Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Devir-Teslim
Lakerda yazdı:Çok güzel görüntüler bunlar..Alkis

O fidanların biraz daha gelişmesi gerekecek herhalde.O boyutta iken araziye ekilebilirmi acaba ? Serkan sayesinde doğaya bizim de birazcık katkımız olacak .Saksıya ektiğim meşe palamutlarından 3'ü bir karış boya ulaştı.Allah kısmet ederse bahara arazide yerlerini alacaklar..Geçenlerde de bir poşet dolusu palamut topladık.Kıra,çayıra gittikçe uygun yerlere ekilecek..[Resim: icon7.gif]

Evet mehmet abi serkan da söyledi biraz daha bekleyecek onlar..
Serkanın sayesinde bizde doğaya bişeyler yapmaya çalışacağız..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
MaVrUşGiL yazdı:Ahmet abi, teşekkürlük hiç bir şey yapamadım aslında çünki aklımdan geçen bir balık yiyip muhabbetimize meze etmekti ama kısmet değilmiş. Bir dahaki geldiğinde aç olacan ona göre Smile.

Bir kuru çayın yanına bol lezzetli sohbetini için asıl ben teşekkür ederim senin gibi muhteşem dostlara sahip olduğum için çok mutluyum. Seerf

Olurmu serkanım daha ne olsunki yinede teşekkürler,
Herzaman balık yeriz yeterki muhabbetimiz hiç bozulmasın dostluklarımız baki kalsın..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Ne güzel bir dostluk buluşması teşekkürler. İnşallah bir gün hepimiz buluşuruz.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
her ikinizede teşekkürler devir alınmış şimidi sıra arapta fidelerin bakımı ve ekilmelerini üstlenecek gelecek nesile miras olacak gölgesinde kimbilir kimler oturacak çok güzel çok.AlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
uzunum sana gezmek yakışıyor serkan arkadaşımında misafir perverliği için teşekkürler
arabım sıra sende fideleri güzel dik can suyunu unutma .AlkisAlkis
Bul
İki güzel dostun buluşmasını ve tatlı muhabbeti alkışlıyorumAlkis
İlk devir teslim tamam.Hayırlısıyla ikincisini de görelim.
Hüseyin sen de güzelce dik,yardım istersen ben hazırımWink
Bul
dostluk ve doğayı koruma , yaşatma adına güzel enstantaneler Alkisdaim olsunSeerf
Bul
iki abimin buluşması ile çok güzel bir gün ortaya çıkmış AlkisAlkis
Bul
Emanetler adrese doğru yola çıkmış...
Haydi hayırlısı.Tebrikler arkadaşlar....AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Meşe için bir karış olması hiç mühüm değil o kökü saldıyda iş bitmiş her an ekilebilir demektir, ekim için tavsiyem yapraklarını döktükden sonra şubat sonu mart başı gibi dikersen iyi olur çünki uyandığında yeni mekan şartlarına göre gelişir.

Uyarıların dikkate alınacaktır Serkan teşekkürler..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi