Yorumları: 15,531
Konuları: 117
evet ahmet abi balık öerdeğe banzemiyor değilmi...deri bozulmasın diye formolmu (FORMOLDEHİT)kullandın acaba .formol muhakkak renkleri alır başka bir yöntemi varmı bilemiyorum size kolay gelsin
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 1,618
Konuları: 37
ustam61 yazdı:Belki konunun dışında ama Uğur un hesabını birkaç günlüğüne kapatsanız "siteye uzun zaman girmediği için cezalandırıldı"ibaresi koysanız ne der acep?
Kendisi kızılırmağın kenarında bir köyde oturan ve tarla işinden arta kalan zamanını ırmak kenarında geçiren bir abimiz den duymuştum.yayın derisinin darbuka ve tefte en iyi sesi veren deri olduğunu."İstanbul dan bir kaç müşterisi olduğunu ,belirli sürelerde gelip yayın derisini çok güzel fiyata aldıklarını,yakaladığı yayınları satmadan evvel derisini mutlaka yüzdüğünü,derisi ile isteyene balığı satmadığını" nerdeyse balığın fiyatı kadar da deriden kazandığını söylerdi.
Müzik aleti kanun ların yanında 3 göz vardır bunlar akort köprüleridir ve bu köprüler balık derisidir.büyük yayınların derilerini iyi kurutmak lazım iyi para ediyor.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
İlginç bir konuya değinmişsiniz Ahmet abi.

Paylaşım için teşekkürler.Balık konusunda bu tür birşey aklıma hiç gelmemişti.

Selamlarımla, rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
turna yazdı:Müzik aleti kanun ların yanında 3 göz vardır bunlar akort köprüleridir ve bu köprüler balık derisidir.büyük yayınların derilerini iyi kurutmak lazım iyi para ediyor.
Mehmet Bey...
Bunu da ,sayenizde ilk duydum..Mutlaka bizzat bakacağım dediğinize..Bu gün mesajı görmüş olsaydım bakardım hazır İstanbul'a inmişken..Kısmet bir dahaki sefere..
Müzisyenmiyiz acaba..??Forumumuzun bir orkestrasını bile kurmuştuk..Kanuncumuz da yoktu..Hey gidi günler...
İlginize teşekkürler..
kasap100 yazdı:İlginç bir konuya değinmişsiniz Ahmet abi.
Paylaşım için teşekkürler.Balık konusunda bu tür birşey aklıma hiç gelmemişti.
Selamlarımla, rastgele...
Bahadır..
Hele bir sabret...Daha da güzel şeyler düşünüyorum..Önce bir yapayım...Olduğunu göreyim de sonra açıklarım..
Sevgiler..
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
aygroup yazdı:Bahadır..
Hele bir sabret...Daha da güzel şeyler düşünüyorum..Önce bir yapayım...Olduğunu göreyim de sonra açıklarım..
Sevgiler..
HAyırlısı Ahmet abi.Vardır bir bildiğiniz diyorum ve bekliyorum
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
araphüso26 yazdı:evet ahmet abi balık öerdeğe banzemiyor değilmi...deri bozulmasın diye formolmu (FORMOLDEHİT)kullandın acaba .formol muhakkak renkleri alır başka bir yöntemi varmı bilemiyorum size kolay gelsin
Sevgili hüseyin..
Formoldehid çözeltisi etleri bozulmadan muhafaza etmek için kullanılır.Sıvı formdadır.Deri işlemede kullanılmaz...
Kullanılmasında ,muhafaza sıvısı olarak ,materyalin tamamen sıvı içine gömülmesi gerekmektedir.....Müzelerde ölmüş canlılar öyle saklanır.
Lakin hiç bir rengi onunla muhafaza edemezsin.Yapı olarak da özellikle renkleri bozan bir yapıdadır..Bizim konumuz ile ilgili hiç bir amaçla kullanılmaz..
UYARI:FORMOLDEHİD VE BİRLEŞİKLERİ SIVI OLARAK TA GAZ OLARAK TA ÇOK ZEHİRLİDİR..EĞİTİM ALMAMIŞ KİŞİLERCE KULLANILMASI ÇOK TEHLİKELİDİR.
Yorumları: 1,987
Konuları: 27
Çok ilginç ve bir o kadarda güzel bir paylaşım.Teşekkürler Ahmet abi.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
u_boy yazdı:Çok ilginç ve bir o kadarda güzel bir paylaşım.Teşekkürler Ahmet abi.
Sağolasın Ümit ...Sevgiler...
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
aygroup yazdı:Sevgili hüseyin..
Formoldehid çözeltisi etleri bozulmadan muhafaza etmek için kullanılır.Sıvı formdadır.Deri işlemede kullanılmaz...
Kullanılmasında ,muhafaza sıvısı olarak ,materyalin tamamen sıvı içine gömülmesi gerekmektedir.....Müzelerde ölmüş canlılar öyle saklanır.
Lakin hiç bir rengi onunla muhafaza edemezsin.Yapı olarak da özellikle renkleri bozan bir yapıdadır..Bizim konumuz ile ilgili hiç bir amaçla kullanılmaz..
UYARI:FORMOLDEHİD VE BİRLEŞİKLERİ SIVI OLARAK TA GAZ OLARAK TA ÇOK ZEHİRLİDİR..EĞİTİM ALMAMIŞ KİŞİLERCE KULLANILMASI ÇOK TEHLİKELİDİR.
haklısın yazdıklarının hepsi doğru tıpta patoloji a.b.dallarında kulalanılan bir çözelti yalnız bu çözeltinin toz olanıda var ördekleri doldururken kullanılıyor çoğu kişide bor kullanır siz ne kullanıyorsunuz ahmet abi
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]