Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Agustos 2009 tatilim Karaburun-İzmir
ahmet abi çok güzel bir tatil geçirmissin asos karaburun harika yerler, balıkçılıkta verimli geçmiş taze mercanları kalamarı almışsınız. Allah içinize sindirsin seneye daha uzun ve güzel tatiller nasip etsin Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Ahmet Abi güzel tatil geçirmişsin. Allah herkese böyle tatil nasip etsin Gulumse . Üyelerin birbirlerine ziyaretleri harika, arkadaşlık sanal ortamdan çıkıp gerçeğe dönüyor ve gerçek bir arkadaşlık ortamı yaratılıyor. Tebrikler ! AlkisAlkisAlkis

Balıklar da çok güzel görünüyor. Hele o büyük kalamara bayıldım, duruşları ve renkleri çok güzel. Bizde mi yaptırsak birer livar acaba Smile ? .
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
thunderbolt yazdı:Ahmet Abi güzel tatile bizler de sevindik Gulumse Orhan Abi'yle buluşmanız da çok hoş Alkis Bu sene sanırım geçen senelere göre rüzgar biraz daha fazla.Ya da ben öyle hissediyorum , bilmiyorum Smile Ama güzel çeşit yapmışsınız Alkis Yazmamışsın ama gopez ve melanur da görür gibi oldum.Afiyetler olsun Seerf
Sağol Nedim , evet melanurları Karaburunun büyük adasının etrafında sirtide tuttuk, evet bu sene poyraz rüzgarı daha fazla gün sürdü , rastgele 76
Bul
yalova tatar yazdı:ahmet ALLAH içinize sindirsin Affet güzel ve bol ziyaretli ve balıklı geçmiş tatiliniz seneye daha güzel olur bir organizasyona denk gelir işallahAlkis
Sağol Erden arkadaş , Seerf Evet bir organizasyon bizim sınırlara yakın bir yerlerde olursa hepimiz buradan belki katılabiliriz ve çok güzel olur Affet rastgele 76
Bul
bucalıfikret yazdı:maşallah ahmet balığı boğmuşsun afiyet olsun resimler harika tabikide tatilde süper olmuş içine sinmiş seneye bekleriz. rast gele...AlkisSeerf
Sağol Fiko ,inşallah seneye İzmire gelirsem buluşuruz ,rastgele 76
Lakerda yazdı:Dolu dolu geçen güzel bir tatil..Hava değişimi,dinlence,hasret giderme,av..Senenin yorgunluğu kalmamıştır Ahmet..
Bereketli olsun,o derinlikten el oltası ile bayağı kas yapmışsındır..[Resim: icon7.gif]
Darısı tüm balık sevdalılarının başına..
Sağol Mehmet kaptan ,evet dediğin gibi oldu senenin yorgunluğunu biraz da olsa attım ,Seerf hakikaten o derinlikte oltayı toplamak çok yorucu oluyor , fakat zevkin iyi tarafı hemen hemen boş çıkmıyor ,Seerf rastgele 76
Bul
bahriyeli yazdı:güzel tatil olmuş ahmet abi allah içine sindirsin eş dost bir arada güzel keyif olmuş tabi balıkta yanında olunca oh ne ala selamlar.AlkisGulumse
Sağol İsmail ,inşallah böyle tatil herkeze nasip olur , rastgele 76
yycolak yazdı:Ahmet Beycim
Egenin karşı kıyısıda olsa enfes bir tatil olmuş.
Orhan Abimle resminiz ödül alabilecek kalitede.
İki yakışıklı bir araya gelince böyle oluyor demekki.
Allah bir sonrakinide nasip eder İnşallah.Sağlıkla.
Sağol Yalçın bey ,Allah herkeze böyle güzel tatil nasip etsin , rastgele 76
Bul
orhanekmekci yazdı:Ahmet,ailenle birlikte keyifli bir tatil geçirmişsin Küçükbahceye ziyaretime geldiğin için ayrıca teşekkür ederimSeerfen kısa zamanda yeniden bir araya gelerek yarım kalan balık avımızı tamamlamak dileğimle,her şey gönlünce olsunAlkisbol şanslar.
Sağol kaptanım 76 dediğin gibi İnşallah yarım kalan balıkçılığımızı bir gün tamamlarız ,rastgele 76
Bul
Tropheus yazdı:tatil dedigin budur be abi eline saglık umarım benım gıbi yorgun donmemişsindir.
Sagol Sedat ,tabi biraz yol yorgunluğu oldu ama tatil o yorgunluğu yendi , rastgele 76
naxos 5 yazdı:ahmet abi güzel bir tatil geçirmişsin. orhan kaptanla da buluşman güzel olmuş. fotolar da harika.
Sağol Hakan ,inşallah herkeze böyle güzel tatil nasip olur , rastgele 76
Ne oluyor sizin Meşe tarafında ? sirti ? oltacılık ?
Bul
fish or die yazdı:ahmet abi çok güzel bir tatil geçirmissin asos karaburun harika yerler, balıkçılıkta verimli geçmiş taze mercanları kalamarı almışsınız. Allah içinize sindirsin seneye daha uzun ve güzel tatiller nasip etsin Alkis
Sağol Murat kardeşim , inşallah herkeze nasip etsin Gulumse rastgele 76
Bul
cranium yazdı:Ahmet Abi güzel tatil geçirmişsin. Allah herkese böyle tatil nasip etsin Gulumse . Üyelerin birbirlerine ziyaretleri harika, arkadaşlık sanal ortamdan çıkıp gerçeğe dönüyor ve gerçek bir arkadaşlık ortamı yaratılıyor. Tebrikler ! AlkisAlkisAlkis

Balıklar da çok güzel görünüyor. Hele o büyük kalamara bayıldım, duruşları ve renkleri çok güzel. Bizde mi yaptırsak birer livar acaba Smile ? .
Sağol Serkan , evet senin dediğin gibi sanal arkadaşlığı gerçeğe dönüştürmek çok ayrı ve güzel birşey Seerf
Hakikaten livar kayıkta çok güzel ve çok kullanışlı , en güzeli de canlı isparini levrege yem yapmak Gulumse rastgele 76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  fotokopici İZMİR'de bucalıfikret 12 2,993 19-07-2010, 13:55
Son Yorum: LeVrEkCi
  Ufuk hocam tatil dönüşünde yanıma uğradı(12.07.2009) alperburdur 23 4,417 30-08-2009, 13:35
Son Yorum: alperburdur
  Bugün (19.06.2009) Burdur a uğradım. ufuktan26 30 5,170 13-07-2009, 15:59
Son Yorum: alperburdur
  Paskalya tatilim İzmirde mariner8 19 3,417 30-04-2009, 00:00
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi