Anket Nasıl olmuş ?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Güzel olmuş beğendim.
96.30%
26 96.30%
Bilmiyorum sanki olmamış.
3.70%
1 3.70%
Toplam: 27 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amatör Balıkçı Şarkısı
Lakerda yazdı:Çok güzel olmuş,emeklerine sağlık Burhan..Alkis

Teşekkür ederim abi sağ olun

orhanekmekci yazdı:Çok güzel olmuş Burhan,emeğine sağlıkAlkisSeerf

Çok teşekkür ederim mahçup ettiniz
Lapsetur yazdı:Efferim Burhan güzel olmuş eline sağlık sesinde çok yanıkmış Alkis Bunu video veya mp3 olarak dağıtabilirmiyiz
Çok sağ ol abi Siyirdim istediğin gibi dağıtabilirsin Oktay abi bu besteyi sitemiz için yaptım. Alkis

yalova tatar yazdı:burhan bunu beğendim sen balık tutma beste yap patron bunuda site açılınca fon müziği yaparmısın Alkis

Big Grin süper bi öneri olmuş çok güzel olur bence. eğer istenirse 5 parçadan oluşan ufak bi albüm gibi bişi hazırlarım mp3 olarak koyarım siteye. cd ye çekip dinleyebilirsiniz bile Smile
Bul
SinekOltasi yazdı:Teşekkür ederim abi sağ olun

Çok teşekkür ederim mahçup ettiniz

Çok sağ ol abi Siyirdim istediğin gibi dağıtabilirsin Oktay abi bu besteyi sitemiz için yaptım. Alkis

Big Grin süper bi öneri olmuş çok güzel olur bence. eğer istenirse 5 parçadan oluşan ufak bi albüm gibi bişi hazırlarım mp3 olarak koyarım siteye. cd ye çekip dinleyebilirsiniz bile Smile
SiyirdimGulumseHappy bide klip çekelim buna burhan ne dersin Happy
Bul
aygroup yazdı:Çok güzel Burhan..

Ellerine sağlık...Ağzına sağlık...

çok teşekkür ederim abi..

Emrah77 yazdı:Çok güzel...Alkis

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...

çok sağ olun
yycolak yazdı:Senin her şeyini beğeniyorum şimdilik.
Ama kaybolmanıda istemiyorum.
Hep aramızda ol emi?...
Patronları kızdırma.....
yav arada oluyor bazen çok uzun süre buralardayım daha. hele zıpkınla dalmaya başlayayım meydan cümbüş görsün.

Albatros-gr yazdı:Burhan cok guzel olmus..eline-emegine saglik.
abi çok teşekkür ederim. beğendiğinize çok sevindimSmile
jr doktor yazdı:ağzına sağlık helal olsun amatör balıkçılık sevdası bu olsa gerek.
çok sağ ol abi desteğin için teşekkür ederim

doktor yazdı:Burhan arkadaşım helal olsun çok güzel düşünmüşsün sesinde gitar çalman da güzelmiş tebrik ederim inşallah güzel balıkçılık yaparsın.AffetQUOTE]
valla sayenizde çat pat bişiler öğrenip kendimce tutuyorum onun heyecanıylada yaptım bu besteyi 3 kilo mezgitten sonra ilaç gibi geldi
[quote=MaVrUşGiL]Burhan eline, emeğine ve sesine sağlık AlkisAlkis güzel iş yapmışsın.
Sen bu organizasyonlara olta yerine gitarınla gel ben senin adına oltada taşır takımda yaparım Seerf.

Bu arada gözümden kaçtı sanma olta yapmayı beceremiyor dediğin parmaklar gitar çalarken hiçte dolma gibi durmuyordu Siyirdim.

işte bu ! beklediğim cevaplardan biriside. sen takım yap ben paso beste yaparım gitarımla gelirim vallaha zargana mevsimide başlıyo ki. sormayın gitsin of Big Grin
LeVrEkCi yazdı:yok istedimi güzel işler yapıyor serkan geç
en gitti 3 kg mezgit tuttu muhtemelen şu andada kartalda balık tutuyor olması lazım öyle konuşmuştuk.

yarım saat evvel geldim 1 kilo mezgit tuttum balık pek yoktu. zargana ve kefalede denedim ama tık yok yav.
ufuktan26 yazdı:Eline ağzına sağlık Burhan çok hoş olmuş

efenim çok teşekkür ederim
balıkoltası yazdı:Alkis Çok güzel olmuş Burhan. Eline-ağzına sağlık.

çok çok sağ olun güle güle dinleyin.

not : smileyleri silmek zorunda kaldım mesaj gitmiyo öbür türlü
Bul
LeVrEkCi yazdı:SiyirdimGulumseHappy bide klip çekelim buna burhan ne dersin Happy

bi düşündümde.. vallaha süper olur ! Siyirdim Siyirdim mezgitleri çekerken filan, birisi palamut alıyor, zarganalar livarda dolaşıyo, sırtı yaparken, balığı keserken filan Siyirdim puhaha
Bul
tamam sana özel bir organizasyon yapacaz burhan sen klip çek diye olacak kartalda senin mekanında en kısa zamanda sen sözleri geliştirmeye başla Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:tamam sana özel bir organizasyon yapacaz burhan sen klip çek diye olacak kartalda senin mekanında en kısa zamanda sen sözleri geliştirmeye başla Seerf

ben kalabalıkta söylemeye çekinirim yavv Siyirdim sahne almadım daha evvel 50-60 kişi bana bakacak ve ben şarkı söyleyecem off strese bak, torik çeksem öyle heyecanlanmam valla Siyirdim
Bul
o zaman denize döner öyle söylersin sen torik çeksen 1 milyon kişi önünde şarkı söyler gibi olursun bence Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:o zaman denize döner öyle söylersin sen torik çeksen 1 milyon kişi önünde şarkı söyler gibi olursun bence Siyirdim

o olur bak evet Big Grin o zaman kasılmam Big Grin yav geçen gün 5'li mezgit takımıyla üstüste 4-5 kez full mezgit alınca heyecandan elimde selpak halaya başlamışım teey teey teeey biri enseme çatlattı da kendime geldim baktım oltalar dolanmış paso kızıyolar Siyirdim Siyirdim
Bul
SinekOltasi yazdı:o olur bak evet Big Grin o zaman kasılmam Big Grin yav geçen gün 5'li mezgit takımıyla üstüste 4-5 kez full mezgit alınca heyecandan elimde selpak halaya başlamışım teey teey teeey biri enseme çatlattı da kendime geldim baktım oltalar dolanmış paso kızıyolar Siyirdim Siyirdim
senin 3 kg mezgit tuttugunu öğrenince bende yakınımda tuvalet kagıdı buldum başladım halaya tey tey teyyyyy müşteriler geldide kendime geldim Happyçok duygulandım burhan 3 kg mezgit 5 kg olunca kalp dayanmaz o ritme haberin olsun Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:senin 3 kg mezgit tuttugunu öğrenince bende yakınımda tuvalet kagıdı buldum başladım halaya tey tey teyyyyy müşteriler geldide kendime geldim Happyçok duygulandım burhan 3 kg mezgit 5 kg olunca kalp dayanmaz o ritme haberin olsun Gulumse

Siyirdimsiyirdim: siyirdimmmmmmmmmmmmmmm puhahaha abi sen ne diyorsun yav.. 3 kilo az mı bi çekiyorum 5 er 5 er 6 şar 7 şer geliyor yav.. hemide irü. Gulumse dur sen duuurr ben bi yılmaz zıpkın alayım 75 lik bi yüzme kursuna gideyim amatör balıkçı sitesi cümbüş görsün. Big Grin
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi