Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hamdi kardeşimin kısmeti
orhanekmekci yazdı:Uzun süredir Oğuzla beraber av paylaşımın yoktu,Oğuz aramıza hoşgeldin evlatAlkissenin içinde keyifli bir akşam ve av günü olmuşdur AhmetGulumseOğuzla beraber daha nice avlara inşallah,bereketli afiyet olsun.Hamdi kardeşimizi tebrik ediyorumAlkisAlkisrastgele.
Teşekkürler Kaptanım , Hakikaten bu yaz tatilinde Oğuza kaç defa balığa gidelim diye teklif ettim , hep bir mazeret buldu Snifsinf eh ne yapacan bu yaşta başka şeyler ,,,,,, peşinde gençler SiyirdimSiyirdim Hamdi kardeşim tastamam balıkçı hastası Alkis fakat zaman bulamıyor , İstanbulda ünüversitede okuyor , rastgele 76
Bul
tebrikler ahmet kardeş afiyet olsun..Alkis
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
bucalıfikret yazdı:ahmet elinize sağlık afiyet olsun rast gele genç arkadaşlara selam.AlkisAlkisAlkis
Gençlerden aleykümselam var Gulumse Teşekkürler Fiko , rastgele 76
bestvz yazdı:AlkisTebrıkler Ahmet Bey guzel bır aksam ve guzel bır av olmus.

Saygılar,
Teşekkürler Fuat bey ,rastgele 76
Bul
cranium yazdı:Ahmet Abi tebrikler Alkis . Karagözün şahane gözüküyor.
Bakalım bu gün belki karşılaşırız orada Smile .
Teşekkürler Serkan , evet gençlerin kısmetine hep büyük balıklar tutuldu Wink rastgele 76
bahriyeli yazdı:maşallahı var genç balıkçıların bereketli olsun karagöz mercan sinarit çeşit bol güzel av tebriklerAlkisafiyet olsun rastgele.Alkis
Teşekkürler İsmail , evet gençler bayağı kısmetlimişler , rastgele 76
Bul
meteor yazdı:bereketli olsun Ahmet abi, gençleride tebrik ederim şimdiden mayayı almışlar Smile
Teşekkürler Orhan , evet mayayı aldılar ama bu yaşta başka şeylerin peşinde gençler Siyirdim rastgele 76
Emrah77 yazdı:Ahmet abi tebrikler bereketli olsun...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Teşekkürler Emrah , rastgele 76
kasap100 yazdı:Ahmet abi gençlerle birlikte çok güzel bir gece avı yapmışsınız.
Maşallah meralarının verimliliğini her seferinde ıspatlıyorsun.
Bereketli ve afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf
Teşekkürler meslektaşım, evet bu sıralarda meralarım iyi balık veriyor , bakalım ne zamana kadar verecek Hi rastgele 76
Bul
o aksam tutulan sizin baliklarin boylari daha guzelmis..Seerf
Hamdi kardesimiz daha ufak yaslarda super bir amator balikciydi...Alkis
simdide buyuk ailenin bu gun bakiyorum uyesi olmus...aramiza hosgeldin Hamdi...Seerf
rastgele
Bul
gece avını denizde hiç yapmak kısmet olmadı daha nasıl bişiki merak ettim doğrusu iyi av olmuş devamı gelsin bi dahaki sefereAlkis
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kaliteli balıklardan güzel bir av gecesi yaşamışsınız hepinizi tebrik ederim afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Lakerda yazdı:Tebrikler Ahmet yeni ustalar yetiştiriyorsun..
Av da iyi geçmiş bereketli olsun..
Şimdi baktım Hamdi de ''silver'' nick'i ile foruma üye olmuş bu sayfayı okuyor..Gulumse Sayınız artıyorAlkis

Aramıza hoşgeldin Hamdi..
Teşekkürler Mehmet kaptan , eee nasıl abilerimiz bizi yetiştirdiler bizde yeni nesil yetiştirmemiz lazım Seerf rastgele 76
Bul
drasty41 yazdı:tebrikler ahmet kardeş afiyet olsun..Alkis
Teşekkürler Recep , rastgele 76
Albatros-gr yazdı:o aksam tutulan sizin baliklarin boylari daha guzelmis..Seerf
Hamdi kardesimiz daha ufak yaslarda super bir amator balikciydi...Alkis
simdide buyuk ailenin bu gun bakiyorum uyesi olmus...aramiza hosgeldin Hamdi...Seerf
rastgele
Teşekkürler arkadaş , Hamdi beceriyor bu işi Alkis rastgele 76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  oğlumun kısmeti.. kaya 20 4,198 26-05-2011, 01:12
Son Yorum: Can ARSLAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi