Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rapala çinokop.
rusan yazdı:Maşallah Sedat abi harikasın bereketli ve afiyet olsun.

Merayı bana özelden yazarmısın Gulumse
ruşan ben sana merayı söylüyorum sedat abinin dükkan civarı.Siyirdim
Bul
uzman42 yazdı:Tebrik ederim sedat bey , mükemmel bir av olmuş AlkisAlkis
vallahi şeytan bas git İstanbul a birazda sen zevk yap diyor ama ne bileyim işte , neyse bu arada 30 ekim tatilmiş belki hafta sonu atlar gelirim yeri de özelden alırım ama ok ?Siyirdim
bekleriz istanbul balık haricindede gelmenizi ister haberiniz olsun saygılar istanbuldan.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
bucalıfikret yazdı:efenniimmmm?GulumseSmile sedat maşallağın var sonunda patlama yaptın tebrikler nede tatlıdır mangalda çinoları yemesi afiyet olsun rast gele
video yayın aşamasında olduğundan az sonra seyredebilirmişiz.AlkisAlkis

fikret abi o video yu çekmek için 6 tane feda ettim bizim yegene her aldım balıgı dedigim de balık kıyıda düştü aman dedim daha çekme yeter bukadar kaçan balık. abi şimdi 4 tane yedim ofofofofofofBobo
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
FuRkAn * yazdı:Tebrikler sedat abi daha irilerine inşallah

furkan kardeşim bugun senı bol bol andım şimdi furkan yanımda olsada şova beraber devam etseydik dedim ama ben seninde yerine tuttum kardeşim teşekkurler.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
aygroup yazdı:Böyle durur durur,bir av yapar ,hepsinin acısını çıkartır..

Tebrikler Sedat..Beklediğine değdi...Akşam da çok hevesliydin.İyi olmuş.. Bereketli olsun..

Bir de güzel mangal yap onları da ,tam olarak hakkını vermiş ol..

Afiyet olsun..Rastgele..

sagol ahmet abi biraz önce hakkını verdim 4 tanesın dun akşamdan beri ballıyım bakalım ne kadar devam etcek saygılar abicim.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
yalova tatar yazdı:sedat tebrikler Alkis maşallahın varAffet

saol erden abicim yakındır sizin oraya gelmeleri saygılar abicim.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
LeVrEkCi yazdı:sedat gözümle görmesem bu gördüklerime inanamayacagım süper bir av çıkartmışsın,
sabahki konuşmamızdan beri aklım sende,öğlen geçerken baktım oradaydın ine balık çekiyordun Gulumseafiyet olsun Alkis
nihat abi birazcık vaktın olsaydı hazır kamışta vardı çok guzlde olcaktı ama saglık olsun amarım sitemizi guzel temsıl etmişimdir adamlar uyuz oldu uyuz.Bobo
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
doktor yazdı:maşallah arkadaşım tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsın resmen balığı boğmuşsun bu günlerin kıymetini bil merayı boş bırakma afiyet olsun saygılar.Alkis76
teşekkur ederım nasıimizi aldık bugun luk ileryen gunlerde yine olur ınsallah. saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
rusan yazdı:Maşallah Sedat abi harikasın bereketli ve afiyet olsun.

Merayı bana özelden yazarmısın Gulumse
sagol canım benım ama sana cok ters be kardesım geceden cıkman lazım yola ama gitcegın zaman bana bı çagrı yap nerde guncel balık var ona gore yonlendıreyım seni. öptüm.GulumseHappy
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
erdekli yücel yazdı:çok güzel görünüyorlar maşallah nasılda yenir şimdi onlar paylaşım için teşekkürler AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis

valla guzel yenılıyo yucel senın meralarda cok saglam sizin koyunde hayranıyım bu arada saygılar sevgiler.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  05.12.2012 sabah suyunda rapala keyfi (xfisher) xfisher 44 6,839 14-12-2012, 17:18
Son Yorum: SpinAvcısı
  Boğazda Rapala İle İstavrit - Sardalya FuRkAn * 38 7,158 13-09-2009, 21:02
Son Yorum: Zıpkıncı
  Çinekop Raporu / 09.11.2006 / Yemli,Çapari, Rapala balıkoltası 12 4,181 24-11-2006, 20:18
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi