Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bugünün kupesleri
Afiyet olsun baba yine dizmişsin gopesleri ellerine sağlık..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:Orhan abi masallah,senin avlak git-gide daha bereketli oluyor..
tabii bunlar sen ustanin ellerinden cikiyor,kendilgiyle teknenin icine atlamiyorlar yaSiyirdim
afiyet olsun abi..
avlak bakiyorum bos kalmiyor..simdi havadan da ziyaret baslamisSiyirdim
fotolar harikaAlkis
Ağ atmasalar avlak dahada bereketli olacakGulumsebirgün önce üç ayrı tekne ağ attılar hatta birini Ahmette gördü bu halde bile yine bereket versin.

bucalı alper yazdı:Orhan abi, ilk resimde zodiak bot güneşlikli tentesiyle uçuyor sandım günbatımı ise mükemmel bereketli avlar dilerim. selamlarGulumse
Teşekkür ederim AlperSeerf
Bornova - izmir
Bul
bahriyeli yazdı:bereketli olsun orhan abi tavalıklar hazır afiyet olsun rastgele.Alkis

tatar35 yazdı:orhan abitebrikler şamsın daim olsun.

Emrah77 yazdı:Yine tavalıklar çıkmış...Bereketli olsun...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkkansızsa biraz zaman alır...

Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
fish or die yazdı:orhan abi tavalığın yanına kalamarlarda eşlik etmiş bu sefer bereketli ve afiyet olsun Seerf

bucalıfikret yazdı:orhan abi afiyet olsun kalamar'lar harika rast gele.Seerf

araphüso26 yazdı:bütün resimler çok güzel babacım hele gün batımı süper afiyet olsunAlkis

u_boy yazdı:Bereketli ve afiyet olsun Orhan abi..
Gün batımına bayıldım..
Çok şanslısın abi..

SinekOltasi yazdı:ooh şahane.. kalamarlara bak Smile afiyet olsun.

Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
[quote=orhanekmekci]Ağ atmasalar avlak dahada bereketli olacakGulumsebirgün önce üç ayrı tekne ağ attılar hatta birini Ahmette gördü bu halde bile yine bereket versin.

aglari attiktan sonra voli yapiyorlarmi....
voli:agac bir tokmakla tekneye seri sekilde vurup baliklari korkutup aga tutulmasini saglamak..bizim burada bunu tabii profesyoneller yapiyor vede cok yaygin..
fakat bizim icin cok gicik bir olay,tam iki capanida atmissin ....mirmira yerlesmissin,geliyor oburu tam burnunun ucuna,sanki denizde baska yer yok ..
hayret bir seyler yaw
Bul
Albatros-gr yazdı:[quote=orhanekmekci]Ağ atmasalar avlak dahada bereketli olacakGulumsebirgün önce üç ayrı tekne ağ attılar hatta birini Ahmette gördü bu halde bile yine bereket versin.

aglari attiktan sonra voli yapiyorlarmi....
voli:agac bir tokmakla tekneye seri sekilde vurup baliklari korkutup aga tutulmasini saglamak..bizim burada bunu tabii profesyoneller yapiyor vede cok yaygin..
fakat bizim icin cok gicik bir olay,tam iki capanida atmissin ....mirmira yerlesmissin,geliyor oburu tam burnunun ucuna,sanki denizde baska yer yok ..
hayret bir seyler yaw
Faruk ne diyon kardeşim,cevrede bir çok koy var onlar yine burdaHadiordanyahu akşam oldumu yeşil teknelini balıktaHehe
Bornova - izmir
Bul
bereketli olsun orhan abi, ben motor geldikten sonrasını merak ediyorum neler gelecek diye Seerfafiyet olsun rastgele Alkis
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Afiyet olsun baba yine dizmişsin gopesleri ellerine sağlık..Alkis
Teşekkür ederim AhmetSeerf

LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun orhan abi, ben motor geldikten sonrasını merak ediyorum neler gelecek diye Seerfafiyet olsun rastgele Alkis
Motor gelirse sırtı olayı artarHappyteşekkürler NihatSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhan abi motor nezaman geliyor...Seerf
Bul
bucalıfikret yazdı:orhan abi motor nezaman geliyor...Seerf

Orhan Abimin motora ihtiyacımı var Maşallah kendi motor gibi.
Hiç boş geldiği varmı balıktan.Helal olsun.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bugünün Mercanları orhanekmekci 35 5,602 10-12-2010, 15:02
Son Yorum: orhanekmekci
  Bugünün lüferleri DeNiZKuRdU 18 3,056 03-11-2007, 22:47
Son Yorum: Can ARSLAN
  bugünün balıkları eşref sürek 21 4,085 30-10-2007, 14:58
Son Yorum: MaVrUşGiL

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi