Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rapalaya Devam Yemli Tutmuyoruz.. 2
FuRkAn * yazdı:SiyirdimBobo Balık kuzguncukta su üstü yapıyormuş galiba şimdide oraya gitti
furkan ne dersin 4-5 sene evvelki gibi bol yapacak bu sene galiba bu balık GulumseSeerf
Bul
Senin videonu Ereğli'den bekleriz Nihat Gulumse
(acil bir kameraman edinmen lazım,yok mu oralarda sana eşlik edecek konu komşu ? )
Bul
furkan bereketli olsun maşallahı var balıkların atçek kovaya afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:AlkisAlkisAlkisbalık konusu amatör olacaksa hırs yapmanın alemi yok,kim nerede ne tutuyorsa yayınlasın herkes tutsun,AlkisAlkisAlkis

aynen birisi bir şey paylaşmasa söylemese kimin haberi olacak ve tutabilecek biz yaz başından beri kendi meramızda rapala atıyoruz şuanda bizim merada herkes rapala atmaya başladı ama alan yok ama görüp atıyor sonuçta alanlar var yeterki oltamız suda olsun
Bul
LeVrEkCi yazdı:furkan ne dersin 4-5 sene evvelki gibi bol yapacak bu sene galiba bu balık GulumseSeerf

Reis tahmin ediyorum ki 3 4 gün önceki fırtınada gırgırın alamadığı balıklar kovalarımızda tahmin ediyorum ama balıklarda iri bu arada hiç ufak denk gelmedi

Haftasonu yazlıga gidebilirim ama teknenin motoru çıkardık sana takılabilirim
Bul
bucalıfikret yazdı:furkan bereketli olsun maşallahı var balıkların atçek kovaya afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf

sağolasın abiciğim
Bul
Lakerda yazdı:Senin videonu Ereğli'den bekleriz Nihat Gulumse
(acil bir kameraman edinmen lazım,yok mu oralarda sana eşlik edecek konu komşu ? )
vadan getirtiyorum bu ay sonu,sürpriz inşallah Gulumse
mehmet abi ona bi sistem düşündüm yapamadım ama kameramanı yalo
FuRkAn * yazdı:Reis tahmin ediyorum ki 3 4 gün önceki fırtınada gırgırın alamadığı balıklar kovalarımızda tahmin ediyorum ama balıklarda iri bu arada hiç ufak denk gelmedi
furkan gırgır yetişemiyormuş balığa,oldugu gibi marmaraya akmış balık haberler heryerden güzel geliyor inşallah bu sene lüfer familyası şow yapacak,
benim gözüm bu ay sonu kofanalarda bakalım yapacakmı,en son 4 sene evvel 3 kg luk kofanalar çekmiştik bu zamanlarda o zamandan beri kofana şansa gelir oldu.
bu ay sonu kofanaları sonrada çapariye çinekopları bekliyorum inşallah.
Bul
aygroup yazdı:Bahadır..

Gülerek yazmıştık..Farkedemedin galiba..Yoksa denizde tabii olmaz öyle şey..Happy

Ahmet abicim, rica ederim sözümü yalnış anlamayın.Size değil tabii ki...
Ama gerçekten denizde mera saklama gibi alşkanlığı olan kişiler var.Genel amaçlı yazmıştım düşüncelerimi...Yalnış anlarsanız üzülürüm.Kesinlikle sevdiğim insanları kırmak gibi bir gayem olamaz...Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:vadan getirtiyorum bu ay sonu,sürpriz inşallah Gulumse
mehmet abi ona bi sistem düşündüm yapamadım ama kameramanı yalo

furkan gırgır yetişemiyormuş balığa,oldugu gibi marmaraya akmış balık haberler heryerden güzel geliyor inşallah bu sene lüfer familyası şow yapacak,
benim gözüm bu ay sonu kofanalarda bakalım yapacakmı,en son 4 sene evvel 3 kg luk kofanalar çekmiştik bu zamanlarda o zamandan beri kofana şansa gelir oldu.
bu ay sonu kofanaları sonrada çapariye çinekopları bekliyorum inşallah.

Haftasonu yazlıga gidebilirim ama teknenin motoru çıkardık sana takılabilirim
Bul
FuRkAn * yazdı:Haftasonu yazlıga gidebilirim ama teknenin motoru çıkardık sana takılabilirim
hafta sonu derken furkan bu hafta sonu yarın bi delilik yapıp 2 saat balık tutmak için kaçabilirim ama yarın lodos ne yapacak bilmiyorum.
haberleşelim,ben kaçtım iyi geceler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  23.09.2016 tahsinm.kefallere devam. tahsinmersin 20 1,350 28-09-2016, 16:22
Son Yorum: MaVrUşGiL
  uzun aradan sonra paylaşıma devam (LEVREK) SpinAvcısı 17 2,656 16-11-2015, 19:33
Son Yorum: orhanekmekci
  Kaldığımız yerden devam selchuk 10 1,931 06-11-2012, 20:21
Son Yorum: ALTAYLI
  Boğaz'da at-çek'e devam 01.10.2012 ® FuRkAn * 22 3,579 04-10-2012, 08:52
Son Yorum: LeVrEkCi
  Mırmıra devam mariner8 33 6,836 21-09-2011, 15:17
Son Yorum: xfisher
  15.08.2011 sazana devam sciftcan 9 1,770 17-08-2011, 01:36
Son Yorum: mariner8
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,615 26-04-2011, 21:10
Son Yorum: Albatros-gr
  ispendeğe levreğe devam harun77 13 2,983 20-09-2010, 08:42
Son Yorum: yycolak
  At çek levrek avım ve yemli de gelen balıklardan bazıları FuRkAn * 30 6,294 01-09-2010, 21:26
Son Yorum: Bonetti2000
  Sazanlara Devam rusan 36 4,930 09-08-2010, 18:52
Son Yorum: rusan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi