happy Ben de o fotolardan daha güzel paralar alıyordum Siyirdim
HappyHappy
vay Nedim iste bu puf noktayi bilmiyordumSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:HappyHappy
vay Nedim iste bu puf noktayi bilmiyordumSiyirdim

Abi benim soy Karaman'a dayanır Hehe Çok oyun bilirim Siyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: