Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
aygroup yazdı:Çok güzel Burhan..
Ellerine sağlık...Ağzına sağlık...
çok teşekkür ederim abi..
Emrah77 yazdı:Çok güzel...
Emrah77
YALOVA
Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
çok sağ olun
yycolak yazdı:Senin her şeyini beğeniyorum şimdilik.
Ama kaybolmanıda istemiyorum.
Hep aramızda ol emi?...
Patronları kızdırma.....
yav arada oluyor bazen çok uzun süre buralardayım daha. hele zıpkınla dalmaya başlayayım meydan cümbüş görsün.
Albatros-gr yazdı:Burhan cok guzel olmus..eline-emegine saglik.
abi çok teşekkür ederim. beğendiğinize çok sevindim
jr doktor yazdı:ağzına sağlık helal olsun amatör balıkçılık sevdası bu olsa gerek.
çok sağ ol abi desteğin için teşekkür ederim
doktor yazdı:Burhan arkadaşım helal olsun çok güzel düşünmüşsün sesinde gitar çalman da güzelmiş tebrik ederim inşallah güzel balıkçılık yaparsın.
QUOTE]
valla sayenizde çat pat bişiler öğrenip kendimce tutuyorum onun heyecanıylada yaptım bu besteyi 3 kilo mezgitten sonra ilaç gibi geldi
[quote=MaVrUşGiL]Burhan eline, emeğine ve sesine sağlık 
güzel iş yapmışsın.
Sen bu organizasyonlara olta yerine gitarınla gel ben senin adına oltada taşır takımda yaparım
.
Bu arada gözümden kaçtı sanma olta yapmayı beceremiyor dediğin parmaklar gitar çalarken hiçte dolma gibi durmuyordu
.
işte bu ! beklediğim cevaplardan biriside. sen takım yap ben paso beste yaparım gitarımla gelirim vallaha zargana mevsimide başlıyo ki. sormayın gitsin of
LeVrEkCi yazdı:yok istedimi güzel işler yapıyor serkan geç
en gitti 3 kg mezgit tuttu muhtemelen şu andada kartalda balık tutuyor olması lazım öyle konuşmuştuk.
yarım saat evvel geldim 1 kilo mezgit tuttum balık pek yoktu. zargana ve kefalede denedim ama tık yok yav.
ufuktan26 yazdı:Eline ağzına sağlık Burhan çok hoş olmuş
efenim çok teşekkür ederim
balıkoltası yazdı:
Çok güzel olmuş Burhan. Eline-ağzına sağlık.
çok çok sağ olun güle güle dinleyin.
not : smileyleri silmek zorunda kaldım mesaj gitmiyo öbür türlü
tamam sana özel bir organizasyon yapacaz burhan sen klip çek diye olacak kartalda senin mekanında en kısa zamanda sen sözleri geliştirmeye başla
LeVrEkCi yazdı:tamam sana özel bir organizasyon yapacaz burhan sen klip çek diye olacak kartalda senin mekanında en kısa zamanda sen sözleri geliştirmeye başla 
ben kalabalıkta söylemeye çekinirim yavv

sahne almadım daha evvel 50-60 kişi bana bakacak ve ben şarkı söyleyecem off strese bak, torik çeksem öyle heyecanlanmam valla
o zaman denize döner öyle söylersin sen torik çeksen 1 milyon kişi önünde şarkı söyler gibi olursun bence