Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yalçın'ın ilk çipurası
Yalçın abi hani geldiğinde arayacaktın buralara kadar gelmişken görüşemedik. yalovaya geldiğini şimdi öğrendim.Snifsinf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yalçın abi sezona iyi bir başlangıç yapmışın daha bollarına inşallah rastgele...
Bul
resimler her şeyi anlatıyor,ne kadar güzel bir dosthane buluşma herkeze teşekkürler.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Yalçın Abi çipurayı anavatanında tutmayıp da deplasmanda tutmak enteresan olmuş SiyirdimMuhabbetler ve dostluklar şahane , tebrikler Alkis Murat'ın güzelliğini de kalplerimize yazıyoruz Alkis 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
dakika dakika yalçın abiden haberim oldu her ugradığı yerden çok memnun ayrılmış gerçekten hepinize içten teşekkür ediyorum ve saygı duyuyorum harikasınız.
sitemizin değerli dostluğunu anlayıp bunun hakkını veren tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum AlkisAlkisAlkis
Bul
tebrikler tertibim Alkisen baba çuprayı tutucan bi gün sende bakalım fiko ne yapacak o zaman Siyirdimaskerede hayırlı teskereler dilerim benide arasaydın görüşebilirdik tertibim...
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
Çok güzel görüntüler.
Tüm dostlara içten tebrikler...Alkis
Yalçın abim bunu Fikret abi yemez gibiBobo ama hayırlısı olsun çuprayı götürmüşsünSiyirdimAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Yemsiz tutmuş hemdeSiyirdimBobo
Bul
bahadır bırak fikreti ben bile inanmam buna o ne öyle kıyıda elinde levrek nasıl yakalama o öyle yalçın abim balık yakalayacakda teknede resim çektirmeyecek Siyirdim buna kimseyiinandıramazzzz yalçın abim buluşmalar içinde koca bir Alkis düşer bizden yana ortam güzel fikret ustam inanma sen yinede yalçın ustamaSiyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:bahadır bırak fikreti ben bile inanmam buna o ne öyle kıyıda elinde levrek nasıl yakalama o öyle yalçın abim balık yakalayacakda teknede resim çektirmeyecek Siyirdim buna kimseyiinandıramazzzz yalçın abim buluşmalar içinde koca bir Alkis düşer bizden yana ortam güzel fikret ustam inanma sen yinede yalçın ustamaSiyirdim
Kamil abim ne demek ben bile inanmam....Siyirdim
Sen gopezlerin kralısın...BoboTatlı su tuzlu su fark etmez senin için artık.
Kral heryerde kraldır....Alkis
Şu organizasyon gelse de gene güzel muhabbetler etsek hayırlısıyla...Özledik seniWinkAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova dan yalçın a rakip yalova tatar 42 6,274 27-08-2009, 07:27
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi